- Konu Sahibi cadiprensesss
-
Niyeki canım zararı oluyormuymuş ben yedim limonlu
benim 4.gün daha p.tesi yapıldı ama günler geçmek bilmiyoooYarin 1 hafta oluck gecen cuma yapildi.senin kacinci gun cnm
Ben ona hiç dikkt etmedim sadece maydonoz yemedim asitli içecekler içmiyorum ve kahve icmiyorum canım inşallah bişey olmamiştırBilmiyorum ki cnm.hamilesindir bide yeme dedi.yumurtalara pek iyi olmaz dedi.
Niyeki canım zararı oluyormuymuş ben yedim limonlu
benim 4.gün daha p.tesi yapıldı ama günler geçmek bilmiyooo
Ben ona hiç dikkt etmedim sadece maydonoz yemedim asitli içecekler içmiyorum ve kahve icmiyorum canım inşallah bişey olmamiştır
Öyle tabi canım hayırlısı bakalım fazla umutlanmamak istiyorumO kadar takma canim oyle seyleri.olucagi varsa amuda kalk kosuya cik oluyo.annem bni dusurmek icin neler neler yapmis olmsum iste.kosmayada gitmis limonda yemis sirkede.tepelerden atlamis.ip atlamis.bahane bunlar nasipte varsa olucak insallah.
crinone jel yada progestan kullaniyomusun ben bu ay progestan kullaniyorum oda cok uyutuyo beni evdeyim surekli uyukluyorum kasik agrimda varBizde 20 aydir istiyoruz hic bir sorun yok ama olmadi nasip.bugun cok halsizim.yarin 1 haftaoluyo asilama oldugm.sende varmi agri fln
crinone jel yada progestan kullaniyomusun ben bu ay progestan kullaniyorum oda cok uyutuyo beni evdeyim surekli uyukluyorum kasik agrimda var
İyi aksamlar canım hoş geldin aramiza sende bi belirti varmı ? İnşallah hepimizin göbüşler dolarIyi akşamlar kızlar ne güzel grup peşpeşe aşılama yaptırmış bende 18 aralık da yaptırdım heyecanla bekliyorum inşallah hepimiz yeni yıla gobisler dolu gireriz :)
Hangi iğneden kullanmıştın canım, bende negatifi görmemek icin beklesemmi diyorum ama bekleyebilirsemYok ya hiç birşey hissetmiyorum doktor 12.gun kan testi yaptır dedi ama ben beklerim 15 -20 gün gelmezse tabi adet, negatif görmek çok kötü çünkü :/ sadece çok gazım oluyor ıgne lerden mi bilemiyorum.
Benim hastaneden bi arkadasında 1. Klomenli olmuş aşılama 2. De iğneli olmuş hamileydi iğneli daha iyi diyorlar ama bazı kişilerde doktora sorduk aynı fark yok diyo diyorlar bilmiyorum ama bende iğneli yaptırdım 11 gün menegon iğne yaptırdım ilk günlerde hiç acı agrı olmamıştı son günlerde bacagımın üstüne zor basıyordum kalçadan yaptırmıştım hayırlısı inşallah çektigimiz eziyetlere deger bebişlerimiz gelirBenim ikinci aşılama canım. 1.asilama da klomen kullandım sonra doktor değiştirdim, şimdi gonal f ignesi vuruldu gobekten 8 akşam. Bu aşılama dan daha umutlu igne ile tedavi olduğu için belkide , kısmet canım beklemedeyiz
canim asilamada doktorum crinone jel aldirmisti bana asilama yaptiktan sonra ilk kendi sıkmisti iceri. bebegin kolay tutunmasi icin ama doktordan doktora degisiyo demekkiYk canim bn oglende folic trio.aksamda glukofen iciyorum.baska ilac yok.
benimde ilki klomenle oldu tam 4 yumurtam vardi ama olmadi doktora sordum klomenle oldugu icinmi tutmadi diye alakasi yok dedi ama 2. asilamami igneli yaptiricam ins o olurBenim hastaneden bi arkadasında 1. Klomenli olmuş aşılama 2. De iğneli olmuş hamileydi iğneli daha iyi diyorlar ama bazı kişilerde doktora sorduk aynı fark yok diyo diyorlar bilmiyorum ama bende iğneli yaptırdım 11 gün menegon iğne yaptırdım ilk günlerde hiç acı agrı olmamıştı son günlerde bacagımın üstüne zor basıyordum kalçadan yaptırmıştım hayırlısı inşallah çektigimiz eziyetlere deger bebişlerimiz gelir
canim asilamada doktorum crinone jel aldirmisti bana asilama yaptiktan sonra ilk kendi sıkmisti iceri. bebegin kolay tutunmasi icin ama doktordan doktora degisiyo demekki
bende folbiol kullaniyorum bide bebe aspirini
canm aşılamanın 4.5. günlerinde bende çok su içiyordm hatta cadı pensess arkadasımla paylastm bu durumu inşallah hamillik belirtisidirkızlarr bugün bu topikte okudum ağız kuruluğu da hamilelik belirtisiymiş bende bugün sürekli su içiyorum nerdeyse 3 litre olucak daha bu saatte,masamda 1 litreleik su şişesi var 3 kere doldurdum buda bitmek üzere,benim aşılamamın 4.günü bugün biliyorum daha erken belirtiler için diyceksiniz ama ben herşeyi ona yoruyorum artık,olsun belirtileri hissetmek bile güzel napalım
cnm progesteron agızdan alıyorsan hem uyurut hemde kilo yapar daha önce basıma geldı ben bu yüzden vajinadan alıyorm içine hafıften girdiyorm hapı bunuda eczacı olan kuzenm söyledi hem kilo yapmaz hem uyku vermez heme vajinadan rahme daha cabuk gecer ve bebegı varsa korur dedı yanı vajınal almak daha ıyı demıstıcrinone jel yada progestan kullaniyomusun ben bu ay progestan kullaniyorum oda cok uyutuyo beni evdeyim surekli uyukluyorum kasik agrimda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?