30yasinda kocaya kacmak

Babanız padişah mı sadrazam mı pardon da ? Soyağacımız ney ya 😅 arkanıza bile bakmadan gidin.. adamdan eminseniz.. bulgar olsa nolur yunan olsa nolur hangi devirdeyiz? Babanız bi araştırsın bakalım geçmişini yüzde yüz türk olduğuna emin miymiş ?
Evet iki gundur dusunuyorum kuzenim verdi cevabi. Soy agacindan kast ettigi babamin kendi buyuklerinin buyuk hocalar imamlarmis. Bizde onlarin torunlariyiz guya. Soy agacindan kast ettigi bu halbuki babam ailesiyle gorusmez bile kimseyle gorusmedigi gibi. Kendi kendimize bi dava guduyoruz

Anlasamiyoruz. Giyindigim kiyafetler dar degil acik degil yinede tesettur istiyolar. Birkac gun arka arkaya ciktigimda utanmiyomusun saygisizlik yapiyosun diye kiziyolar. Yada butun gunumu kizlarla gecirsem oda yanlis fazla uzun cikmamam lazim. Fikrimi dusuncemi her zaman soyleyemem cunku dinlemiyolar. Bosa konusuyorum ne konuda olursa olsun. Cekiniyorum.

Saka gibi demi. Ama cok uzucu bi durumdayim cunku bizim bu evdeki dunyada inanc bu ve kim ne derse desin sasmaz. Yok olmak istiyorum

Evet iki gundur dusunuyorum kuzenim verdi cevabi. Soy agacindan kast ettigi babamin kendi buyuklerinin buyuk hocalar imamlarmis. Bizde onlarin torunlariyiz guya. Soy agacindan kast ettigi bu halbuki babam ailesiyle gorusmez bile kimseyle gorusmedigi gibi. Kendi kendimize bi dava guduyoruz
Bu işkenceyi çekmek zorunda değilsin, gücün var bunun için. Farkında değilsin. Seni onlara bağlayan hiçbir şey yok. Evlen o adamla demiyorum ama o aileden çıkıp gitmelisin.

Çok klasik bir hikaye vardır. Filler yavruyken zincirle ayağından bir kazığa bağlanırmış kaçamasın diye. Fil çabalar çabalar kurtulamaz pes edermiş. Zamanla fil büyüse sonsuz bir güce kavuşsa da asla zincirden kurtulmaya çalışmazmış çünkü geçmiş tecrübesi ona başaramayacağını söylermiş.
Siz şu an o durumdasınız. Farkına varsanız sizi kimse tutamaz

Thread 'Aile, kökümüz olmak demek degil miydi?' Aile, kökümüz olmak demek degil miydi?

Thread 'Acaba yaşadiklarim normal mi?' Acaba yaşadiklarim normal mi?

Thread 'Hayirsiz Evlat?' Hayirsiz Evlat?

Thread 'Ne yapacağımı bilmiyorum? korkuyorum...' Ne yapacağımı bilmiyorum? korkuyorum...

Thread 'Unutamiyorum bir Türlü' Unutamiyorum bir Türlü

Thread 'Sizin Karariniz ne olurdu?' Sizin Karariniz ne olurdu?

Thread 'Korkiyorum, Davadan sonra olanlardan' Korkiyorum, Davadan sonra olanlardan

Konu sahibi, bunları oku, senin gibi sıkışmış bir kadının hikayesi var burada. Yakın zamanda yaşandı. Pek çok fark var kabul ama özü aileye bağımlılık. O kurtuldu, sen de kurtulabilirsin. Cesaret yeter

Yemin ediyorum klinik vaka.

Thread 'Aile, kökümüz olmak demek degil miydi?' Aile, kökümüz olmak demek degil miydi?

Thread 'Acaba yaşadiklarim normal mi?' Acaba yaşadiklarim normal mi?

Thread 'Hayirsiz Evlat?' Hayirsiz Evlat?

Thread 'Ne yapacağımı bilmiyorum? korkuyorum...' Ne yapacağımı bilmiyorum? korkuyorum...

Thread 'Unutamiyorum bir Türlü' Unutamiyorum bir Türlü

Thread 'Sizin Karariniz ne olurdu?' Sizin Karariniz ne olurdu?

Thread 'Korkiyorum, Davadan sonra olanlardan' Korkiyorum, Davadan sonra olanlardan

Konu sahibi, bunları oku, senin gibi sıkışmış bir kadının hikayesi var burada. Yakın zamanda yaşandı. Pek çok fark var kabul ama özü aileye bağımlılık. O kurtuldu, sen de kurtulabilirsin. Cesaret yeter
Evet. Kadin cok cesaretli bi adim atmis son olarak. Kendisi aileden degil kocadan kacmis daha farkli ama etkileyici

Evet. Kadin cok cesaretli bi adim atmis son olarak. Kendisi aileden degil kocadan kacmis daha farkli ama etkileyici
Kadın ailesinin baskısı yüzünden kocasından kurtulamıyordu. Bakın bu hayat sizin, sizi doğurup büyütenlerin bile hakkı sınırlı sizin hayatınız üzerinde. Cennet ayağının altında olan insanlar sizin aileniz gibi olanlar değil. Kurtarın kendinizi

Merhaba kizlar bi bucuk senedir iliskim var ve ailem razi degil. Turk kani tasimadigi, ve soyu sopu belli olmadigi icin. Soysuz sopsuz denilir ya..

