- 22 Mart 2019
- 3.166
- 2.952
- 133
- Konu Sahibi Uraniaaflora
-
Ben 31 haftalık dogum yaptım kiloları 1470-1680 gr dı şimdi 3 yaşındalar merak etme herşey yoluna girer rabbim sağlıkla kucağına almayi nadip etsinKizlar 25. Haftadan beri erken dogum riskim var cok sukur serumlarla ignelerle bugune geldim bu haftada ikiz bebek anneleri kilolalari kacti ??? 1 tanesini olcemiyor sirtimda cunku tesekkur ederim
Ben 32 haftamda sezeryana alindim.Kilolari 1890 biri 2010 digeriydiKizlar 25. Haftadan beri erken dogum riskim var cok sukur serumlarla ignelerle bugune geldim bu haftada ikiz bebek anneleri kilolalari kacti ??? 1 tanesini olcemiyor sirtimda cunku tesekkur ederim
Ben 31 haftalık dogum yaptım kiloları 1470-1680 gr dı şimdi 3 yaşındalar merak etme herşey yoluna girer rabbim sağlıkla kucağına almayi nadip etsin
Sagolun kizlar smdi beni de galiba sabah sezeryana alacaar dusmuyor sancim 32 oldum dualarinizi bekliyorumBen 32 haftamda sezeryana alindim.Kilolari 1890 biri 2010 digeriydi
Sagolun kizlar smdi beni de galiba sabah sezeryana alacaar dusmuyor sancim 32 oldum dualarinizi bekliyorum
Oldu canim yogun bakimdalarNasılsın canım şimdi? Doğum oldu mu umarım iyisinizdir hepiniz
Aynı benim başıma gelen olmuş. Üzülme geçecek. Orda olmaları onlar için daha iyi.Oldu canim yogun bakimdalar
Allah razi olsun canim vakitleri bu zamanmis rabbim sifa versin insallah duadan baska elimizden birsey gelmez sanciyi durduramadik hissetmemistimde muayneye gtmstmAynı benim başıma gelen olmuş. Üzülme geçecek. Orda olmaları onlar için daha iyi. ❤
Evet evet benim de öyle oldu. solunum durumları düzelince daha hafif bir üniteye geçerler şimdilik burundan beslenecekler sonra senden süt emme durumlarına göre hastaneden çıkarsınız. Şimdi Corona yüzünden nasıl bir yol izleniyor bilemiyorum ama anne tarafından beslenmeleri önemli. Sen hemşire ve doktorlar izin verdikçe emzirme denemesi yap sutunu de muhakkak sağ 3 saatte birAllah razi olsun canim vakitleri bu zamanmis rabbim sifa versin insallah duadan baska elimizden birsey gelmez sanciyi durduramadik hissetmemistimde muayneye gtmstm
Daha emmedielr hc bakalim dun dogdular bugun soracagi cok cikm cay kasigi anca onu siringayla fn verseler bile yeterEvet evet benim de öyle oldu. solunum durumları düzelince daha hafif bir üniteye geçerler şimdilik burundan beslenecekler sonra senden süt emme durumlarına göre hastaneden çıkarsınız. Şimdi Corona yüzünden nasıl bir yol izleniyor bilemiyorum ama anne tarafından beslenmeleri önemli. Sen hemşire ve doktorlar izin verdikçe emzirme denemesi yap sutunu de muhakkak sağ 3 saatte bir
Canım ikk başta az çıkar zaten sonra çoğalır hastanenin elektrikli sağma makinesi varsa o daha çok getiriyor. Çok küçükler şimdi alamazlar seni ama 1 haftaya daha iyi olur her şey üzülme sütün çok önemli geçecek bu günler. Ben çok üzülmüştüm o yüzden diyorum lohusalikla hiç bitmeyecek gelirdi hayır geçiyor elhamdülillahDaha emmedielr hc bakalim dun dogdular bugun soracagi cok cikm cay kasigi anca onu siringayla fn verseler bile yeter
Amin canim amiinn allah evlatlarimiza saglik sihhat uzun huzurlu bir omur nasip etsin insallahCanım ikk başta az çıkar zaten sonra çoğalır hastanenin elektrikli sağma makinesi varsa o daha çok getiriyor. Çok küçükler şimdi alamazlar seni ama 1 haftaya daha iyi olur her şey üzülme sütün çok önemli geçecek bu günler. Ben çok üzülmüştüm o yüzden diyorum lohusalikla hiç bitmeyecek gelirdi hayır geçiyor elhamdülillahkucağına vereceklerinde de korkma sakın küçük olmaları seni korkutmasın bu sana da onlara da yi gelecek
Oldu canim yogun bakimdalar
Kac kilo dogdularOldu canim yogun bakimdalar
1500e 1700Kac kilo dogdular
Yapildi da dogumdan 6 saat once falan neye yarafi hc biseye kilo az 1500 e 1700İnşallah en kısa zamanda çıkarsınız hastaneden canımkiloları nasıl ciğer geliştirici iğne yapılmışmıydı?
Yapildi da dogumdan 6 saat once falan neye yarafi hc biseye kilo az 1500 e 1700
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?