Maske Tarifleri 30yaslarda yaptigimiz bakimlari paylasalim..

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

gul77

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2008
555
28
318
Antalya
Baslik da belirtigim gibi 30yas ve ustu olanlarimiz yaptigimiz bakimlari paylasmaya ne dersiniz arkadaslar...

Bu konuyu açtığınız için teşekkürler ..Benim cildim normalden yağlıya dönük , jel veya sabunla yıkıyorum, göz kremi kullanıyorum. Gündüzleri makyaj yapmadan önce jel kremlerden sürüyorum. Daha fazla bakım gerek

Himalaya Yüz Yıkama köpüğü
Vichy Lift Active HA gece kremi

Haftada bir peeling
Haftada bir çinko oksit maske

Cildimle pek uğraşmıyorum.

t bölgesi yağlı, yanaklara doğru kuruyan bi cildim var.
makyajımı mutlaka bioderma h2o ile çıkarıyorum. yves roche yeşil kutulu tonikle temizleyip yves roche kırmızı seri ile önce göz cevresi, sonra mimik kırışıklığı kremi en son gece veya gündüz kremini kullanıyorum.
haftada bir mutlaka bi tatlı kaşığı zerdeçal, bi tatlı kaşığı ingiliz karbonatı, bi tatlı kaşığı balı karıştırıp maske yapıyorum, hem cildi sıkılaştırıyor hem de lekeleri açıyor, yarım saat-40 dk tutuyorum maskeyi, sonra yine tonik ve göz çevresi kremimi sürüp hindistan cevizi yağı sürüyorum, ve o şekilde yatıyorum.
bu arada yaşım 32 ve 25-26 gösterdiğimi söylüyorlar.

t bölgesi yağlı, yanaklara doğru kuruyan bi cildim var.
makyajımı mutlaka bioderma h2o ile çıkarıyorum. yves roche yeşil kutulu tonikle temizleyip yves roche kırmızı seri ile önce göz cevresi, sonra mimik kırışıklığı kremi en son gece veya gündüz kremini kullanıyorum.
haftada bir mutlaka bi tatlı kaşığı zerdeçal, bi tatlı kaşığı ingiliz karbonatı, bi tatlı kaşığı balı karıştırıp maske yapıyorum, hem cildi sıkılaştırıyor hem de lekeleri açıyor, yarım saat-40 dk tutuyorum maskeyi, sonra yine tonik ve göz çevresi kremimi sürüp hindistan cevizi yağı sürüyorum, ve o şekilde yatıyorum.
bu arada yaşım 32 ve 25-26 gösterdiğimi söylüyorlar.
Gece ve gündüz kremleriniz yves rocher mı?

evet, çok marka denedim, bana en iyi gelen yves roche kırmızı seri oldu ama yves roche un yeşil serisini cildiniz yağlı değilse
hiç tavsiye etmiyorum. gece ve gündüz kremleri yüzde kalıp gibi kalıyor.

evet, çok marka denedim, bana en iyi gelen yves roche kırmızı seri oldu ama yves roche un yeşil serisini cildiniz yağlı değilse
hiç tavsiye etmiyorum. gece ve gündüz kremleri yüzde kalıp gibi kalıyor.
Cildim karma.clinuque kullanıyorum.la roche posey denicem bitince.sivilce,leke vs sorunum da var.

clinique kremleri cok yoğun, güneş kremi de öyle, nemlendiricileri de, yağlı ciltler için çok uygun diil, la roche da sadece
adı var, aşırı hassas bi cilt yapın yoksa, gerek yok la roche a, la roche ürünleri vaad ettikleri etkiyi tam vermiyor,en azından ben denedim, ki daha önce sorunlu, sivilceli ve yağlı bi cildim vardı, roacutane kullandım bi 8 ay sonra karma oldu:) roacutane dan önce la roche kullanmıştım, çok bi etkisini görmedim

clinique kremleri cok yoğun, güneş kremi de öyle, nemlendiricileri de, yağlı ciltler için çok uygun diil, la roche da sadece
adı var, aşırı hassas bi cilt yapın yoksa, gerek yok la roche a, la roche ürünleri vaad ettikleri etkiyi tam vermiyor,en azından ben denedim, ki daha önce sorunlu, sivilceli ve yağlı bi cildim vardı, roacutane kullandım bi 8 ay sonra karma oldu:) roacutane dan önce la roche kullanmıştım, çok bi etkisini görmedim
Hassas bir cildim yok.ne kullanayım peki?karma,sivilceli,sivilce ve güneş lekeli mikemmel bir cildim varr:))) roacutane sende ne gibi yan etkiler yarattı?

Bende öyle pek Bi yan etki yaratmadı ama kullanırken güneş gözlüğü takmamıştım göz cevremde çil gibi 3-4 tane lekem var bir de şakaklarım kocaman çıban doluydu, çıbanlar geçti ama minik minik çukurlar kaldı, dermaroller a başlıcam onlar için de, 30 yaş üstü yağlı ciltler için yves Roche kırmızı seri yeterli ama sana yıkama jeli olarak avene yeşil yüz yıkama jeli çok iyi gelicek, gene avene yeşil tonik al, bir de mutlaka bi dermatoloğa görün, roacutane illaki büyük büyük dozlarda alınacak diye bişi yok, 3-4 ay kullanırsın, cildindeki sebum dengelenir;)

Bende öyle pek Bi yan etki yaratmadı ama kullanırken güneş gözlüğü takmamıştım göz cevremde çil gibi 3-4 tane lekem var bir de şakaklarım kocaman çıban doluydu, çıbanlar geçti ama minik minik çukurlar kaldı, dermaroller a başlıcam onlar için de, 30 yaş üstü yağlı ciltler için yves Roche kırmızı seri yeterli ama sana yıkama jeli olarak avene yeşil yüz yıkama jeli çok iyi gelicek, gene avene yeşil tonik al, bir de mutlaka bi dermatoloğa görün, roacutane illaki büyük büyük dozlarda alınacak diye bişi yok, 3-4 ay kullanırsın, cildindeki sebum dengelenir:KK66:
Canim alıntayarak cevaplarsan iyi olur.mesajların kişilere ulaşır.tesadüfen gordüm yine cevabinı.yeni uye olduğun için bilmiyorsun diye yazayım dedim.bilgilendirmen için teşekkür ederim.

Back
X