- 7 Şubat 2014
- 1.708
- 1.024
- 78
- 44
- Konu Sahibi cadiprensesss
-
Canm aşılamada o gün sayısı daha erken E alınıyo çünkü spermleri direk yumurtanın yanına bırakıyorlar aşılaması ilişkide spermim yumurtayı bulması bile 1günü bulabiliyor ama aşılamada direk sperm yumurtaya o an bile girebilirKızlar belirtiler kafayı yemek için erken bence:))
Tabi bi de içimize söz geçirsek..
Aşılamadan 9 gün önceye kadar belirti aramayın..
Döllenen yumurtanın rahime ulaşıp yerleşmesi 9 gün sürüyormuş.
Inşallah hepimiz pozitif diye haykırcaz..
Ahhhh canım içimize söz geçirebilsekk daha erken ama günlerde geçmiyorKızlar belirtiler kafayı yemek için erken bence:))
Tabi bi de içimize söz geçirsek..
Aşılamadan 9 gün önceye kadar belirti aramayın..
Döllenen yumurtanın rahime ulaşıp yerleşmesi 9 gün sürüyormuş.
Inşallah hepimiz pozitif diye haykırcaz..
Sende haklısın canım Allah kimseye yaşatmasın çok zor hayalini kurarken birden düşmesi ama bu sefer bebişlerimiz bizi bırakmıycak :)Evet ama inan düşük yaşamak hiç hamile kalamamaktan kötü ben uzun süre bekledikten sonra hep takiple hamile kalabiyodum olmayınca bi gün iki gün üzülüyor yeni aya umut bağlıyordum ama düşükte canından can kopuyor ben kürtajda yaptırmadım özellikle 7haftalık olan düşüğümde 20gün kanamam ve sancım sürdü Allah'ım bir daha yaşatmasın geçen sene Ocak Ayında hemde doğum Günümde düşük yapmıştm
Amannn canım bu sefer çok dikkat et agır falan kaldırma, o nasıl hastanrymiş yaa hem hata yapıp hemde kabul etmiyoBenm Göğüs ağrım geçtiağrıması için dua ediyorum geçen yılbaşına hamileydim ama hamile olduğumu geç öğrenmiştim bu yok inşallah kısmet olur gecen sene ocağın 9unda kan testi yapmıştm 0.49çıkmıştı hamile Değilim diye ağır iş yapıp kahve sigara vs duymamıştım meğer o 0.49çıktığı gün hamilemiyim çünkü 1hafta geçmeden tekrar kan tahlilinde 6haftalık hamile çıkmıştım ve o ilk test yanlıştı hastane hatası ama hastane kabul etmedi tabiki
Canm o gaz Sancısı bendede var ama bende yeni olmadı yaklaşık 1aydır tedaviye iğneye başladım başlayalı var bu Yüzden hayırlı bi işe yormamıyorum :)Kızlar bende gaz sancısı başladı uyuyamıyorum
Bu kadar çok olmuyordu canım bende yaCanm o gaz Sancısı bendede var ama bende yeni olmadı yaklaşık 1aydır tedaviye iğneye başladım başlayalı var bu Yüzden hayırlı bi işe yormamıyorum :)
Canım kendini sıcak tutmuyormusun sen üşütmüşde olabilirsin, hamilede olabilirsin diycem ama erken, jel kullanıyorsan oda yanma yapıyormuş benimde agzım bogazım kup kuru oluyo bugünKızlar sabah Çiş yaparken yanma oldu annem üşütmüşsündür diyo birde iki Göğüs Arasında agrı ve yanma var ben BI yaz ağır bi hastalık geçirip yogun bakımda kalmıştım 25gün acaba ilaçlarımı pek aşmıyorum son Günler'de ondanmı diye korkuyorm pankreasım çalışmıyor bu Arda geçirdiğim rahatsızlık akutpankreatit di
evet canm ben üşütüyorm maalesef ama ben sevmiyorum kalın giymeyi dün bahsettim atlet dahi giyemem çorabında eşimin zoruyla giyiyormBu kadar çok olmuyordu canım bende ya
Canım kendini sıcak tutmuyormusun sen üşütmüşde olabilirsin, hamilede olabilirsin diycem ama erken, jel kullanıyorsan oda yanma yapıyormuş benimde agzım bogazım kup kuru oluyo bugün
E
evet canm ben üşütüyorm maalesef ama ben sevmiyorum kalın giymeyi dün bahsettim atlet dahi giyemem çorabında eşimin zoruyla giyiyormHayırlısı bu arada ağız kuruması hamilelik belirtisimiymiş dün öyle ağzım kirişimi dün çok su içtim sürekli susuyordum bak ilk defa heveslenicem :) Kızlar sanırım sizlerin yaşı küçük bu Yüzden şansınız benden DHA yüksek ve önünüzde Allah izin verirse uzun yıllar var bebek sahibi olmak için ben 33yasındayım 34e giricem 2015 ocakta birazdan acelem bu Yüzden gün geçtikçe dahada zor gebelik
