30undan sonra hala evlenememiş kadınlar ne yapsın?

Tiny-Miny

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ekim 2018
288
140
18
40
Ne tavsiye edersiniz hanımlar? Yeni biriyle tanışma için, evlilik için? Sizler nasıl tanışdınız? Bizlere akıl verin lütfen.

Bence özel olarak hiç bir şey yapmasın..
Zamanı değildir , doğru insan denk gelmemiştir ya da istemiyordur..
Akışına bırakmak gerek..
Ama özel bir arayış varsa tabi ki de ortam değişikliği felan lazım..Gerçi bu işler biraz da şans

Herhalde taktik uygulayan yoktur kader kısmet bu işler. Ben erkek arkadaşımla çalıştığı mağazada tanıştım kimse araya girmeden bir arkadaş ortamında vs değil sadece ikimizin arasındaki çekimden oldu diyebilirim neredeyse 5 yıldır beraberiz yani nasipte olan çıkıyor karşımıza düşüncesindeyim. Ama sosyal ortamlarınızı genişletmekte faydalı olur sonuçta oturduğunuz yerde de nasip bulmaz sizi :)

Ne tavsiye edersiniz hanımlar? Yeni biriyle tanışma için, evlilik için? Sizler nasıl tanışdınız? Bizlere akıl verin lütfen.

Kesin tanışırım diye gidilen yerlerden çoğunlukla bir sonuç çıkmaz.
Bu işler ne zaman kendine baskıyı bırakırsan o zaman oluyor.Kardeşimin öyle oldu.
Evlilik başarı değildir, çokça kısmet, nasip biraz da tercihtir.(Benim yorumum)
Ve üzülerek şunu görüyorum evlilik konusunu çok takıyorsunuz sürekli konu açıyorsunuz bunu yapmayın.
Mazallah sırf evlenmek için sizi hak etmeyen biriyle evlenebilirsiniz.
Kendinize baskıyı bırakın.Bu baskı sizi yiyor.
Kabule geçin.
Biraz da öyle deneyin.

Son düzenleme:
“Obsesif Kompulsif Bozukluk düşünce, korku ve takıntıların, insanı sürekli tekrar eden davranışlar sergilemesine zorlayan psikolojik bir hastalıktır.”

vallahi bekliyorduk ne zaman 30 yaş üstü evlenemeyeler ne yapsin temali konuyu tam oldu acaba diyorum bi pankart hazirlasan koca arıyorum hayirli kismetiniz ayaginiza geldi diye b8 meydanda dolan bakalim belki cikar not = asla boyle bir sey yazmazdim amma o kadar çok konu acti ve o kadar ne desek duymuyor ki birde boyle yazayim dedim

Bir psikoloğa gidip 30 yaş takıntım var sürekli kk bdv ye konu açıyorum bana yardımcı ol desin.

Şaka yapmıyorum, bence gerçekten takıntılısınız. Konularınız aynı, salın artık bi rahatlayın gözünüzü seveyim. Bi bıraksanız bişeyler yoluna girecek emin olun...

Beklentilerini düşürsün belki kriterleri yüksektir,2500 mazotuma yetmiyo diyen vardı mesela yani kim alır öyle bi kadını lütfen yani.

heee sen su gecen seninle konusurken koluna dokundugu icin binbir anlam cikaran hatunsuuun.
orda seni tersleyecen hatta belllki hafif bel alti bir yorum yapmistim, hafifte haksizlik etmistim sana. kusura bakma oncelikle.

ikincisi; 30 yasinda olup bekar olan ilk kadin sen degilsin. kendimi ornek vermek istiyorum. ben 28 yasinda tanistigim, 29 yasinda evlendigim heriften 30 yasindayken bosandim. simdi ise Allah herkese daha guzel mutluluklar nasip etsin, 1 yili biraz askin bir suredir evliyim. 33 yasimdayken evlendim esimle hamdolsun.
seninle benim bekar halimin arasinda soyle bir fark var; hicbir zaman 'evlenebilecekmiyim' diye korku yasamadim. biraz kendine guvenle alakali bir durum galiba. evlenmeye odakli degildim. cok datelestim, cok kisiyle gorustum, sacma sapan tiplerde vardi aralarinda, ama hicbirisi kendimde bir sorun aramama sebeb olamadilar.
bekarkende cok mutluydum. bekar yasantimdaki mutluluguma, komforuma, huzuruma daha cok mutluluk, komfor ve huzur katan biri olmasaydi esim, evlenmezdim. asla. yani olayin ozu; mutlu kadinsan ilgi cekersin. mutlu kadinsan mutlulugu cekersin. ve mutlu kadinsan mutlulugu aradiginda dogru kriterlere bakarak ararsin.

senin mutlu oldugunu dusunmuyorum, konularini baz alarak. oncelikle kendi sorunlarini halletmen gerektigine inaniyorum. Allah yardimcin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…