Yumurta toplama işlemi 26 mayısta yapılıp 5.gün embriyosu dün yani 31 mayısta transfer edilince benim ağrılarım ancak geçmişti. Dün transferle birlikte ufaktan kasılma hissediyorum rahimde sağ ve sol tarafta ara ara ama şükür iyi hissediyorum kendimiAyy inşallah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alırızBen aşırı normalim hatta bende mi bir sorun var diye düşünüyorum. Uzanıyorum genel olarak ama kahvaltı hazırladım falan kalktım yani yerimden istesem de yatamam o kadar siz nasılsınız? Ne zaman belirtilerimiz başlar acaba
Ben yanlış anlamışım o zamanOnlar yemek gerekir ben maydonozu söylemiştim
Dğn akşam çok hafif sağ kasığımda batmalar oluyodu. Ama belirti için çok erken psikolojik mi dedimYumurta toplama işlemi 26 mayısta yapılıp 5.gün embriyosu dün yani 31 mayısta transfer edilince benim ağrılarım ancak geçmişti. Dün transferle birlikte ufaktan kasılma hissediyorum rahimde sağ ve sol tarafta ara ara ama şükür iyi hissediyorum kendimiara sıra ben de kalkıyorum ayağa ama fazla ayakta kalırsam mesela 5 dk bile olsa rahatsızlık oluyor uzanıyor veya oturuyorum .. test gününüze ne zamanı söylediler
11 Haziran dediler bana6 Haziran)
Sizin?
Dğn akşam çok hafif sağ kasığımda batmalar oluyodu. Ama belirti için çok erken psikolojik mi dedimben de çok ayakta kalmamaya çalışıyorum ama ister istemez kalkıyorum yemek almaya su almaya tuvalete vs. Ama burada okuduklarıma göre asla yattığı yerden kalkmayan insanlar var bir an tedirgin oldum yanlış yapıyorum diye Test günüm 11 Haziran benim ama assla dayanabiliceğimi sanmıyorum bayramın 3. Günü yani 8. Gün başlarım test yapmaya ben. Size ne zaman dediler
Sondan başlayayım :) test günüm 11 Haziran benim de o zamana kadar net dayanamam idrardan erken gebelik testiyle vs bakarım diye düşünüyorum bayramın 3. GünündeDğn akşam çok hafif sağ kasığımda batmalar oluyodu. Ama belirti için çok erken psikolojik mi dedimben de çok ayakta kalmamaya çalışıyorum ama ister istemez kalkıyorum yemek almaya su almaya tuvalete vs. Ama burada okuduklarıma göre asla yattığı yerden kalkmayan insanlar var bir an tedirgin oldum yanlış yapıyorum diye Test günüm 11 Haziran benim ama assla dayanabiliceğimi sanmıyorum bayramın 3. Günü yani 8. Gün başlarım test yapmaya ben. Size ne zaman dediler test günü?
Ayy inşallahSondan başlayayım :) test günüm 11 Haziran benim de o zamana kadar net dayanamam idrardan erken gebelik testiyle vs bakarım diye düşünüyorum bayramın 3. Günündeufak ufak ihtiyaçlarımı karşılıyorum ev içerisinde ama bilmiyorum dışarı çıkmadım henüz. 4.denemem olduğu için doktor bu konuda biraz daha temkinli davranıyor yorma kendini diye. Henüz banyo da yapmadım
Belirtilerimiz güzelce başlar inşallah önümüzdeki günlerde güzel olumlu şeyler olsun inşallah
Bu ilk transferiniz miydi acaba kaç yıllık evliydinizAyy inşallahben de henüz duş almadım. Doktorum en erken çarşamba günü ılık suyla duç alabilirsin dedi
Evet benim ilk transferim 1 yıllık evliyim yaşım da 32. Ben daha önce yumurtalık kisti ameliyatı olduğum için amh çok düşük, sol tüpüm tıkalı bir de miyomlarım var rahmimde. Eşimde de ileri hareket ve morfoloji 0. İnşallah güzel haber alırız biraz korkuyorum açıkcası. Az çnce hastaneden aradılar E2 değerim de istenenin altında çıkmış estrofem dozumu artırdılar inşallah tutunma konusunda sorun çıkarmaz buBu ilk transferiniz miydi acaba kaç yıllık evliydiniz
Rabbim hayr eylesin inşallah sonucunuEvet benim ilk transferim 1 yıllık evliyim yaşım da 32. Ben daha önce yumurtalık kisti ameliyatı olduğum için amh çok düşük, sol tüpüm tıkalı bir de miyomlarım var rahmimde. Eşimde de ileri hareket ve morfoloji 0. İnşallah güzel haber alırız biraz korkuyorum açıkcası. Az çnce hastaneden aradılar E2 değerim de istenenin altında çıkmış estrofem dozumu artırdılar inşallah tutunma konusunda sorun çıkarmaz bu
Amin inşallahRabbim hayr eylesin inşallah sonucunuyumurtalık kisti dediğiniz çikolata kisti miydi
Benim de sağda ve sol ovaryumlarda 5 er cmlik kistlerim mevcut. Rezervim azalmasın hatta erken menopoz görülme olasılığından dolayı Hoca henüz almadı kistlerimi. 6 yıllık evliyiz ve dördüncü tüp bebek deneyişimiz.
