- 2 Ocak 2014
- 979
- 616
- 158
- Konu Sahibi cadiprensesss
-
benimde oyle oluyo canim fazlasi atiliyo normal yanikızlar benim vajinal yoldan aldığım progestan bir süre sonra parça parça idrarımda ve iç çamaşırıma geri geliyo bu normalmi,acaba fayda ediyomudur ki bana yoksa ben beceremiyomuyum?
çok ilginç 6.günüm bugün kasık ağrım gitti dün gece dayanılmaz şekildeydi bıçak saplıyolar gibi bu sabah hiç bişey yok Allahım hayırlara yorsun
Tatlım sende agrı varmı benimde beyaz akıntı olmuş şimdi gördüm ama uzamıyoKızlar ne âlemdesiniz bendende çok Afedersiniz uzayan sarı beyaz arası akıntı geldi bugün birkaç kez peçeteye., adet öncesi gelir benden böyle sanırım yine adetim gelecekpazartesi 12. günüm olacak teste bile gerek kalmayacaktır sanırım
Benim sancı geçecek gibi deil canım gündüz biseyim yoktu akşam öyle bi sancı girdiki bacagım sanki kasılıp kaldı gibi belimde çok agrıyo inşallah adet olmayız benimde sol tarafdaSabah sağ bacağımda ağrı oldu canım birkaç saat sürdü ama geçti, şimdi hicbirsey yok yatıyorum sabah adetlik uyanmamak dileğiyle
Bende de var canım agız kurulugu hayırlısı bakalımArkdslar bugun 9.gunum asiri agiz kurulugu var.suda iciyorum yk degismiyo.
Bende de var canım agız kurulugu hayırlısı bakalım
13.günden merhaba kızlar dün gece adet sancısı girdi çıktı ama uzun sürmedi daha önce defalrca yaşadım bu sancıyı ve 2gün sonra adet oldum inşalah busefer o sancı üşütmemdendir son 2gün korkuyorm bn TEST yapmayı düşünmüyorm zatende teste kdar adet olurum gibi geliyor malesef inşalah olmam ama PROGESTAN alıyorm vajianadan oda etkilermi adeti daha önce hep 14gün kullanıp bırakıyordm busefer dokorm asılamanın 4.günü baslatınca 14.günde 4gün sonra bıtıcek
yok cnm yapmicem test yapma olayı bende fobi oldu korkuyorm daha önce yaptıgım testlerin sonucunu dahi almaya cesaret edemez arkdaslarıma arattırıdımProgestn kullanmadim cnm.ama catlatma ignesi klomen bni 2 gun geciktirir.yarin test yap bnce 14.gun belli olur.
Benimde dün kahve rengi 1 damla leke vardı bu sabah devamı geldi canım inşallah senin gelmezbenimde bugün 12. günüm , bende adet olucam galiba1 cm uzunluğunda kahverengi akıntı gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?