- 7 Şubat 2014
- 1.708
- 1.024
- 78
- 44
- Konu Sahibi cadiprensesss
-
o o o maşallah bende bi tane canm senin şansın hepimizden saha çokİlk aşılamam 8 yumurtam vardı :)
Senin canım?
Geçmiş olsun canım inşallah güzel haberleri veririz yılbaşındaBenm eşim yarın yasa dier güne yola çıkıyo kayınbabam hasta ameliyat olucakmış ve saha ameliyat günü belli değil dolayısıyla kalır 1ay falan ben yılbaşına eşimsiz giricem inşallah güzel haberler veririm ona uzaktan uzağa eğer bu ay olmaSa dier aya eşim burdada olmaz boş geçerim dier Ay'ı
Benimde sabah kıl çekilir gibi oldu geçti benim bünyem resmen benimle dalga geçiyo pskolojik birazda sanırım, şimdide ayaklarım üşüyo yüzüm yanıyo, ayagımda da 3 tane çorap varAz önce tam sağ kasığının üstünde bi Ağrı oldu sivilce ağrısı gibiydi geçti :)
Ne güZel ben belki inanmaSın ne atlet ne Çorap giyerim eşimin zoruyla bazen giyiyorm annem ve eşim kızıyor ama atlet giymek. Çorap giymek bana sıkıntı yapıyorGeçmiş olsun canım inşallah güzel haberleri veririz yılbaşında
Benimde sabah kıl çekilir gibi oldu geçti benim bünyem resmen benimle dalga geçiyo pskolojik birazda sanırım, şimdide ayaklarım üşüyo yüzüm yanıyo, ayagımda da 3 tane çorap var
inan canm benm Ağrı'da aynı kul çekilir gibiydi ben sivilce ağrısına benzettim adına koyamadıgımdan sağ tarafımda oldu bitti inşallah hamilelik belirtisidir dier topikte baksana maşallah herkes hamile hemen hemen maşallah ben böyle bereket görmedim inşallah Aralık müjdesi bizede Güler canm bu arada Üzülerek söylüyorum en düşük yaparken de buna benzer ağrılar vardı Ozaman resmen hareket ediyordu kasıklarım Allah'ım inşallah birdaha yaşatmasın DüşüğüGeçmiş olsun canım inşallah güzel haberleri veririz yılbaşında
Benimde sabah kıl çekilir gibi oldu geçti benim bünyem resmen benimle dalga geçiyo pskolojik birazda sanırım, şimdide ayaklarım üşüyo yüzüm yanıyo, ayagımda da 3 tane çorap var
Evet canım maşallah orayıda takip ediyorum hep 1. Aşılamalar tutmuş darısı başımıza , düşük yaşamak çok kötü canım Allahım tekrar vermesin ama bi yandanda hiç deilse hamile kalabildigini biliyosun.İ
inan canm benm Ağrı'da aynı kul çekilir gibiydi ben sivilce ağrısına benzettim adına koyamadıgımdan sağ tarafımda oldu bitti inşallah hamilelik belirtisidir dier topikte baksana maşallah herkes hamile hemen hemen maşallah ben böyle bereket görmedim inşallah Aralık müjdesi bizede Güler canm bu arada Üzülerek söylüyorum en düşük yaparken de buna benzer ağrılar vardı Ozaman resmen hareket ediyordu kasıklarım Allah'ım inşallah birdaha yaşatmasın Düşüğü
Oo
o o o maşallah bende bi tane canm senin şansın hepimizden saha çok
Hepside gelişmişmiydi canım en büyugü kaç mm di ?
Benimde 1 tane gelişmiş vardı 14 tane küçük vardı onları ölçemediler canım hayırlısı bakalımÖyle düşünme canım.
Rabbim verirse bir taneye de verir... Rabbim dualarımızı kabul etsin.
Bizi evlatsız bırakmasın inşallah. .
Canım ölçülerini bilmiyorum ama olgun olduğunu söylemişti doktor..
Ne kadar zamandır istiyorsun canım?Benimde 1 tane gelişmiş vardı 14 tane küçük vardı onları ölçemediler canım hayırlısı bakalım
17 ay olak canım senin?Ne kadar zamandır istiyorsun canım?
27 canım..17 ay olak canım senin?
Hiç bi problem çıkmadı canım herşey normaldi ama olmadı ilk aşılamam insallah tutar hep birlikte hamile kalırız :)27 canım..
Sizin problem varmıydı?
Sizde varmıydı canım?27 canım..
Sizin problem varmıydı?
Bizimde sebebsiz infertilite. .Sizde varmıydı canım?
İnşallah canım benim eşiminde 11 ocak dogum günü sende bi agrı falan varmı ?Bizimde sebebsiz infertilite. .
Zamanını bekliyoruz.
Benimde ilk aşılamam..
Rabbim bu ay yüzümüzü güldürsün.
1 Ocak eşimin doğum günü..
Ona hediye olur inşallah. .
İlk iki gün oldu canım ara ara ama şiddetli değil. Şuan gayet iyiyim. Göğüslerim ağrıyor o da çatlama iğnesinden kaynaklı.İnşallah canım benim eşiminde 11 ocak dogum günü sende bi agrı falan varmı ?
Benimde senin gibi canım agrım yok sadece gögüslerimde var, sabah bi kıl çekilir gibi kasıgımda o kadarİlk iki gün oldu canım ara ara ama şiddetli değil. Şuan gayet iyiyim. Göğüslerim ağrıyor o da çatlama iğnesinden kaynaklı.
Sende var mı ağrı?
Evet ama inan düşük yaşamak hiç hamile kalamamaktan kötü ben uzun süre bekledikten sonra hep takiple hamile kalabiyodum olmayınca bi gün iki gün üzülüyor yeni aya umut bağlıyordum ama düşükte canından can kopuyor ben kürtajda yaptırmadım özellikle 7haftalık olan düşüğümde 20gün kanamam ve sancım sürdü Allah'ım bir daha yaşatmasın geçen sene Ocak Ayında hemde doğum Günümde düşük yapmıştmEvet canım maşallah orayıda takip ediyorum hep 1. Aşılamalar tutmuş darısı başımıza , düşük yaşamak çok kötü canım Allahım tekrar vermesin ama bi yandanda hiç deilse hamile kalabildigini biliyosun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?