31 Mayıs dondurulmuş çift embryo Transfer olanlar varmı acaba birlikte bekliyelim

Kuzum ben kullanmıyorum ana roborockun daha başarılı olduğunu duymuştum. Bi tık yüksek fiyatlı ama daha işlevselmiş sanırım
Bende kullanmıyordum almaya karar verdim. evi süpürmeye silmeye daha başlamadım .
Eşim yapıyordu zor gelince karar verdik☺️🤭

Bende kullanmıyordum almaya karar verdim. evi süpürmeye silmeye daha başlamadım .
Eşim yapıyordu zor gelince karar verdik☺️🤭
Ya evet benim dikey süpürgem var o eşime pratik geliyo onunla hallediyoruz bi şekilde . Robot ilerisi içinde pratik olur senin için😍

Ya evet benim dikey süpürgem var o eşime pratik geliyo onunla hallediyoruz bi şekilde . Robot ilerisi içinde pratik olur senin için😍
Dik süpürgem yoktu tabi o da pratik olur sende kullanirsin kendini yormadan hafif olur.
Kablolu olanlardan vardı.
Bende öyle düşündüm ☺️☘️

Dik süpürgem yoktu tabi o da pratik olur sende kullanirsin kendini yormadan hafif olur.
Kablolu olanlardan vardı.
Bende öyle düşündüm ☺️☘️
Aynen kabloluya yanaşmıyorum hiç ama dikle halıları süpürmeden taşları banyoları falan ortalığı alıyorum bende yavaş yavaş
Chatgpt ye de sor kuzum bişey alacağım zaman soruyorum kıyaslama falan yapıyo baya fikir veriyo 😍

Aynen kabloluya yanaşmıyorum hiç ama dikle halıları süpürmeden taşları banyoları falan ortalığı alıyorum bende yavaş yavaş
Chatgpt ye de sor kuzum bişey alacağım zaman soruyorum kıyaslama falan yapıyo baya fikir veriyo 😍
Bir sorayim bakalim ne diyecek😅
Aynen kuzum yormadan kendini artik🙈

Kızlar selam, 2 gün önce 7. Günümde kan testi verdiğimde 7,04 çıkmıştı bugün yaptırdım 13,26 çıktı bugün 9. Günüm. Doktor sağlıklı ilerlemiyor diye ilacı bırakmamı söyledi. Değerleri bu şekilde olup sonradan yükselen var mı ? Yorumlarınızı bekliyorumm 😔

Kızlar selam, 2 gün önce 7. Günümde kan testi verdiğimde 7,04 çıkmıştı bugün yaptırdım 13,26 çıktı bugün 9. Günüm. Doktor sağlıklı ilerlemiyor diye ilacı bırakmamı söyledi. Değerleri bu şekilde olup sonradan yükselen var mı ? Yorumlarınızı bekliyorumm 😔
Kimyasal gebelik olmuş canım sağlıklı ilerlememiş 😔
Rabbim en kısa zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin .🤲🏻🌸☘️

İçin rahat edecekse 2 gün sonra tekrarla testi 🙏🏻

Kimyasal gebelik olmuş canım sağlıklı ilerlememiş 😔
Rabbim en kısa zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin .🤲🏻🌸☘️
İçin rahat edecekse 2 gün sonra tekrarla testi 🙏🏻
Amiin inşallah çok teşekkür ederim. Evet böyle olupta sonradan değeri artan da var, Allahtan ümit kesilmez 2 gün sonra tekrarlamayı düşünüyorum. Herşey nasip 🤷🏻‍♀️

Back
X