31 haftada ikiz bebek kilolari

Yapildi da dogumdan 6 saat once falan neye yarafi hc biseye kilo az 1500 e 1700

Anladım canım doktorlar bazen ileriyi öngöremiyorlar malesef. Benim doktorum da 32 de yaparız dedi ben 30 da yapsın diye ısrar ettim öyle yaptı. Hayatta herşey Rabbim'den canım öyle düşün bunu da yaşaman gerekiyormuş demekki sen çok güçlüsün ki senin de sınavın bu. Ben inanıyorum ki en yakın zamanda kuzucuklarla birlikte çıkacaksınız o hastaneden. Kiloları da öyle az falan değil 2 kilo olduklarında sorun olmaz zaten inşallah

Daha emmedielr hc bakalim dun dogdular bugun soracagi cok cikm cay kasigi anca onu siringayla fn verseler bile yeter
Merhaba oncelikle bebeklerin dogmus hayırlı olsun rabbim tez zamanda kucagina almayı nasip etsin, bir cay kaşığı anne sütü onlara ilac gibi gelir benim 3 gün sütüm gelmedi doktora ben kendimi doğum yapmış gibi hissetmiyorum ameliyat olmuş gibi hissediyorum dedim o zaman kuvezde kanguru denilen uygulamayı yaptılar bebegin birini kucağıma verdiler daha dogrusu atletimin içine koydular ten tene temas edip kokusunu alınca sütüm gelmeye başladı senin gibi 1 cay kaşığı vardı yoktu gün gün çogaldı geceleride dahil olmak üzere 3 saatte bir sağıyordum, ben philips avent elektirikli süt sağma makinesi almıştım çok işimi gördü.

Geldi canim cok sukur ilk gunden sonra sicak su torbasi falan koydum emmekte zorlandiklari icin sagiyorum bazen emziriyorum kuvezdr bakimlarina izin veriyorlar cok mutluyum rabbim evlatlarimizi korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…