İçiniz rahat olsun Allah büyüktür.. E2 değerinin takip edilmesi düzeltme yapılması da güzel bir şey.. ilaçlarım arasında E2 hormonu yok bende..
Şunu gördüm gerçekten Allah Ol dediyse o ne olursa olsun duracak tutunacaktırbeklemeleriniz emekleriniz hayra çıksın
Destek artınca hızla yükseliyor rahat olun hiç stres yapmayın. Kaç çıkmış değeriniz?Evet benim ilk transferim 1 yıllık evliyim yaşım da 32. Ben daha önce yumurtalık kisti ameliyatı olduğum için amh çok düşük, sol tüpüm tıkalı bir de miyomlarım var rahmimde. Eşimde de ileri hareket ve morfoloji 0. İnşallah güzel haber alırız biraz korkuyorum açıkcası. Az çnce hastaneden aradılar E2 değerim de istenenin altında çıkmış estrofem dozumu artırdılar inşallah tutunma konusunda sorun çıkarmaz bu
149 çıkmış. 26sındaki muayenede 250ydi düşmüş yani 200’ün üstünde olması gerekiyormuş. Ama hemşiremle konuştum o da çok düşük olsaydı transferi iptal ederdik zaten endişelenmeyin dedi ama tabiki endişelendimDestek artınca hızla yükseliyor rahat olun hiç stres yapmayın. Kaç çıkmış değeriniz?
Son kontrolden transfer gününe değer nedense düşüyor benim de ikisi arasinda fark var. Iyiki takip edip eklemişler çoğu merkez kan tahlili yapmıyor bile. Ilaclari tam saatinde almaya gayret edin hiç de kafanıza takmayın. Benim rahim kalinligim yetersizdi estrofemi artırıp 3 gün sonraya cagirmislardi artmazsa iptal edeceklerdi. 3 günde kan değerim çok değişmişti. Zaten 200e çok yok yükselir o. Bu hormonlar hızlı etki ediyor hiç korkmayın.149 çıkmış. 26sındaki muayenede 250ydi düşmüş yani 200’ün üstünde olması gerekiyormuş. Ama hemşiremle konuştum o da çok düşük olsaydı transferi iptal ederdik zaten endişelenmeyin dedi ama tabiki endişelendim
Estrofemi bir de vajinal kullanın dediler bu şekilde baya hızlı artıyormuş. Ay belirtilerimiz falan ne zaman başlicak acaba aşırı heycanlıyımSon kontrolden transfer gününe değer nedense düşüyor benim de ikisi arasinda fark var. Iyiki takip edip eklemişler çoğu merkez kan tahlili yapmıyor bile. Ilaclari tam saatinde almaya gayret edin hiç de kafanıza takmayın. Benim rahim kalinligim yetersizdi estrofemi artırıp 3 gün sonraya cagirmislardi artmazsa iptal edeceklerdi. 3 günde kan değerim çok değişmişti. Zaten 200e çok yok yükselir o. Bu hormonlar hızlı etki ediyor hiç korkmayın.
Evet bana da öyle eklediler o şekilde arttı. Yapınca yarim saat hiç kalkmadan yatın. Belirtiler gerçekçi olmuyor ya. İlaç etkileri oluyor genelde. İnşallah sağlıkla kavuşuruz hepimizEstrofemi bir de vajinal kullanın dediler bu şekilde baya hızlı artıyormuş. Ay belirtilerimiz falan ne zaman başlicak acaba aşırı heycanlıyım
İnanıyorum her şey güzel olacakAmin inşallahevet kist ameliyatlarını amh için asla önermiyolar fakat benimki aşırı büyümüştü ve patlamak üzereydi. Çok geç farkettik o dönem bekar olduğum için jinekolojik muayeneye gitmiyordum. O sırada baya büyüküm bir gün check up da böbreklerime bakarken tesadüf eseri görüşdü ve bu patlamak üzere acil ameliyat olmalısınız dendi
Nasılsınız var mı belirtiler bişeyler kendinizi nasıl hissediyorsunuzAyy inşallahben de henüz duş almadım. Doktorum en erken çarşamba günü ılık suyla duç alabilirsin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?