- 5 Mart 2014
- 1.725
- 912
- 108
- Konu Sahibi cadiprensesss
-
Ovulasyon testinde belli oluyo diyolar son günlerde bende deneyim diyorum 13 gün olunca ama kana kararsızım acaba yılbasından sonrami yapyırsam diyorum eşimin arkadaşları eşleri falan hep bi araya toplanıyoruz negatif çıkarsa moralim bozulmasın diyeCanm cuma yaptırmış olsada 31 Aralık'ta az çok belli olur belki bende dayanamam erken Yaparım :))
Ovulasyon testinde belli oluyo diyolar son günlerde bende deneyim diyorum 13 gün olunca ama kana kararsızım acaba yılbasından sonrami yapyırsam diyorum eşimin arkadaşları eşleri falan hep bi araya toplanıyoruz negatif çıkarsa moralim bozulmasın diye
Canm susamak hamilelik belirtisimiymiş ?? İnşallah Öyledir. Canm 30ile 34 Arasında dahi çok önemli dark bar biliyosn gebelik 35yasından sonra şansın çok azalıyor KESK'e benmde Önümde daha 5senem olsaydı Hayırlısı canm inşallah Seninde bu ay olur Allah'ım yüzümüze bakar ve inşallah 17.12.2014 ve Yılbaşı bizlere uğurlu gelir 4 ümüzde hamileyizdir
Evet canım ovulqsyon testi ile öğrenenler çok bende geçen ay internetten getittirmistim var bnde de bi deniycem bakalım 10 günü dolduralımda öyle deniycem şimdi belli olmaz zaten inşallahh pozitifleri görürüz :)Bi arkadaşımda aşılamadan sonra her gün aynı saatte(özellikle 11:00-15:00 arası) ovulasyon yapmış.. Adet tarihine yaklaştıkça test gittikçe koyulaşmış ve en son gebelik testinde de çift çizgiyi görmüş. Bende son günlerde denemek istiyorum.. Bir yandan beklemek istiyorum 31 Aralıkta öğrenmek istemiyorum. Bir yandan da pozitifse öğrenip eşime doğum günü hediyesi vermek istiyorum..
Amin inşallah canım. Rabbim doğum heyecanını da aynı anda hepimize nasip etsin inşallah.
Evet canım ovulqsyon testi ile öğrenenler çok bende geçen ay internetten getittirmistim var bnde de bi deniycem bakalım 10 günü dolduralımda öyle deniycem şimdi belli olmaz zaten inşallahh pozitifleri görürüz :)
Bi arkadaşımda aşılamadan sonra her gün aynı saatte(özellikle 11:00-15:00 arası) ovulasyon yapmış.. Adet tarihine yaklaştıkça test gittikçe koyulaşmış ve en son gebelik testinde de çift çizgiyi görmüş. Bende son günlerde denemek istiyorum.. Bir yandan beklemek istiyorum 31 Aralıkta öğrenmek istemiyorum. Bir yandan da pozitifse öğrenip eşime doğum günü hediyesi vermek istiyorum..
Amin inşallah canım. Rabbim doğum heyecanını da aynı anda hepimize nasip etsin inşallah.
Canan bende iki gün rapor almıştm aynen benmde yarın iş başı bizim işlerde çok yogun napıcam bilmiyorm senin aşılamam ne Zaman olduinşallah canım.. Bende internetten almıştım evde var.
Yarın iş başı.. Raporum bitiyor. İşimde çok yoğun bu yoğunlukla günler hızla geçer inşallah..
Ben 28 Aralıkta ovulasyon yapmayı planlıyorum..
İdrarda pozitifi görmeden kan testi yaptırmayı düşünmüyorum..
Ovulasyon testi bendede var cnm hatta çatlama iğnesinden 24saat sonra yapmıştm aşılama yaptırıcam günün Sabahı silik çikmıştı aşılama yaptırıp geldiğimde kıplırmızıydı ikiside yapsak şimdiden çıkarmıki bu seferde yumurtlama yeni sanıp kafamız karışırsa yapıcan zaman haber ver birlikte yapalım :))Ovulasyon testinde belli oluyo diyolar son günlerde bende deneyim diyorum 13 gün olunca ama kana kararsızım acaba yılbasından sonrami yapyırsam diyorum eşimin arkadaşları eşleri falan hep bi araya toplanıyoruz negatif çıkarsa moralim bozulmasın diye
Hoş geldin aramıza canım sen cuma yaptırmamışmıydın :)
Hoş geldin aramıza canım sen cuma yaptırmamışmıydın :)
Hb canim.evt cuma adetin 17.gunu yapildi.29gunde oluyo adetm.31 inde kan testi yapicam kismet olursa tabi.
