- 30 Ocak 2022
- 2.453
- 4.119
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi size soru ben bulgaristan göçmeniyim hem anne hem babadan katkısızAdam öz Turk olmaya da bilir bunda bir şey yok ailesinde Bulgar da olabilir ama boyle durumlarda ben şuyum buyum diyemiyor insan.Biraz ondansin biraz bundansin anlatmaya kalksan herkese de tek tek onu mu izah edeceksin. Duruma gore gocmen diyorum ben mesela bazen.
Ama konu sahibi gibi biriyle Bulgar bir adam birlikte olmazdi, %90 Turk agirlikli ailedir.
Gerci Bulgaristan gocmenleri boyle öldürmeli ailelere girmezler diye bilirim ama Bulgar olmasi daha da zor geliyor yine de.
ben hayatımda böyle isabetli bir cevap görmedim be
Aga soyu sopu olan napmış ki deyin bana ya, amaaan soyu da sopu da...Şimdi size soru ben bulgaristan göçmeniyim hem anne hem babadan katkısızkocam kürt deyin bakalım benim çocukların soyu sopu ne oldu. Yarın dünürler sorarsa ne demem lazım. Biz soysuzuz desem olur mu
![]()
Levanten mi dedeniz:))Büyük dedesi İtalyan olan bana soysuzluk şoku![]()
Kesinlikle önce karakter lazım, karakter olacak ki gerisinin boş olduğunu anlayacak önce, ahlaksız şahsiyetsiz adam dubai prensi olsa ancak parasını harcarsın, itliğine çare olamazsınAga soyu sopu olan napmış ki deyin bana ya, amaaan soyu da sopu da...
İnsanlığa bir karakter update i lazım ya, böyle çok zorlanıyoruz
Biz asilzadeyiz,dogusu batisi bizim demelisin,Şimdi size soru ben bulgaristan göçmeniyim hem anne hem babadan katkısızkocam kürt deyin bakalım benim çocukların soyu sopu ne oldu. Yarın dünürler sorarsa ne demem lazım. Biz soysuzuz desem olur mu
![]()
Değil mi avrupa birliği halt etmiş yanımızdaBiz asilzadeyiz,dogusu batisi bizim demelisin,![]()
Valla bilmiyorum levanten mi değil miLevanten mi dedeniz:))
Soysuz diye dusunen anne babasiymis,onemli mi,tabii ki degil.Benim kv ulkemiz insanlarini bile ince ince kokenlere gore ayrima tabi tutar,bazi insanlar boyle.Annesi kotu de oglu mu iyi diyeceksiniz,annesine de kotu diyemem dusunceleri yuzunden.Dar bakis acisi diyebilirim ancak.
Şimdi size soru ben bulgaristan göçmeniyim hem anne hem babadan katkısızkocam kürt deyin bakalım benim çocukların soyu sopu ne oldu. Yarın dünürler sorarsa ne demem lazım. Biz soysuzuz desem olur mu
![]()
Büyük dedesi İtalyan olan bana soysuzluk şoku![]()
Adam bulgur muymuş bu arada![]()
Amca cocuklari sizi yoklamaya gelmesinler deValla bilmiyorum levanten mi değil miannemin amcaları var vatandaşlık sildirip gitmişler.. Ulaşamadık..
Yıllar sonra yurtdışındaki amcalarınızdan miras kalmış diye bir telefon beklentimiz var tabi![]()
Nasıl yani Biscolata erkeği falan mıBenim dedem düz Doğu Anadolulu amca valla bir biscolatamız bile olmadı
Hahahaha yollayabilirler, herkesin gözü Türkiyede malumAmca cocuklari sizi yoklamaya gelmesinler de
Ogrenebilirsiniz,levantenler ulkemizde calisan ve zamanla yerlesen italyanlardi.
Hala levanten aileleri var,ama azlar tabii.
Miis,sen selizayi eskiden beri severdin di mi,hani ailece filan da tanisirsin kaynasirsin,kuzen muzenNasıl yani Biscolata erkeği falan mıBenim dedem düz Doğu Anadolulu amca valla bir biscolatamız bile olmadı
Andrea Denver gibi mi yoksamNasıl yani Biscolata erkeği falan mıBenim dedem düz Doğu Anadolulu amca valla bir biscolatamız bile olmadı