30undan sonra evlenmemiş olan sıkıntılı tiptir???!!

En yakın arkadaşım 33 yaşında evlendi ve gayette normal bir kadın. Sıkıntılı olan var mıdır? Tabii ki vardır ama bunu genelleyemeyiz. 25 inde evlenen herkes çok mu normal? Arkadaşınız çok sığ düşünceliymiş. Ben de 29 umda evlendim. Şükür ki normal bir insanım. 30 umda ya da şu an evlenseydim ne olacaktı acaba? Nasıl bir anormalliğim olacaktı?

Herkesin kendini evliliğe ve çocuğa hazır hissettiği yaş farklıdır. Önemli olan kendini tanımak. 29 yaşında evlendim. Eğer önceden evlenseydim hatta önceki sevgililerimden biriyle evlenseydim şu durumda olamazdım ve çok mutsuz olurdum.

Hayır tabi ki alakası yok.
Haddi aşan bir genelleme.
Bunu da yapan hemcinsimiz.
Çok üzücü..
Evet 30 yaşından sonra ilişkilerde daha temkinli oluyorsun.
Ama bu sıkıntı olduğu anlamına gelmez.
İbrahim Tatlıses gibi diyeceğim; Doğru aday vardı da biz mi 20'li yaşlarda evlenmedik.

(Dip not: 32 yaşında bekar biri)

Hayatinin amaci evlenmek olan , dunyaya evlenmek icin gelen sığ dusunceli bir insana gore oyle olabilir ama biz normal insanlara gore de bu lafi edenler ve dunyaya evlilik amaciyla gelenler sikintili tipler
Cok sukur yasama gelis sebebim evlilik degil , cevremde de boyle sığ insanlar yok , size de tavsiye ederim cevrenizde normal insanlar olsun , hayat boyle daha guzel

Çok eski fikirler bunlar. Eskiden normalmiş çünkü zaten ailelerin seçtiği kişilerle evlenirlermiş. Şimdi eğitim seviyesi yükseldi, kadın da erkek de artık önce iş derdine düşüyor, eskisi gibi ailenin toprağında dükkanında çalışılmıyor. Fikir zaten hatalı ama eskiyle yeniyi kıyaslamak hiç akıl işi değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…