30yasinda kocaya kacmak

Sizin evden kaçmaktan daha ciddi sorunlarınız var farkında mısınız? Ailenizin istemediği biriyle evlendiniz ve evliliğiniz beklediğiniz gibi gitmedi diyelim, ne yapacaksınız? Bir işiniz var mı? Kendi ayaklarınızın üzerinde durabilecek durumda mısınız? Bunlara cevabınız evetse istediğiniz insanla evlenebilirsiniz bence, eğer hayır ise ailenizi karşınıza almayın. Eğer ailenizi karşınıza alacaksanız bunun nedeni tek başına ayakta kalabilecek özgür bir birey olabilme çabası için olsun, başka biri için değil.
Evet maddi sorunum yok allaha sukurler olsun. Calisiyorumda. Kendi arabam biraz birikimim var. Ailemin tek varligi, hayatta var olmalari onun disinda fazla birsey paylasmiyoruz.

Neden kaçıyorsunuz, ya da yapacağınız eylemi kaçmak olarak tanımlıyorsunuz? Ailenizle fikirleriniz uyuşmazsa ikna etmeye çalışırsınız, baktınız olmuyor kendi kararlarınızı verip uygularsınız. Yani 30 yaş için böyle bakılmalı olaya bence.
Tesekkur ederim yorumun icin. Bugun piskologumlada konustum. Kendimi daha iyi hissediyorum.

Bi arkadasim dedi ki, ailenin saglik durumu iyi degil. Hasta gozuyle bakarsan daha kolay hazmedebilirdin. Siz ne dusunuyosunuz bu konuda kizlar?

Okumus egitimli kizlar kocaya kacmaz, en fazla sevdigi ile evlendi derler. Sizin durumunuz hangisi?

Tesekkur ederim yorumun icin. Bugun piskologumlada konustum. Kendimi daha iyi hissediyorum.

Bi arkadasim dedi ki, ailenin saglik durumu iyi degil. Hasta gozuyle bakarsan daha kolay hazmedebilirdin. Siz ne dusunuyosunuz bu konuda kizlar?
Orada bulabilir miziniz bilmiyorum ama dr lindsay c gibson isimli bir uzmanın olgunlaşmamış ebeveynlerin yetişkin çocukları isimli bir kitabı var. Ailenizdeki sorunun ne olduğunu görmenize yardım eder. Aileniz sağlıklı insanlar değil, bundan emin olabilirsiniz. Piskoloğunuzla bu konu hakkında uzun uzun konuşun bu konu hakkında, kendinize gelmenizi sağlayacağına eminim.

Babasi belli ama ayrilmis gitmis evden terk etmis gibi bisey bunlari. Butun mesele genleri ve tasidigi kan. Onlar hiristiyan olur biliyosun demi falan dedi ala karsildaki musluman ve istedigim olcude. Ama sende yuttun mu falan dedi kesinlikle inanmadi. Oyle olsada istisnalar kaideyi bozmaz. Nihayetinde herkes ozune doner dedi. Senin is yas dedi.

Bizim soydan cok deli kendisi annemde destekcisi. Onun muslumanligindan nolur ki falan deyisi
anne babanız haklı

Merhaba kizlar bi bucuk senedir iliskim var ve ailem razi degil. Turk kani tasimadigi, ve soyu sopu belli olmadigi icin. Soysuz sopsuz denilir ya..

Ben karsimdaki insandan eminim. Yinede ailemin verdigi gerekceleri goz onunde bulundurmam gerekir mi? Soy agacimiza nasil olurda kimin ne oldugu belli olmayan birini getirmek istiyosun dedi babam. Turk degil karsimdaki.

Cevaplarinizi bekliyorum. Bi diger sorumda diyelim kactim gittim. 30 yasinda kocaya kacti mi olur, azmis mu olur adim nolur. Neden kacmak diyorum cunku gorusmeyi kesmem gerektigi icin ce gorusmeyi devam ettirdigim ortaya cikarsa seni mahfederim diye buyuk tehditler edilgii icin.
Karsimdaki bulgr. Turk degil.

Kafam karisik olaylara iyi bakamiyorum o yuzden sizden fikir soruyorum.
Kaçıcak kadar seviyor musunuz önemli olan bunun cevabı

Merhaba kizlar bi bucuk senedir iliskim var ve ailem razi degil. Turk kani tasimadigi, ve soyu sopu belli olmadigi icin. Soysuz sopsuz denilir ya..

Ben karsimdaki insandan eminim. Yinede ailemin verdigi gerekceleri goz onunde bulundurmam gerekir mi? Soy agacimiza nasil olurda kimin ne oldugu belli olmayan birini getirmek istiyosun dedi babam. Turk degil karsimdaki.

Cevaplarinizi bekliyorum. Bi diger sorumda diyelim kactim gittim. 30 yasinda kocaya kacti mi olur, azmis mu olur adim nolur. Neden kacmak diyorum cunku gorusmeyi kesmem gerektigi icin ce gorusmeyi devam ettirdigim ortaya cikarsa seni mahfederim diye buyuk tehditler edilgii icin.
Karsimdaki bulgr. Turk degil.

Kafam karisik olaylara iyi bakamiyorum o yuzden sizden fikir soruyorum.
Kaçmak İçin mi evleniyorsun evlenmek için mi kaçıyorsun gerek var mı böyle heyecanlara rutin sevgili olarak takılsanız zamana bıraksanız neye yetişmek için kaçacaksınız ki ..

Back
X