Aşılama 31 Aralık 2014 de test yaptıracaklar gelin gün gün ne belirtiler yaşadığımızı paylaşalım...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ben ona hiç dikkt etmedim sadece maydonoz yemedim asitli içecekler içmiyorum ve kahve icmiyorum canım inşallah bişey olmamiştır

O kadar takma canim oyle seyleri.olucagi varsa amuda kalk kosuya cik oluyo.annem bni dusurmek icin neler neler yapmis olmsum iste.kosmayada gitmis limonda yemis sirkede.tepelerden atlamis.ip atlamis.bahane bunlar nasipte varsa olucak insallah.

O kadar takma canim oyle seyleri.olucagi varsa amuda kalk kosuya cik oluyo.annem bni dusurmek icin neler neler yapmis olmsum iste.kosmayada gitmis limonda yemis sirkede.tepelerden atlamis.ip atlamis.bahane bunlar nasipte varsa olucak insallah.
Öyle tabi canım hayırlısı bakalım fazla umutlanmamak istiyorum

Bizde 20 aydir istiyoruz hic bir sorun yok ama olmadi nasip.bugun cok halsizim.yarin 1 haftaoluyo asilama oldugm.sende varmi agri fln
crinone jel yada progestan kullaniyomusun ben bu ay progestan kullaniyorum oda cok uyutuyo beni evdeyim surekli uyukluyorum kasik agrimda var

Yok ya hiç birşey hissetmiyorum doktor 12.gun kan testi yaptır dedi ama ben beklerim 15 -20 gün gelmezse tabi adet, negatif görmek çok kötü çünkü :/ sadece çok gazım oluyor ıgne lerden mi bilemiyorum.

Yok ya hiç birşey hissetmiyorum doktor 12.gun kan testi yaptır dedi ama ben beklerim 15 -20 gün gelmezse tabi adet, negatif görmek çok kötü çünkü :/ sadece çok gazım oluyor ıgne lerden mi bilemiyorum.
Hangi iğneden kullanmıştın canım, bende negatifi görmemek icin beklesemmi diyorum ama bekleyebilirsem senin ilk aşılamanmı canım

Benim ikinci aşılama canım. 1.asilama da klomen kullandım sonra doktor değiştirdim, şimdi gonal f ignesi vuruldu gobekten 8 akşam. Bu aşılama dan daha umutlu igne ile tedavi olduğu için belkide , kısmet canım beklemedeyiz

Benim hastaneden bi arkadasında 1. Klomenli olmuş aşılama 2. De iğneli olmuş hamileydi iğneli daha iyi diyorlar ama bazı kişilerde doktora sorduk aynı fark yok diyo diyorlar bilmiyorum ama bende iğneli yaptırdım 11 gün menegon iğne yaptırdım ilk günlerde hiç acı agrı olmamıştı son günlerde bacagımın üstüne zor basıyordum kalçadan yaptırmıştım hayırlısı inşallah çektigimiz eziyetlere deger bebişlerimiz gelir

Yk canim bn oglende folic trio.aksamda glukofen iciyorum.baska ilac yok.
canim asilamada doktorum crinone jel aldirmisti bana asilama yaptiktan sonra ilk kendi sıkmisti iceri. bebegin kolay tutunmasi icin ama doktordan doktora degisiyo demekki
bende folbiol kullaniyorum bide bebe aspirini

benimde ilki klomenle oldu tam 4 yumurtam vardi ama olmadi doktora sordum klomenle oldugu icinmi tutmadi diye alakasi yok dedi ama 2. asilamami igneli yaptiricam ins o olur

canim asilamada doktorum crinone jel aldirmisti bana asilama yaptiktan sonra ilk kendi sıkmisti iceri. bebegin kolay tutunmasi icin ama doktordan doktora degisiyo demekki
bende folbiol kullaniyorum bide bebe aspirini

Anladm cnm bilmiyorum ilaclara devam dedi baska bisey vermedi.

canm aşılamanın 4.5. günlerinde bende çok su içiyordm hatta cadı pensess arkadasımla paylastm bu durumu inşallah hamillik belirtisidir

crinone jel yada progestan kullaniyomusun ben bu ay progestan kullaniyorum oda cok uyutuyo beni evdeyim surekli uyukluyorum kasik agrimda var
cnm progesteron agızdan alıyorsan hem uyurut hemde kilo yapar daha önce basıma geldı ben bu yüzden vajinadan alıyorm içine hafıften girdiyorm hapı bunuda eczacı olan kuzenm söyledi hem kilo yapmaz hem uyku vermez heme vajinadan rahme daha cabuk gecer ve bebegı varsa korur dedı yanı vajınal almak daha ıyı demıstı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…