Aşılama 31 Aralık 2014 de test yaptıracaklar gelin gün gün ne belirtiler yaşadığımızı paylaşalım...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canim asilamada doktorum crinone jel aldirmisti bana asilama yaptiktan sonra ilk kendi sıkmisti iceri. bebegin kolay tutunmasi icin ama doktordan doktora degisiyo demekki
bende folbiol kullaniyorum bide bebe aspirini
kan pıhtılaşması mı var bebe aspriini kuullanıyorsn? bende kan pıhtılaşması olma ıhtımalı cok yüksekti hatta ayın 15inde kan verdık sonuc 28gunde cıkıyomus doktormda bosuna aspirin ama buseferde kanı cıvıtır dahada zararlı olur dedı korkudan almıyorm ama kuzenm almamı söyluyo oda eczacı ve hastanelerı var o al bı zararı olmaz dedı doktorm ya kanın fazla sulanırsa kan pıhtılaşması yoksa dedı kararsızım

kızlar benden bi kaç gün daha tecrübelisiniz bugün 5.günüm kasıklarım hiç ağrısı kesilmedi 5 gündür üstene bugün bacaklarım ağrımaya başladı bayağ ağrıyo hemde onun dışında hiç bişey yok hee bide bugün sabah yediğim kahvaltı midemi bulandırdıda o psikolojiktir muhtemelen

cnm kasık agrılarıda ilk bes günde bizde oldu ama ben acaba çatalda bekledıgımızdenmı dıye dusundum cunku hemen herkeste bu belirti oluyomus bugun benm 10.günüm adet olmadan gelen bı akıntım bugun gelmıs inşalah adet olmam cok korkuyorm ve benm sağ göğsüm hafiten agrıdı sılamadan bu yana evet mıde bulantın psikolojiktir ama öyle hissedersen öyle olur inşalah pozitif sonuc alırsın cnm hepimiz pozitif sonuc almamız dileğiyle cumamız mubarek olsn

amin cnm inşallah
bnim hiç göğüslerim acımıyo zaten normaldede hiç acımaz adet olucağıma yakın çok az yanları acır okadar
diyorum ki bigün göğüslerim şişsin acısın test yapmadan hamile olduğumu anlıycamm

benmde normalde acımaz göğüslerim bende cok istiyorm şuanki hafif göğüs agrılaarımın artmasını göğüslerimin şişmesini:) inşallah göğsün agrır şişer cnm inan agrıyınca da ayrı dert yoksa hamilemiyi heycanı umutlar artıyo sonuc negatifse bu seferde hayal kırıklıgı ben cok korkuyorm son 4 gune gırdm her an adet olucakmısım korksu var inşallah gelmez

inşallah gelmez ya son günler daha heycanlıdır eminim ben nedense bugüne kadar birazdaha rahat gelmiştim ama bugün heycanım dahada arttı oofff offfff nasıl geçicek bu günlerr

canm inancın oln bu yasadıklarını birebir yaşadım o hyecanı paniği cok iyi anlıyorm burda arkadaşlarla günlük yasadıklarımızı paylaştık mesela geriye gidip okudugunda asılamanın 4.günü 5.günü neler yasamısız okudugunda görürsünki aynı seyler özelliklede cadiprensesss arkadasımla aynı gün aşılama olmamız sebebiyle günlük tutar gibi yazdık herseyı Allah kimsenin emeklerini yemez sadece zamanı oldugunu düşünüyorm inşallah zmanı gelmiştir bu ay

Tatlım bende de olmustu bacak agrısı kasıgımdan aşagı dogru bacagım komple agrımıştı insallah bebişlerin belirtisidir :)
İkimizin belirtiler hemen hemen aynı gün oldu tatlım bugün sabahki kasık agrılarımız bile inşallahh bebişlerimizin biz burdayız belirtileridir

vajinal aliyorum canim doktorum vajinal almami soyledi

yok canim pihtilasma sorunum yok ama olabilirde herhangi bir test yapilmadi bende onlem aliyorum bebe aspirini denilen aspirin cok dusuk dozda oldugu icin oyle cok asiri kan sulandirmiyor sadece belli oranda kani akiskan hale getiriyor buda bebegin rahme tutunmasini kolaylastiriyor ve kalp krizi riskinide azaltiyor

çok ilginç 6.günüm bugün kasık ağrım gitti dün gece dayanılmaz şekildeydi bıçak saplıyolar gibi bu sabah hiç bişey yok Allahım hayırlara yorsun

kızlar benim vajinal yoldan aldığım progestan bir süre sonra parça parça idrarımda ve iç çamaşırıma geri geliyo bu normalmi,acaba fayda ediyomudur ki bana yoksa ben beceremiyomuyum?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…