Benim ayagımda çorap olmasın eşim nasıl kızar geçen gün terlik giymemişim ayagıma nasıl bagırıyoE
evet canm ben üşütüyorm maalesef ama ben sevmiyorum kalın giymeyi dün bahsettim atlet dahi giyemem çorabında eşimin zoruyla giyiyormHayırlısı bu arada ağız kuruması hamilelik belirtisimiymiş dün öyle ağzım kirişimi dün çok su içtim sürekli susuyordum bak ilk defa heveslenicem :) Kızlar sanırım sizlerin yaşı küçük bu Yüzden şansınız benden DHA yüksek ve önünüzde Allah izin verirse uzun yıllar var bebek sahibi olmak için ben 33yasındayım 34e giricem 2015 ocakta birazdan acelem bu Yüzden gün geçtikçe dahada zor gebelik
Bende su fazla içmem canım ama yinede günlük 1-2 bardak içerim yalnız ben çayı çok içerim :)Bende hiç su içmem.. Susuz yaşıyorum resmen. Su çok rahatsız ediyor beni. Kışın hele 2-3 haftada bir bardak su içmişliğim var. Böbreklerimde sorun yok şükür yıllardır böyleyim.. Aşılamadan sonra bol bol su içmeye çalışıyorum ama çok zorlanıyorum. .
Yaş konusunda bende senin gibiyim canım. Bende 30 yaşındayım..
Canm susamak hamilelik belirtisimiymiş ?? İnşallah Öyledir. Canm 30ile 34 Arasında dahi çok önemli dark bar biliyosn gebelik 35yasından sonra şansın çok azalıyor KESK'e benmde Önümde daha 5senem olsaydı Hayırlısı canm inşallah Seninde bu ay olur Allah'ım yüzümüze bakar ve inşallah 17.12.2014 ve Yılbaşı bizlere uğurlu gelir 4 ümüzde hamileyizdirBende hiç su içmem.. Susuz yaşıyorum resmen. Su çok rahatsız ediyor beni. Kışın hele 2-3 haftada bir bardak su içmişliğim var. Böbreklerimde sorun yok şükür yıllardır böyleyim.. Aşılamadan sonra bol bol su içmeye çalışıyorum ama çok zorlanıyorum. .
Yaş konusunda bende senin gibiyim canım. Bende 30 yaşındayım..
ibşallah cnm inşallah dün bi susadım anlatamam 2lştre su içtim bilmediğim için bu belirtiyi hiç belirtiden saymamıştım sen yazınca umut oldu hadi bakalım canm sen bence hamilesin tüm belirtileri taşıyosun gibiBenim ayagımda çorap olmasın eşim nasıl kızar geçen gün terlik giymemişim ayagıma nasıl bagırıyoevet canım agız kuruması hamilelik belirtisiymiş bi de metal tat oluşuyormuş agızda :) benin yaşda 28 o kadar erken deilki inşallahhh hepimiz o duyguyu tadarız tontiş tontiş bebişlerimiz olur :)
Canım benim her ay belirtiler olur ama susama olmazdı inşallah hamileyizdir ama sonucu görmeden umutlanmak istemiyorum :)İ
ibşallah cnm inşallah dün bi susadım anlatamam 2lştre su içtim bilmediğim için bu belirtiyi hiç belirtiden saymamıştım sen yazınca umut oldu hadi bakalım canm sen bence hamilesin tüm belirtileri taşıyosun gibi
Hoş geldin aramıza canım sen cuma yaptırmamışmıydın :)Mrblar bnde 31 araligi bekliyorum.safak 10
Aynen bende cnm sayende biraz umudum var yoksa ilk aşılama Gününü kandan sonra tüm umutlarımı kaybetmiştimCanım benim her ay belirtiler olur ama susama olmazdı inşallah hamileyizdir ama sonucu görmeden umutlanmak istemiyorum :)
HOŞ GELDIN CANIM ARAMIZA 5kişi olduk şimdiden 31 Aralık inşallah hepimize hayırlı bebiş haberleriyle gelir senin belirtin varmı canm tedavin nasıl dı aşılamamı normal mi tedavi GÖRDÜNMÜ ? Belirti varmı cnmMrblar bnde 31 araligi bekliyorum.safak 10
Canm cuma yaptırmış olsada 31 Aralık'ta az çok belli olur belki bende dayanamam erken Yaparım :))Hoş geldin aramıza canım sen cuma yaptırmamışmıydın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?