4 ve 5. Günler başlar benim öyle olmuştu hayırlı olsun inşallahArkadaşlar bugün transfer oldum heyecanlı ve bir o kadar da meşakkatli sürelerin sonunda bir sabır süreçi daha bizleri bekliyor
Bu aralalr transfer olan var mı
Belirtiler ne zaman başlar
Teşekkürler4 ve 5. Günler başlar benim öyle olmuştu hayırlı olsun inşallah
Yok benim 7 haftalık ikizlerim kürtajla alındılar kalbini duyamadık geçen ay kürtaj oldum inşallah nasipte temmuzda tekrar ikinci transferimi olacağım ama ilk belirti 4. Gün başladı benim belimin ortası ve kasık larım ağrıyordu 7.8 günlerde bacağım çekiliyordu hatırladığım kadarıyla bir kerede yorgunluk oluşmuştu bedenimde 8. Günümdeyken tabi herkesin farklı bazıların hiç belli olmuyor bol bol bu 3 gün dinlenin 15 dk fazla ayakta kalmayın maydonozdan uzak durun kesinlikle tüketilmemeli salatada bile havuç ceviz avokadoTeşekkürlersizin durumlar nasıl süreciniz devam ediyor mu (inşallah sizi üzecek bir soru olmamıştır)
Hayirli olsunArkadaşlar bugün transfer oldum heyecanlı ve bir o kadar da meşakkatli sürelerin sonunda bir sabır süreçi daha bizleri bekliyor
Bu aralalr transfer olan var mı
Belirtiler ne zaman başlar
Teşekkür ederim size de hayırlı olsunHayirli olsunben de 28 mayis oldum
aynı zamanda benim doğum günümde transfer olmuşsunuz ekstra uğur getirsin inşallahHayirli olsunben de 28 mayis oldum
Çok teşekkür ederim şeffaf şekilde cevap verdiğiniz benimle de tecrübelerinizi paylaştığınız içinYok benim 7 haftalık ikizlerim kürtajla alındılar kalbini duyamadık geçen ay kürtaj oldum inşallah nasipte temmuzda tekrar ikinci transferimi olacağım ama ilk belirti 4. Gün başladı benim belimin ortası ve kasık larım ağrıyordu 7.8 günlerde bacağım çekiliyordu hatırladığım kadarıyla bir kerede yorgunluk oluşmuştu bedenimde 8. Günümdeyken tabi herkesin farklı bazıların hiç belli olmuyor bol bol bu 3 gün dinlenin 15 dk fazla ayakta kalmayın maydonozdan uzak durun kesinlikle tüketilmemeli salatada bile havuç ceviz avokadokabak çekirdeği çok destekliyor tutunmasa ben öyle yapmıştım bol bol su tüketim ve tutunmuşlardı ve inşirah süresini bol bol çekin boş zamanınız çok olacaktır 12 güne kadar inşallah güzel haberi alırsınız
Hic dinlenmedim desem))Teşekkür ederim size de hayırlı olsunnasıl gidiyor süreç dinleniyor musunuz bol bol
Ayyyy ne guzellaynı zamanda benim doğum günümde transfer olmuşsunuz ekstra uğur getirsin inşallah
Fazla hareket edince rahatsızlık hissi duyuyorum o yüzden uzanmayı oturmayı hafif hafif mutfakta ağır vs bir şey kaldırmadan hareket etmeyi deniyorum. Yumurta toplama işlemi de geçen pazartesi olduğundan sanırım kendimi anca anca toplayabiliyorum sızılardan ağrıdan...Hic dinlenmedim desem))
Ilk gunden disarlardayim) transfer gunu de dahil yuruyorum disarlarda) ama yavas tempoyla) bugun sozde cikmayacaktim ama durduramadim kendimi 4-5 k yine yurudum)
Sizde durumlar nasil? Kendinizi nasil hiss ediyorsunuz?
Sağlıcakla kucağımıza almak nasip olur inşallahBen de 31 Mayısta transfer oldumm
Aaa sizin fresh transfer olmus her halde o yuzden.Fazla hareket edince rahatsızlık hissi duyuyorum o yüzden uzanmayı oturmayı hafif hafif mutfakta ağır vs bir şey kaldırmadan hareket etmeyi deniyorum. Yumurta toplama işlemi de geçen pazartesi olduğundan sanırım kendimi anca anca toplayabiliyorum sızılardan ağrıdan...
dün transferin ilk gününden beri ateş basması oluyor ara ara kasıklarda sağ solda batma gibi his oluyor Ama tabi coooook erken henüz
Vallahi helal olsun size doktorlar da günlük yaşama hızlı olmasa da dönülmesinde sakınca yok diyorlar zaten
Siz nasıl hissediyorsunuz kendinizi
Merhaba havuç ve ceviz neden yememek gerekiyor ?Yok benim 7 haftalık ikizlerim kürtajla alındılar kalbini duyamadık geçen ay kürtaj oldum inşallah nasipte temmuzda tekrar ikinci transferimi olacağım ama ilk belirti 4. Gün başladı benim belimin ortası ve kasık larım ağrıyordu 7.8 günlerde bacağım çekiliyordu hatırladığım kadarıyla bir kerede yorgunluk oluşmuştu bedenimde 8. Günümdeyken tabi herkesin farklı bazıların hiç belli olmuyor bol bol bu 3 gün dinlenin 15 dk fazla ayakta kalmayın maydonozdan uzak durun kesinlikle tüketilmemeli salatada bile havuç ceviz avokadokabak çekirdeği çok destekliyor tutunmasa ben öyle yapmıştım bol bol su tüketim ve tutunmuşlardı ve inşirah süresini bol bol çekin boş zamanınız çok olacaktır 12 güne kadar inşallah güzel haberi alırsınız
Ayy inşallah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırızSağlıcakla kucağımıza almak nasip olur inşallahsağlıkla kolaylıkla nasılsınız peki dünden beri
Onlar yemek gerekir ben maydonozu söylemiştimMerhaba havuç ve ceviz neden yememek gerekiyor ?
İnşallah emeklerimizin karşılığını alırızAaa sizin fresh transfer olmus her halde o yuzden.
Cok normal bende de oyle olsa yatardim)
Ben de opu sonrasi ilk 5 gun zorla kalkip oturuyordum.
Transfer gunu biraz agrilarim oluyordu, sonra zamanla durdu. Aslinda cok erken bence bisey hissetmem icin) hem hissetsem de bunlari aldigim ilaclarin etkisine birakiyorum) cok kendimi umutlandirmak istemiyorum acikcasi. Biseyler aramiyorum
InsAllah emeklerimiz bosuna cikmaz
Test gününüze ne zamanı söylediler :)Aaa sizin fresh transfer olmus her halde o yuzden.
Cok normal bende de oyle olsa yatardim)
Ben de opu sonrasi ilk 5 gun zorla kalkip oturuyordum.
Transfer gunu biraz agrilarim oluyordu, sonra zamanla durdu. Aslinda cok erken bence bisey hissetmem icin) hem hissetsem de bunlari aldigim ilaclarin etkisine birakiyorum) cok kendimi umutlandirmak istemiyorum acikcasi. Biseyler aramiyorum
InsAllah emeklerimiz bosuna cikmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?