katilmiyorum, erkekler parasini yiyen kadinlar icin deli divane oluyo tatlim:) tersini dusunuyorum, 'catir catir harciicam senin parani delikanli' kafasiyla yaklasmak emin ol daha makbul. varsa harcarsin gerci tabi haha.Beklentilerini düşürsün belki kriterleri yüksektir,2500 mazotuma yetmiyo diyen vardı mesela yani kim alır öyle bi kadını lütfen yani.
insanlari evlilikten sogutmamak lazim. herkesin dertleri var. iliskilerde sorunlar kacinilmaz. ama sirf bu sebebten 'evlenme' demek dogru degil bence.Biz evlendik de ne oldu ? Çoğumuz boşanmaya çalışıyoruz yada saçma sapan dertlerle uğraşıyoruz.
Haklısın, ben soğudum ondan sanırım böyle tepkim. Boşanmayı düşünüyoruminsanlari evlilikten sogutmamak lazim. herkesin dertleri var. iliskilerde sorunlar kacinilmaz. ama sirf bu sebebten 'evlenme' demek dogru degil bence.
Hayatın amacının evlilik olmadığını farketsin.Ne tavsiye edersiniz hanımlar? Yeni biriyle tanışma için, evlilik için? Sizler nasıl tanışdınız? Bizlere akıl verin lütfen.
hakkinda hayirlisi:) bende bosandim, dunya durmuyor donmeye gayette devam ediyor. senin basin hafif daha cok donuyor, ama olsun oda geciyor bi sure sonra dengeyi sagliyosun yeniden. hatta bi bakmissin yeniden bile asik olmussun:)Haklısın, ben soğudum ondan sanırım böyle tepkim. Boşanmayı düşünüyorum
Bir Eş Adayı Bulduğu zaman
Aynen konu sahibi bir de konuyu açıp gidiyorsun Önerilere de kulak vermiyorsun1. konu açtın yardımcı olacak cevaplar verdim.2. 3. aynı konuyu açtın hadi neyse dedim yardımcı olacak cevaplar verdim.Ama yeter artık yavv bugün baktım gene aynı konu.bence sen evlenme zaten konu sahibi evlenmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
adaya bile acıdım ben ortada olmamasına rağmen artık takıntılı olmuş evlenmeye başka hayatı kalmamış kadınınAynen konu sahibi bir de konuyu açıp gidiyorsun Önerilere de kulak vermiyorsun
Şeye benziyor bu adamın bi kolu yoktur bütün hayatı o kol olmuştur onun gibi bir takıntı olmuş Bütün Dünya'sı evlilik olmuşadaya bile acıdım ben ortada olmamasına rağmen artık takıntılı olmuş evlenmeye başka hayatı kalmamış kadının
İş bulsam bitecek bu çile de bekliyorum işte. Sağol ama umutlanırdın beni :)hakkinda hayirlisi:) bende bosandim, dunya durmuyor donmeye gayette devam ediyor. senin basin hafif daha cok donuyor, ama olsun oda geciyor bi sure sonra dengeyi sagliyosun yeniden. hatta bi bakmissin yeniden bile asik olmussun:)
Tiny Miny,Yok ya burdayım hanımlar bir yere gitmedim. Ben yalnız biriyim ondan bu siteyi de çok sevdim, kafama takıldıkça yazıyorum işte. Ne yapayım yani??
Evlilik başarı değildir . Bu cümleye imzamı atıyorum.Kesin tanışırım diye gidilen yerlerden çoğunlukla bir sonuç çıkmaz.
Bu işler ne zaman kendine baskıyı bırakırsan o zaman oluyor.Kardeşimin öyle oldu.
Evlilik başarı değildir, çokça kısmet, nasip biraz da tercihtir.(Benim yorumum)
Ve üzülerek şunu görüyorum evlilik konusunu çok takıyorsunuz sürekli konu açıyorsunuz bunu yapmayın.
Mazallah sırf evlenmek için sizi hak etmeyen biriyle evlenebilirsiniz.
Kendinize baskıyı bırakın.Bu baskı sizi yiyor.
Kabule geçin.
Biraz da öyle deneyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?