- 7 Şubat 2014
- 1.708
- 1.024
- 78
- 44
- Konu Sahibi cadiprensesss
-
kan pıhtılaşması mı var bebe aspriini kuullanıyorsn? bende kan pıhtılaşması olma ıhtımalı cok yüksekti hatta ayın 15inde kan verdık sonuc 28gunde cıkıyomus doktormda bosuna aspirin ama buseferde kanı cıvıtır dahada zararlı olur dedı korkudan almıyorm ama kuzenm almamı söyluyo oda eczacı ve hastanelerı var o al bı zararı olmaz dedı doktorm ya kanın fazla sulanırsa kan pıhtılaşması yoksa dedı kararsızımcanim asilamada doktorum crinone jel aldirmisti bana asilama yaptiktan sonra ilk kendi sıkmisti iceri. bebegin kolay tutunmasi icin ama doktordan doktora degisiyo demekki
bende folbiol kullaniyorum bide bebe aspirini
inşallahh yaaaaaacanm aşılamanın 4.5. günlerinde bende çok su içiyordm hatta cadı pensess arkadasımla paylastm bu durumu inşallah hamillik belirtisidir
cnm kasık agrılarıda ilk bes günde bizde oldu ama ben acaba çatalda bekledıgımızdenmı dıye dusundum cunku hemen herkeste bu belirti oluyomus bugun benm 10.günüm adet olmadan gelen bı akıntım bugun gelmıs inşalah adet olmam cok korkuyorm ve benm sağ göğsüm hafiten agrıdı sılamadan bu yana evet mıde bulantın psikolojiktir ama öyle hissedersen öyle olur inşalah pozitif sonuc alırsın cnm hepimiz pozitif sonuc almamız dileğiyle cumamız mubarek olsnkızlar benden bi kaç gün daha tecrübelisiniz bugün 5.günüm kasıklarım hiç ağrısı kesilmedi 5 gündür üstene bugün bacaklarım ağrımaya başladı bayağ ağrıyo hemde onun dışında hiç bişey yok hee bide bugün sabah yediğim kahvaltı midemi bulandırdıda o psikolojiktir muhtemelen
amin cnm inşallahcnm kasık agrılarıda ilk bes günde bizde oldu ama ben acaba çatalda bekledıgımızdenmı dıye dusundum cunku hemen herkeste bu belirti oluyomus bugun benm 10.günüm adet olmadan gelen bı akıntım bugun gelmıs inşalah adet olmam cok korkuyorm ve benm sağ göğsüm hafiten agrıdı sılamadan bu yana evet mıde bulantın psikolojiktir ama öyle hissedersen öyle olur inşalah pozitif sonuc alırsın cnm hepimiz pozitif sonuc almamız dileğiyle cumamız mubarek olsn
benmde normalde acımaz göğüslerim bende cok istiyorm şuanki hafif göğüs agrılaarımın artmasını göğüslerimin şişmesini:) inşallah göğsün agrır şişer cnm inan agrıyınca da ayrı dert yoksa hamilemiyi heycanı umutlar artıyo sonuc negatifse bu seferde hayal kırıklıgıamin cnm inşallah
bnim hiç göğüslerim acımıyo zaten normaldede hiç acımaz adet olucağıma yakın çok az yanları acır okadar
diyorum ki bigün göğüslerim şişsin acısın test yapmadan hamile olduğumu anlıycamm
inşallah gelmez ya son günler daha heycanlıdır eminim ben nedense bugüne kadar birazdaha rahat gelmiştim ama bugün heycanım dahada arttı oofff offfff nasıl geçicek bu günlerrbenmde normalde acımaz göğüslerim bende cok istiyorm şuanki hafif göğüs agrılaarımın artmasını göğüslerimin şişmesini:) inşallah göğsün agrır şişer cnm inan agrıyınca da ayrı dert yoksa hamilemiyi heycanı umutlar artıyo sonuc negatifse bu seferde hayal kırıklıgıben cok korkuyorm son 4 gune gırdm her an adet olucakmısım korksu var inşallah gelmez
Tatlım bende de olmustu bacak agrısı kasıgımdan aşagı dogru bacagım komple agrımıştı insallah bebişlerin belirtisidir :)kızlar benden bi kaç gün daha tecrübelisiniz bugün 5.günüm kasıklarım hiç ağrısı kesilmedi 5 gündür üstene bugün bacaklarım ağrımaya başladı bayağ ağrıyo hemde onun dışında hiç bişey yok hee bide bugün sabah yediğim kahvaltı midemi bulandırdıda o psikolojiktir muhtemelen
İkimizin belirtiler hemen hemen aynı gün oldu tatlım bugün sabahki kasık agrılarımız bile inşallahh bebişlerimizin biz burdayız belirtileridircanm inancın oln bu yasadıklarını birebir yaşadım o hyecanı paniği cok iyi anlıyorm burda arkadaşlarla günlük yasadıklarımızı paylaştık mesela geriye gidip okudugunda asılamanın 4.günü 5.günü neler yasamısız okudugunda görürsünki aynı seyler özellikledecadiprensesss arkadasımla aynı gün aşılama olmamız sebebiyle günlük tutar gibi yazdık herseyı Allah kimsenin emeklerini yemez sadece zamanı oldugunu düşünüyorm inşallah zmanı gelmiştir bu ay
vajinal aliyorum canim doktorum vajinal almami soyledicnm progesteron agızdan alıyorsan hem uyurut hemde kilo yapar daha önce basıma geldı ben bu yüzden vajinadan alıyorm içine hafıften girdiyorm hapı bunuda eczacı olan kuzenm söyledi hem kilo yapmaz hem uyku vermez heme vajinadan rahme daha cabuk gecer ve bebegı varsa korur dedı yanı vajınal almak daha ıyı demıstı
yok canim pihtilasma sorunum yok ama olabilirde herhangi bir test yapilmadi bende onlem aliyorum bebe aspirini denilen aspirin cok dusuk dozda oldugu icin oyle cok asiri kan sulandirmiyor sadece belli oranda kani akiskan hale getiriyor buda bebegin rahme tutunmasini kolaylastiriyor ve kalp krizi riskinide azaltiyorkan pıhtılaşması mı var bebe aspriini kuullanıyorsn? bende kan pıhtılaşması olma ıhtımalı cok yüksekti hatta ayın 15inde kan verdık sonuc 28gunde cıkıyomus doktormda bosuna aspirin ama buseferde kanı cıvıtır dahada zararlı olur dedı korkudan almıyorm ama kuzenm almamı söyluyo oda eczacı ve hastanelerı var o al bı zararı olmaz dedı doktorm ya kanın fazla sulanırsa kan pıhtılaşması yoksa dedı kararsızım
Evet canım a su gibi 2 gündür var bende önce beyazdıArkadaslar akinti geliyormu sizden.
Evet canım a su gibi 2 gündür var bende önce beyazdı
Evet canım a su gibi 2 gündür var bende önce beyazdı
Bndende koyu sari gldi sasirdim bugun gldi ilk
Yok canım ben hic bi ilaç kullanmıyorum benim akıntıda su gibi ama çok az oluyo damla damlacnm siz progestron kullanıyomusunuz ben vajinal olarak alıyorum genelde geri akıyo özellikle sabah yaptıklarım ben ondan anlıyamıyorum akıntım varmı yokmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?