30yasinda kocaya kacmak

Merhaba kizlar bi bucuk senedir iliskim var ve ailem razi degil. Turk kani tasimadigi, ve soyu sopu belli olmadigi icin. Soysuz sopsuz denilir ya..

Ben karsimdaki insandan eminim. Yinede ailemin verdigi gerekceleri goz onunde bulundurmam gerekir mi? Soy agacimiza nasil olurda kimin ne oldugu belli olmayan birini getirmek istiyosun dedi babam. Turk degil karsimdaki.

Cevaplarinizi bekliyorum. Bi diger sorumda diyelim kactim gittim. 30 yasinda kocaya kacti mi olur, azmis mu olur adim nolur. Neden kacmak diyorum cunku gorusmeyi kesmem gerektigi icin ce gorusmeyi devam ettirdigim ortaya cikarsa seni mahfederim diye buyuk tehditler edilgii icin.
Karsimdaki bulgr. Turk degil.

Kafam karisik olaylara iyi bakamiyorum o yuzden sizden fikir soruyorum.
bizim türk milleti gayri müslüm geline bayılır damata gelince kan derler,
pardon osmanlı hanedanlığı size mi kaldı bundan sonra sizin çocuklarınız mı veliaht olacak da ailenizin kan soy derdine düştü. bu gerginlik neden?

Bilmiyorum kafam cok karisik ve korkuyorum. Emin oldugum insandan suphe etmeye basladim seni kandiriyo turk kiziyla evlenmek icin salyalari akiyo bunlarin vs. Safsin kandin tavladi seni inanma gibi seylerle konuyu zoraki kapattik. Ama ben istiyorum?
pardon da karşınızda ki nereli?

Vermezlerse gaçacaaam diyen kadın geldi gözümün önüne😅
Ailelerin razı olmadığı evlilikleri doğru bulmuyorum ben.

farklı konularda ailenizle anlaşabiliyor musunuz yoksa başka fikirleriniz de aileniz tarafından desteklenmiyor mu

Konu sahibesi adama güveniyorsan evlen kaç git derim. Ama adam çok çok şahane gelmedi yanılıyor muyum, işsiz ve depresyonda demişler yukarda:KK51:Senin mesleğin ve kazancın nedir, adam kötü çıkarsa hayatını idame ettirebilir misin?

Babanız soyunuz sopunundan kaç kişiyi sayabiliyor acaba.

İstememek olabilir de soy sop diye hakaret etmek nedir ya.

Babanıza Bulagarlarin da soylarının Türklere dayandığını söyleyin😀. Bu kadar soy sop takıntılı biri Orta Asya'dan göç eden turklerin sadece anadolu ya gelenler olduğunu düşünüyor olması garip. İnşallah kendisine safkan bir damat bulur:oha:

konu sadece soy sop mu bilmiyorum. eğer farklı konularda da size genelde hak vermiyorlarsa daha önceki yaşadığınız şeylerden dolayı aileniz söylediğiniz bu durumu güven verici bulmuyordur.

kim haklıdır buradan bilemem ama genelde aileniz haklı çıkıyorsa durumu bir düşünün. yoksa ikna etmeye çalışın derim, kaçmayın 😊

Merhaba kizlar bi bucuk senedir iliskim var ve ailem razi degil. Turk kani tasimadigi, ve soyu sopu belli olmadigi icin. Soysuz sopsuz denilir ya..

Ben karsimdaki insandan eminim. Yinede ailemin verdigi gerekceleri goz onunde bulundurmam gerekir mi? Soy agacimiza nasil olurda kimin ne oldugu belli olmayan birini getirmek istiyosun dedi babam. Turk degil karsimdaki.

Cevaplarinizi bekliyorum. Bi diger sorumda diyelim kactim gittim. 30 yasinda kocaya kacti mi olur, azmis mu olur adim nolur. Neden kacmak diyorum cunku gorusmeyi kesmem gerektigi icin ce gorusmeyi devam ettirdigim ortaya cikarsa seni mahfederim diye buyuk tehditler edilgii icin.

Aile rızası önemli ve aile olacaksanız aile onayı gerekli

Bilmiyorum kafam cok karisik ve korkuyorum. Emin oldugum insandan suphe etmeye basladim seni kandiriyo turk kiziyla evlenmek icin salyalari akiyo bunlarin vs. Safsin kandin tavladi seni inanma gibi seylerle konuyu zoraki kapattik. Ama ben istiyorum?
Böyle bir şey olabilir mi arkadaşlar lütfen olsun çünkü

konu sadece soy sop mu bilmiyorum. eğer farklı konularda da size genelde hak vermiyorlarsa daha önceki yaşadığınız şeylerden dolayı aileniz söylediğiniz bu durumu güven verici bulmuyordur.

kim haklıdır buradan bilemem ama genelde aileniz haklı çıkıyorsa durumu bir düşünün. yoksa ikna etmeye çalışın derim, kaçmayın 😊
Anlasamiyoruz. Giyindigim kiyafetler dar degil acik degil yinede tesettur istiyolar. Birkac gun arka arkaya ciktigimda utanmiyomusun saygisizlik yapiyosun diye kiziyolar. Yada butun gunumu kizlarla gecirsem oda yanlis fazla uzun cikmamam lazim. Fikrimi dusuncemi her zaman soyleyemem cunku dinlemiyolar. Bosa konusuyorum ne konuda olursa olsun. Cekiniyorum.

Babanız padişah mı sadrazam mı pardon da ? Soyağacımız ney ya 😅 arkanıza bile bakmadan gidin.. adamdan eminseniz.. bulgar olsa nolur yunan olsa nolur hangi devirdeyiz? Babanız bi araştırsın bakalım geçmişini yüzde yüz türk olduğuna emin miymiş ?

Back
X