Aşılama 31 Aralık 2014 de test yaptıracaklar gelin gün gün ne belirtiler yaşadığımızı paylaşalım...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bugün aşının 11. günü ve kırmızı bir leke geldi..
Devamı gelir mi gelmez mi nasip kısmet..
Karnım da hafif bi ağrı var.
Rabbim hayırlara çıkarsın inşallah. .

Kızlar ne âlemdesiniz bendende çok Afedersiniz uzayan sarı beyaz arası akıntı geldi bugün birkaç kez peçeteye., adet öncesi gelir benden böyle sanırım yine adetim gelecek pazartesi 12. günüm olacak teste bile gerek kalmayacaktır sanırım

Tatlım sende agrı varmı benimde beyaz akıntı olmuş şimdi gördüm ama uzamıyo

Kızlar bugün ateş ölçer aldım ateşimi ölçtüm 37.2 çıktı ateşini ölçen varmı, ateşin yükselmeside hamilelik belirtisiymiş merak ettim

Sabah sağ bacağımda ağrı oldu canım birkaç saat sürdü ama geçti, şimdi hicbirsey yok yatıyorum sabah adetlik uyanmamak dileğiyle

Sabah sağ bacağımda ağrı oldu canım birkaç saat sürdü ama geçti, şimdi hicbirsey yok yatıyorum sabah adetlik uyanmamak dileğiyle
Benim sancı geçecek gibi deil canım gündüz biseyim yoktu akşam öyle bi sancı girdiki bacagım sanki kasılıp kaldı gibi belimde çok agrıyo inşallah adet olmayız benimde sol tarafda

13.günden merhaba kızlar dün gece adet sancısı girdi çıktı ama uzun sürmedi daha önce defalrca yaşadım bu sancıyı ve 2gün sonra adet oldum inşalah busefer o sancı üşütmemdendir son 2gün korkuyorm bn TEST yapmayı düşünmüyorm zatende teste kdar adet olurum gibi geliyor malesef inşalah olmam ama PROGESTAN alıyorm vajianadan oda etkilermi adeti daha önce hep 14gün kullanıp bırakıyordm busefer dokorm asılamanın 4.günü baslatınca 14.günde 4gün sonra bıtıcek

Progestn kullanmadim cnm.ama catlatma ignesi klomen bni 2 gun geciktirir.yarin test yap bnce 14.gun belli olur.

Progestn kullanmadim cnm.ama catlatma ignesi klomen bni 2 gun geciktirir.yarin test yap bnce 14.gun belli olur.
yok cnm yapmicem test yapma olayı bende fobi oldu korkuyorm daha önce yaptıgım testlerin sonucunu dahi almaya cesaret edemez arkdaslarıma arattırıdım çok korkuyorm hiç bi belirtide yok bş tek dün adet sancsı basladı

offff moralim dahada bozuldu negatif haberleyle bende adet olmadan yıkıldm umudum kalmadı güya hepimiz hamile kalacaktık benmde adet sancılarm göğüs sancılarm bsladı bugun gelmzse yarın gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…