Tuğba hanımcığım merhaba , size birşey soracağım :) aynı gün transfer olmuştuk sizinle .. şükür iyi gidiyoruz ikimiz de acaba gebeliğimizde kaçıncı hafta ve gündeyiz bulabildiniz mi ya da doktora gittiniz mi söylediler mi , yapay zekaya soruyorum farklı yanıtlar veriyor sürekli, merak ediyorum bende
Bu arada kese görmeye gidecek misiniz gitiniz mi kalp atışı için hangi güne doktora gideceksiniz
Merhaba Ben Halilelik+ diye bir uygulama indirdim son adet tarihimi yazdım 8 mayıs. Son adet tarihine göre 5+1 oluyomuş. Doktorum bugün benden bir kan testi daha üstedi daha sonrasında kese için gün verir tahminimce haftaya falan olur. Size kese için gün verildi mi?
Merhaba Ben Halilelik+ diye bir uygulama indirdim son adet tarihimi yazdım 8 mayıs. Son adet tarihine göre 5+1 oluyomuş. Doktorum bugün benden bir kan testi daha üstedi daha sonrasında kese için gün verir tahminimce haftaya falan olur. Size kese için gün verildi mi?
Hocam dünki kan testi sonucum 682 çıktı artışı iyi gördü başka test yapmana gerek yok 21 haziranda bakalım gel dedi.. sanırım hem kalp atışı hem kese görülecek o gün
Ay çok sevindim inşəAllah sağ selamet kucağına al anesi tebrik ederim .dün benden su gibi akinti oldu petim dolmuş gibi sarıya benzer kokusuz bu ne anlama geliyor acaba kıvamlı değil su gibi rengi koyu sarıya benzer bir reng