Anladım canım hadi bakalım insallah hamile kalırız :)Hb canim.evt cuma adetin 17.gunu yapildi.29gunde oluyo adetm.31 inde kan testi yapicam kismet olursa tabi.
Ben aşılamadan önce boyatmıştım canım zararı olursa diye sonucta kimyasal bi de boyayı yıkarlarken kafayı geriye atınca çok agrıyorya onun içinKızlar ben bayramdan bu yana saçımı boyanmadım dip boyam geldide geçti bile Yılbaşından önce boyatsam eğerki hamileysem zararı olurmu bilginiz varmı tutunma sürecini etkilemez inşallah kararsızım boyama konusunda hamile olunca zaten boyatmam ama
Canım çok kaynar suyla duş alma sakın sıcakta kan sulanıyorya o da zararlı ılık olsun banyoda fazlada kalma bu aralarŞimdi banyodan çıktım felaket bir bel ağrısı başladı ama ben üşütüyorm sanırım. Ondan olsa gerek :s sabahta iki Göğüs Ortası Göğüs kafesim çok ağrıyordu
su biraz sıcaktı canm hemen yaptm çıktım sıcak suyun iyi olmadığını duymuştum bu arada sabahtır aşılamadan sonraki belirtileri inceliyorum herkesin belirtisi ay nı Göğüs ağrısı hep olmuş ama ben daha öncede çatlama iğnesi vurdurdum hiç ağrımamalı göğüslerin belkide ben Ozaman belirti OLDUĞUNU bilmediğim için farketmedim beni heyecan bastı ya bu ay olmaSa dier aya eşim büyük ihtimal burda olmayacak babasının ameliyatından dolayı ve Ocak ayını es geçmiş olucaBen aşılamadan önce boyatmıştım canım zararı olursa diye sonucta kimyasal bi de boyayı yıkarlarken kafayı geriye atınca çok agrıyorya onun için
Canım çok kaynar suyla duş alma sakın sıcakta kan sulanıyorya o da zararlı ılık olsun banyoda fazlada kalma bu aralarbuaralar üsütmemeye dikkat et biraz :)
Bence belli olsun öyle boyat :)ASLInda aşılamadan önceki hafta boyayacaktım kısmet olmadı tüh. Neyse gerekirse hiç boyatmam yeterki gelsin bebeğim :)
Tatlım belki eşini hamile bekliyceksin eşin gidince :) gögüs agrısı bende öncede olmuştu catlatma iğnesinde ama o zaman adete yakın olmuştu sanıyorum, az önce eşime yardım ediyim diye mutfaga girdim biraz ayakta durdum ya hemen sag tarafımda agrı oldu ultrason sonucuma baktım gelisen yumurtamda sag tarafdasu biraz sıcaktı canm hemen yaptm çıktım sıcak suyun iyi olmadığını duymuştum bu arada sabahtır aşılamadan sonraki belirtileri inceliyorum herkesin belirtisi ay nı Göğüs ağrısı hep olmuş ama ben daha öncede çatlama iğnesi vurdurdum hiç ağrımamalı göğüslerin belkide ben Ozaman belirti OLDUĞUNU bilmediğim için farketmedim beni heyecan bastı ya bu ay olmaSa dier aya eşim büyük ihtimal burda olmayacak babasının ameliyatından dolayı ve Ocak ayını es geçmiş oluca
A
HOŞ GELDIN CANIM ARAMIZA 5kişi olduk şimdiden 31 Aralık inşallah hepimize hayırlı bebiş haberleriyle gelir senin belirtin varmı canm tedavin nasıl dı aşılamamı normal mi tedavi GÖRDÜNMÜ ? Belirti varmı cnm
Anladım canım hadi bakalım insallah hamile kalırız :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?