30undan sonra hala evlenememiş kadınlar ne yapsın?

Beklentilerini düşürsün belki kriterleri yüksektir,2500 mazotuma yetmiyo diyen vardı mesela yani kim alır öyle bi kadını lütfen yani.
katilmiyorum, erkekler parasini yiyen kadinlar icin deli divane oluyo tatlim:) tersini dusunuyorum, 'catir catir harciicam senin parani delikanli' kafasiyla yaklasmak emin ol daha makbul. varsa harcarsin gerci tabi haha.

Biz evlendik de ne oldu ? Çoğumuz boşanmaya çalışıyoruz yada saçma sapan dertlerle uğraşıyoruz.
insanlari evlilikten sogutmamak lazim. herkesin dertleri var. iliskilerde sorunlar kacinilmaz. ama sirf bu sebebten 'evlenme' demek dogru degil bence.

İnsanin evlenmek istemesinin nesi garip acaba? Tamam herkes cookk cool, yalnizliga bayiliyor, kendisiyle barisik bir tek konu sahibi degil @Tiny Miny benim yakin cevremde pek cok kadin 30dan sonra evlendi. İnternette arkadaslik sitelerinde takilabilirsiniz ama dikkatli olun, cabuk güvenmeyin. Yeni ortamlara girebilirsiniz. Cevrenize evlenmek istediginizi duyurabilirsiniz. Umarim her sey istediginiz gibi olur.

insanlari evlilikten sogutmamak lazim. herkesin dertleri var. iliskilerde sorunlar kacinilmaz. ama sirf bu sebebten 'evlenme' demek dogru degil bence.
Haklısın, ben soğudum ondan sanırım böyle tepkim. Boşanmayı düşünüyorum

Haklısın, ben soğudum ondan sanırım böyle tepkim. Boşanmayı düşünüyorum
hakkinda hayirlisi:) bende bosandim, dunya durmuyor donmeye gayette devam ediyor. senin basin hafif daha cok donuyor, ama olsun oda geciyor bi sure sonra dengeyi sagliyosun yeniden. hatta bi bakmissin yeniden bile asik olmussun:)

Bir de bir şey yapmamayı, evliliği hayatın merkezine koymamayı, hayatı yaşamayı, keyfine bakmayı denesin. Evliliğin bir statü olmadığını kavramaya çalışsın.

Evlilik hersey değil diyen kişilere hep sinir olurum ama sana bunu yazacağım sinir etmek için değil gayet içtenlikle yazıyorum hep aynı şeyi düşünüyorsun artık baska şeylere odaklan birşeyi ne kadar istersen o kadar Kaçar.

Telefonlarini dik konuma getirmelerini oneririm
Boyle soru mu olur? Kim ne zaman isterse o zaman evlensin,30dan once 30dan sonra diye ayrilmiyor hayatimiz. Sizde bunun takintisi var,bence acilen yardim almalisiniz

Birşeyden ne zaman vazgeçersen o zaman olur bir çok kez tecrübe ile yaşadım bir de gerçekten evlilik hayatın merkezi değil . Sağlıklı olmak dünyanın en güzel şeyi

1. konu açtın yardımcı olacak cevaplar verdim.2. 3. aynı konuyu açtın hadi neyse dedim yardımcı olacak cevaplar verdim.Ama yeter artık yavv bugün baktım gene aynı konu.bence sen evlenme zaten konu sahibi evlenmeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Aynen konu sahibi bir de konuyu açıp gidiyorsun Önerilere de kulak vermiyorsun

Yok ya burdayım hanımlar bir yere gitmedim. Ben yalnız biriyim ondan bu siteyi de çok sevdim, kafama takıldıkça yazıyorum işte. Ne yapayım yani??

hakkinda hayirlisi:) bende bosandim, dunya durmuyor donmeye gayette devam ediyor. senin basin hafif daha cok donuyor, ama olsun oda geciyor bi sure sonra dengeyi sagliyosun yeniden. hatta bi bakmissin yeniden bile asik olmussun:)
İş bulsam bitecek bu çile de bekliyorum işte. Sağol ama umutlanırdın beni :)

Yok ya burdayım hanımlar bir yere gitmedim. Ben yalnız biriyim ondan bu siteyi de çok sevdim, kafama takıldıkça yazıyorum işte. Ne yapayım yani??
Tiny Miny,
elbette kafanıza takıldıkça konu açın, konu açma sınırlaması yok ama her konu bir derdim var bölümüne açılmaz, mesela bu konunuz ilişkiler duygular bölümüne açılması gereken bir konu,
30 yaşından sonra evlilikte çıkan sorunlar?
Bir erkek neden dokunur?
Havuç vücut tipi, nasıl giyinmeli??
gibi konularınız da bir derdim var'a açılmaması gereken konular, konuları uygun bölümlere açın lütfen.

Öncelikle ilgi duyduğunuz alanlara yönelin.Dans, müzik, resim vb.sizi mutlu eden ortamlara takılın.Sizi önemseyen, değer veren insanlarla ilişkilerinizi sürdürün.Sizi mutsuz eden insanlardan kaçının. Ve en önemlisi hayallerinizde aşkı bulacağınız düşüncesiyle hareket etmeyiniz. Öyle biri yokAyrıca kimin ne düşündüğünü, ne söylediğini kafanıza da takmayın.hayatı canlı yaşamak her şekilde güzeldir

Evlilik başarı değildir . Bu cümleye imzamı atıyorum.
Sevgili konu sahibi , şu 30 yaş evlenememe telaşından vazgeçin artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…