- Konu Sahibi LeoDilara59
- #2.061
Kuzum ben kullanmıyorum ana roborockun daha başarılı olduğunu duymuştum. Bi tık yüksek fiyatlı ama daha işlevselmiş sanırımKızlar önerdiğiniz robot süpürge var mı ?
Xiaomi ve roborock arasında kaldım sizce?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum ben kullanmıyorum ana roborockun daha başarılı olduğunu duymuştum. Bi tık yüksek fiyatlı ama daha işlevselmiş sanırımKızlar önerdiğiniz robot süpürge var mı ?
Xiaomi ve roborock arasında kaldım sizce?
Bende kullanmıyordum almaya karar verdim. evi süpürmeye silmeye daha başlamadım .Kuzum ben kullanmıyorum ana roborockun daha başarılı olduğunu duymuştum. Bi tık yüksek fiyatlı ama daha işlevselmiş sanırım
Ya evet benim dikey süpürgem var o eşime pratik geliyo onunla hallediyoruz bi şekilde . Robot ilerisi içinde pratik olur senin içinBende kullanmıyordum almaya karar verdim. evi süpürmeye silmeye daha başlamadım .
Eşim yapıyordu zor gelince karar verdik![]()
Dik süpürgem yoktu tabi o da pratik olur sende kullanirsin kendini yormadan hafif olur.Ya evet benim dikey süpürgem var o eşime pratik geliyo onunla hallediyoruz bi şekilde . Robot ilerisi içinde pratik olur senin için![]()
Aynen kabloluya yanaşmıyorum hiç ama dikle halıları süpürmeden taşları banyoları falan ortalığı alıyorum bende yavaş yavaşDik süpürgem yoktu tabi o da pratik olur sende kullanirsin kendini yormadan hafif olur.
Kablolu olanlardan vardı.
Bende öyle düşündüm![]()
Bir sorayim bakalim ne diyecekAynen kabloluya yanaşmıyorum hiç ama dikle halıları süpürmeden taşları banyoları falan ortalığı alıyorum bende yavaş yavaş
Chatgpt ye de sor kuzum bişey alacağım zaman soruyorum kıyaslama falan yapıyo baya fikir veriyo![]()
Kimyasal gebelik olmuş canım sağlıklı ilerlememişKızlar selam, 2 gün önce 7. Günümde kan testi verdiğimde 7,04 çıkmıştı bugün yaptırdım 13,26 çıktı bugün 9. Günüm. Doktor sağlıklı ilerlemiyor diye ilacı bırakmamı söyledi. Değerleri bu şekilde olup sonradan yükselen var mı ? Yorumlarınızı bekliyorumm![]()
İçin rahat edecekse 2 gün sonra tekrarla testiKızlar selam, 2 gün önce 7. Günümde kan testi verdiğimde 7,04 çıkmıştı bugün yaptırdım 13,26 çıktı bugün 9. Günüm. Doktor sağlıklı ilerlemiyor diye ilacı bırakmamı söyledi. Değerleri bu şekilde olup sonradan yükselen var mı ? Yorumlarınızı bekliyorumm![]()
Kimyasal gebelik olmuş canım sağlıklı ilerlememiş
Rabbim en kısa zamanda sağlıklı gebelik nasip etsin .![]()
Amiin inşallah çok teşekkür ederim. Evet böyle olupta sonradan değeri artan da var, Allahtan ümit kesilmez 2 gün sonra tekrarlamayı düşünüyorum. Herşey nasipİçin rahat edecekse 2 gün sonra tekrarla testi![]()
Bencede tekrarla ne olur ne olmaz mucizeler var bu şekildeAmiin inşallah çok teşekkür ederim. Evet böyle olupta sonradan değeri artan da var, Allahtan ümit kesilmez 2 gün sonra tekrarlamayı düşünüyorum. Herşey nasip![]()
İnşallah herşeyin hayırlısıBencede tekrarla ne olur ne olmaz mucizeler var bu şekilde![]()
Bugün tekrar verdim 17,8 gibi bir değer çıktı. Olmadı ne yazık ki.. Başka sefere inşallah..Bencede tekrarla ne olur ne olmaz mucizeler var bu şekilde![]()
Canım sağlıksız gebelikti belkide ilerleyemediBugün tekrar verdim 17,8 gibi bir değer çıktı. Olmadı ne yazık ki.. Başka sefere inşallah..![]()