- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin de arkadaşınız gibi düşünmeniz normal. Çünkü bu gelenekçi toplum içinde yaşıyoruz ve doğrudan, farkında olmadan toplumun inançlarını, kendi yarattıımız bir inançmışcasına benimsiyoruz. Bu kopyaladığınız inancı, bir sorgulayın önce. Ne kadar mantıklı, ne kadar gerçekçi, ne kadar rasyonel acaba?Öncelikle tüm yorum yazan arkadaşlara sonsuz teşekkürler. Aslında arkadaşımın bu sözünün beni etkilemesindeki neden belki de benim aynı şeyi düşünmem. Etrafımda pek bekar kalmamış durumda. Olanlar hepsi gerçekten problemli insanlar. Ya kız arkadaşları tarafından terkedilmiş ya da insanlar tarafından sevilmeyen, psikolojik sorunları olan insanlar. Ben de gençliğime göre daha agresif, daha tahammülsüz biriyim.
Bu bugün bir arkadaşımın söylediği bir söz. Yüzüme söyledi. Aslında pot kırdığının farkına varmadı. Çünkü ben de 30 yaş üstü ve bekarım. Bu konu ile ilgili çok düşündüm. Sizce de öyle midir?
Bak işte sen normal değilsin32 yaşında evlendim çok memnunum normal miyim ama orasını bilemem![]()
Çok iyiymiş..Kısmet çıktı da biz ki evlenmedikbizre isteriz elma yanaklardan bizde isteriz kiraz dudaklardan öksüz miyem yetim miyem
![]()
Düzgün biri bulma ihtimalimiz yok mudur acaba?Ben de arkadaşınız gibi düşünüyorum;
Çoğunlukla sıkıntılı insanlar oluyor.
Dedi 20 lerinde evlenip coluk cocuga karisan sıkıntısız esi bulunmaz insan...Ben de arkadaşınız gibi düşünüyorum;
Çoğunlukla sıkıntılı insanlar oluyor.
30unda evlenen sıkıntılıdır, 20sinde evlenen koca meraklısıdır, 25inde evlenen hayatını harcamıştır şöyledir böyledir derler de derler... kadın kadının en büyük düşmanı diye boşuna demiyorlar gerçekten insanlar zehir saçmaya bayılıyor. (26 yaşında evliyim, 31 yaşında ablam bekar gayet normal insanlarız )Bu bugün bir arkadaşımın söylediği bir söz. Yüzüme söyledi. Aslında pot kırdığının farkına varmadı. Çünkü ben de 30 yaş üstü ve bekarım. Bu konu ile ilgili çok düşündüm. Sizce de öyle midir?