Ben karsimdaki insandan eminim. Yinede ailemin verdigi gerekceleri goz onunde bulundurmam gerekir mi? Soy agacimiza nasil olurda kimin ne oldugu belli olmayan birini getirmek istiyosun dedi babam. Turk degil karsimdaki.

Cevaplarinizi bekliyorum. Bi diger sorumda diyelim kactim gittim. 30 yasinda kocaya kacti mi olur, azmis mu olur adim nolur. Neden kacmak diyorum cunku gorusmeyi kesmem gerektigi icin ce gorusmeyi devam ettirdigim ortaya cikarsa seni mahfederim diye buyuk tehditler edilgii icin.
Karsimdaki bulgr. Turk degil.

Kafam karisik olaylara iyi bakamiyorum o yuzden sizden fikir soruyorum.
Çok büyük bir karar. Ben cesaret edemezdim sanırım ailemi karşıma almaya. Ama eğer iyice ölçüp biçtiyseniz pişman olamayacaksanız mutlu olduğunuz şeyi yapın derim ben. Tabii yine söylüyorum üzerine iyice düşünün. Sonrasında pişman olmayın

Merhaba kizlar bi bucuk senedir iliskim var ve ailem razi degil. Turk kani tasimadigi, ve soyu sopu belli olmadigi icin. Soysuz sopsuz denilir ya..

Ben karsimdaki insandan eminim. Yinede ailemin verdigi gerekceleri goz onunde bulundurmam gerekir mi? Soy agacimiza nasil olurda kimin ne oldugu belli olmayan birini getirmek istiyosun dedi babam. Turk degil karsimdaki.

Cevaplarinizi bekliyorum. Bi diger sorumda diyelim kactim gittim. 30 yasinda kocaya kacti mi olur, azmis mu olur adim nolur. Neden kacmak diyorum cunku gorusmeyi kesmem gerektigi icin ce gorusmeyi devam ettirdigim ortaya cikarsa seni mahfederim diye buyuk tehditler edilgii icin.
Karsimdaki bulgr. Turk degil.

Kafam karisik olaylara iyi bakamiyorum o yuzden sizden fikir soruyorum.

Eski konularıniza baktım evlenip bosanmissiniz, yani bir evlilik tecrübenizi var ama bu sefer de kaçmaktan bahsediyorsunuz. Ne diyelim hala kafanız karışıksa hayırlısı olsun.

Son düzenleme:
Valla soy sopu önemli değilde muslumanmi esas olan bu
Musluman. Ailesi degil gibi bisey.

Peygamber efendimizin bi sozu varmis uc nedenden dolayi evlenin diye. Dinin yaninda soy sopmus. Bunu bana daha bilincli olan biri anlatabilir mi?

Musluman. Ailesi degil gibi bisey.

Peygamber efendimizin bi sozu varmis uc nedenden dolayi evlenin diye. Dinin yaninda soy sopmus. Bunu bana daha bilincli olan biri anlatabilir mi?
Dini için nikah kıyılır yani dindarligi icin mali için güzelliği için soyu için sen dini seç demiştir Resulullah bu dört şeyin dortude kimde var Allah aşkına.

Dini için nikah kıyılır yani dindarligi icin mali için güzelliği için soyu için sen dini seç demiştir Resulullah bu dört şeyin dortude kimde var Allah aşkına.
Yani efendimiz guzel olaninida mi secin diyor. Ben cok farkli algiladim cunku sozunu

Napcan kız bulgarı gelir marketlerimizi boşaltır gider ülkesine :D

Şimdi her şey ulu orta, insanların kötü kötü huylarını görüyoruz cinayetler, aldatmalar, dolandırmalar..
Her şey bu kadar alenenken nasıl birine bu denli güvenip kaçmayı düşünüyorsunuz akıl karı değil.
30 yaşındasınız, 18 de değil ki.

Sizin evden kaçmaktan daha ciddi sorunlarınız var farkında mısınız? Ailenizin istemediği biriyle evlendiniz ve evliliğiniz beklediğiniz gibi gitmedi diyelim, ne yapacaksınız? Bir işiniz var mı? Kendi ayaklarınızın üzerinde durabilecek durumda mısınız? Bunlara cevabınız evetse istediğiniz insanla evlenebilirsiniz bence, eğer hayır ise ailenizi karşınıza almayın. Eğer ailenizi karşınıza alacaksanız bunun nedeni tek başına ayakta kalabilecek özgür bir birey olabilme çabası için olsun, başka biri için değil.

didilika ben de sizinle hemfikirim.
Alenin rızası olmadan yapılan evlilikler genelde hüsran oluyor.
Rabbim doğru yolu göstersin..

Neden kaçıyorsunuz, ya da yapacağınız eylemi kaçmak olarak tanımlıyorsunuz? Ailenizle fikirleriniz uyuşmazsa ikna etmeye çalışırsınız, baktınız olmuyor kendi kararlarınızı verip uygularsınız. Yani 30 yaş için böyle bakılmalı olaya bence.

Back
X