Merhaba arkadaşlar, konu 30 yaşından sonra biriyle tanışıp gerçekten mutluluğu yakaladım, mutluyuz, diyen var mı onu merak ediyorum.. Üniversiteye hazırlanırken önce bi sınavı kazanalım, kazandıktan sonra okul bi bitsin, bittikten sonra çalışmaya başlayalım derken en genç zamanlarında doğru düzgün biriyle karşılaşmadıysan 30'undan sonra karşılaşabilir misin onu merak ediyorum..
Dayım 37 yaşında eşi 33 yaşında.
İlk evlilikleri 1 ay bile olmadı daha evleneli. Çokta mutlular.
Geç olsun ama güç olmasın. Allah hayırlı eş nasip etsin canım.
İşler gittikçe kötüleşiyor.. Eskiden tipini beğenmediklerim ilgilenirdi, sonra kız arkadaşı olanlar ilgilenmeye başladı, şimdi de evliler ilgilenmeye başladı. Ama en çok da başka kızlarla ilişkisi olup da ilgilenenler..
Allah'ım nasıl bi imtihan ediyosun.
Tabi ki seni seven saygı duyan aynı şekilde senin de bunları yaşatabileceğin insan elbette çıkacak karşına. yanlışları bulsa bile ümitli olmak her birinden ders çıkarmak umutla yeni düşler kurmak lazım
En yakın arkadaşlarımdan biri 29unda tanıştı 30da evlendi.
Yine bir arkadaşta 32de tanıştı eşiyle. Çok da mutlular ikisi de Allah bozmasın.
Moral bozmaya gerek yok en hayırlısı olsun hakkınızda
Dayım 37 yaşında eşi 33 yaşında.
İlk evlilikleri 1 ay bile olmadı daha evleneli. Çokta mutlular.
Geç olsun ama güç olmasın. Allah hayırlı eş nasip etsin canım.
"Cokta mutlular" cümlesi icin bir ay cok erken bir süre...
Tabi ki daim olsun mutlulukları
Ama söylemeden gecemedim...
Ah o bir aylar bes aylar, genelde mutludurlar .....
Toplumdaki bayanlarda 29 yasindan sonra evlenemeyecegim cocugum olmayacak gibi genel yargilar dusunuluyor. Belki bende o yaşlara gelip bekar olsam öyle dusunurdum. Benim cevremdede 30unu gecmis bekar hanimlar var ama hicbir kismet yok. Erkekler yaş konusunda takintili olup daha genc kadinlara mi yoneliyor. Kadinlar mi secici oluyor bilemiyorum. Tanidigim bir bayanda 25ineze kadar buldunuz buldunuz sonra ne genclik kalir ne guzellik derdi kadinlardada bu önyargi var. Evde kaldi dedirtmemek icin hic olmayacak adamlarla evlenen kadinlarinda hali ortada. Kısmetiniz bi yerlerde sizi bekliyordur. Umarim tez zamanda karsiniza cikar.
benim tanıdğım çoğu kadın 30 lu yaşlarda evlendi ve mutlu ... bende 30 a doğru geliyorum . piskolojini az çok anlıyorum ..
ama seçici olduğum için herkesi beğenmiyorum ...şimdilik yalnızlıktan şikayetçi değilim ..