Aşılama 31 Aralık 2014 de test yaptıracaklar gelin gün gün ne belirtiler yaşadığımızı paylaşalım...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benm eşim yarın yasa dier güne yola çıkıyo kayınbabam hasta ameliyat olucakmış ve saha ameliyat günü belli değil dolayısıyla kalır 1ay falan ben yılbaşına eşimsiz giricem inşallah güzel haberler veririm ona uzaktan uzağa eğer bu ay olmaSa dier aya eşim burdada olmaz boş geçerim dier Ay'ı

Geçmiş olsun canım inşallah güzel haberleri veririz yılbaşında
Az önce tam sağ kasığının üstünde bi Ağrı oldu sivilce ağrısı gibiydi geçti :)
Benimde sabah kıl çekilir gibi oldu geçti benim bünyem resmen benimle dalga geçiyo pskolojik birazda sanırım, şimdide ayaklarım üşüyo yüzüm yanıyo, ayagımda da 3 tane çorap var

Ne güZel ben belki inanmaSın ne atlet ne Çorap giyerim eşimin zoruyla bazen giyiyorm annem ve eşim kızıyor ama atlet giymek. Çorap giymek bana sıkıntı yapıyor

İ
inan canm benm Ağrı'da aynı kul çekilir gibiydi ben sivilce ağrısına benzettim adına koyamadıgımdan sağ tarafımda oldu bitti inşallah hamilelik belirtisidir dier topikte baksana maşallah herkes hamile hemen hemen maşallah ben böyle bereket görmedim inşallah Aralık müjdesi bizede Güler canm bu arada Üzülerek söylüyorum en düşük yaparken de buna benzer ağrılar vardı Ozaman resmen hareket ediyordu kasıklarım Allah'ım inşallah birdaha yaşatmasın Düşüğü

Evet canım maşallah orayıda takip ediyorum hep 1. Aşılamalar tutmuş darısı başımıza , düşük yaşamak çok kötü canım Allahım tekrar vermesin ama bi yandanda hiç deilse hamile kalabildigini biliyosun.

Kızlar belirtiler kafayı yemek için erken bence:))
Tabi bi de içimize söz geçirsek..
Aşılamadan 9 gün önceye kadar belirti aramayın..
Döllenen yumurtanın rahime ulaşıp yerleşmesi 9 gün sürüyormuş.
Inşallah hepimiz pozitif diye haykırcaz..

Benimde 1 tane gelişmiş vardı 14 tane küçük vardı onları ölçemediler canım hayırlısı bakalım

İlk iki gün oldu canım ara ara ama şiddetli değil. Şuan gayet iyiyim. Göğüslerim ağrıyor o da çatlama iğnesinden kaynaklı.
Sende var mı ağrı?
Benimde senin gibi canım agrım yok sadece gögüslerimde var, sabah bi kıl çekilir gibi kasıgımda o kadar

Evet ama inan düşük yaşamak hiç hamile kalamamaktan kötü ben uzun süre bekledikten sonra hep takiple hamile kalabiyodum olmayınca bi gün iki gün üzülüyor yeni aya umut bağlıyordum ama düşükte canından can kopuyor ben kürtajda yaptırmadım özellikle 7haftalık olan düşüğümde 20gün kanamam ve sancım sürdü Allah'ım bir daha yaşatmasın geçen sene Ocak Ayında hemde doğum Günümde düşük yapmıştm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…