Aşılama 31 Aralık 2014 de test yaptıracaklar gelin gün gün ne belirtiler yaşadığımızı paylaşalım...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canm cuma yaptırmış olsada 31 Aralık'ta az çok belli olur belki bende dayanamam erken Yaparım :))
Ovulasyon testinde belli oluyo diyolar son günlerde bende deneyim diyorum 13 gün olunca ama kana kararsızım acaba yılbasından sonrami yapyırsam diyorum eşimin arkadaşları eşleri falan hep bi araya toplanıyoruz negatif çıkarsa moralim bozulmasın diye

Bi arkadaşımda aşılamadan sonra her gün aynı saatte(özellikle 11:00-15:00 arası) ovulasyon yapmış.. Adet tarihine yaklaştıkça test gittikçe koyulaşmış ve en son gebelik testinde de çift çizgiyi görmüş. Bende son günlerde denemek istiyorum.. Bir yandan beklemek istiyorum 31 Aralıkta öğrenmek istemiyorum. Bir yandan da pozitifse öğrenip eşime doğum günü hediyesi vermek istiyorum..

Amin inşallah canım. Rabbim doğum heyecanını da aynı anda hepimize nasip etsin inşallah.

Evet canım ovulqsyon testi ile öğrenenler çok bende geçen ay internetten getittirmistim var bnde de bi deniycem bakalım 10 günü dolduralımda öyle deniycem şimdi belli olmaz zaten inşallahh pozitifleri görürüz :)

inşallah canım.. Bende internetten almıştım evde var.
Yarın iş başı.. Raporum bitiyor. İşimde çok yoğun bu yoğunlukla günler hızla geçer inşallah..
Ben 28 Aralıkta ovulasyon yapmayı planlıyorum..
İdrarda pozitifi görmeden kan testi yaptırmayı düşünmüyorum..

Canan bende iki gün rapor almıştm aynen benmde yarın iş başı bizim işlerde çok yogun napıcam bilmiyorm senin aşılamam ne Zaman oldu

Ovulasyon testi bendede var cnm hatta çatlama iğnesinden 24saat sonra yapmıştm aşılama yaptırıcam günün Sabahı silik çikmıştı aşılama yaptırıp geldiğimde kıplırmızıydı ikiside yapsak şimdiden çıkarmıki bu seferde yumurtlama yeni sanıp kafamız karışırsa yapıcan zaman haber ver birlikte yapalım :))

Kızlar ben bayramdan bu yana saçımı boyanmadım dip boyam geldide geçti bile Yılbaşından önce boyatsam eğerki hamileysem zararı olurmu bilginiz varmı tutunma sürecini etkilemez inşallah kararsızım boyama konusunda hamile olunca zaten boyatmam ama

Şimdi banyodan çıktım felaket bir bel ağrısı başladı ama ben üşütüyorm sanırım. Ondan olsa gerek :s sabahta iki Göğüs Ortası Göğüs kafesim çok ağrıyordu

Ben aşılamadan önce boyatmıştım canım zararı olursa diye sonucta kimyasal bi de boyayı yıkarlarken kafayı geriye atınca çok agrıyorya onun için
Şimdi banyodan çıktım felaket bir bel ağrısı başladı ama ben üşütüyorm sanırım. Ondan olsa gerek :s sabahta iki Göğüs Ortası Göğüs kafesim çok ağrıyordu
Canım çok kaynar suyla duş alma sakın sıcakta kan sulanıyorya o da zararlı ılık olsun banyoda fazlada kalma bu aralar buaralar üsütmemeye dikkat et biraz :)

su biraz sıcaktı canm hemen yaptm çıktım sıcak suyun iyi olmadığını duymuştum bu arada sabahtır aşılamadan sonraki belirtileri inceliyorum herkesin belirtisi ay nı Göğüs ağrısı hep olmuş ama ben daha öncede çatlama iğnesi vurdurdum hiç ağrımamalı göğüslerin belkide ben Ozaman belirti OLDUĞUNU bilmediğim için farketmedim beni heyecan bastı ya bu ay olmaSa dier aya eşim büyük ihtimal burda olmayacak babasının ameliyatından dolayı ve Ocak ayını es geçmiş oluca
A

ASLInda aşılamadan önceki hafta boyayacaktım kısmet olmadı tüh. Neyse gerekirse hiç boyatmam yeterki gelsin bebeğim :)

ASLInda aşılamadan önceki hafta boyayacaktım kısmet olmadı tüh. Neyse gerekirse hiç boyatmam yeterki gelsin bebeğim :)
Bence belli olsun öyle boyat :)
Tatlım belki eşini hamile bekliyceksin eşin gidince :) gögüs agrısı bende öncede olmuştu catlatma iğnesinde ama o zaman adete yakın olmuştu sanıyorum, az önce eşime yardım ediyim diye mutfaga girdim biraz ayakta durdum ya hemen sag tarafımda agrı oldu ultrason sonucuma baktım gelisen yumurtamda sag tarafda

Mrb canim hb.klomen tedavisi gordum adetim duzenli pko teshisi koyuldu.ilk kez asilama denedik.cuma yap
Anladım canım hadi bakalım insallah hamile kalırız :)

İnsallah canim aylardir bekliyorum insallah olmustur

Arkadaslar sizinde gelisen yumurtalklarnza hafiften agri oluyormu.sanki yumurtam daha catliyo gibi agriyo.biraz ayakta kalinca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…