31 Mayıs dondurulmuş çift embryo Transfer olanlar varmı acaba birlikte bekliyelim

Amin kuzum inşallah 🥰
Heyecanlanıyorum valla haftalar çok hızlı geçmeye başladı sanki ♥️🍀🧿
Bende öyle hemde çok Çarşamba gidicektim pazartesi gidicem daha dayanamıyorum 🙈😂 görmem gerek bide Perşembe günü aşı için beni yazdı sağlık ocağı ama bazıları 30. Haftada yaptır dedi doktorla görüşmek doguma yakın olsun diye bide gelişimi tam tamamlansin diyenler var ama kafam karıştı çok

Bende öyle hemde çok Çarşamba gidicektim pazartesi gidicem daha dayanamıyorum 🙈😂 görmem gerek bide Perşembe günü aşı için beni yazdı sağlık ocağı ama bazıları 30. Haftada yaptır dedi doktorla görüşmek doguma yakın olsun diye bide gelişimi tam tamamlansin diyenler var ama kafam karıştı çok
Benim doktorda en az 24. Haftada yaptır demişti . Çok kararsızım valla detaylı ultrasona ne zaman gideceksin ?

Benim doktorda en az 24. Haftada yaptır demişti . Çok kararsızım valla detaylı ultrasona ne zaman gideceksin ?
Pazartesi gidince gün vericek demişti bana doktorum ama ben 22 haftadan önce istemiyorum tam bütün organları netlessin öyle yaptırmak daha mantıklı geliyor çünkü para vericem bide tekrar detayliya gitmeme gerek kalmaz bazıları erken yaptırip doktor bazı organlarda net olamayıp tekrar cagariyormus. O yüzden en neti 22. Hafta bakalım pazartesi tam ne kadarlık her gittiğimde gün değişiyordu bı kaç gün 🤗

Pazartesi gidince gün vericek demişti bana doktorum ama ben 22 haftadan önce istemiyorum tam bütün organları netlessin öyle yaptırmak daha mantıklı geliyor çünkü para vericem bide tekrar detayliya gitmeme gerek kalmaz bazıları erken yaptırip doktor bazı organlarda net olamayıp tekrar cagariyormus. O yüzden en neti 22. Hafta bakalım pazartesi tam ne kadarlık her gittiğimde gün değişiyordu bı kaç gün 🤗
Hadi bakalım kuzum seninki de mantıklı ♥️. Ben bu haftaya aldım randevuyu heyecanlıyım bakalım ne olacak 🍀 o doktora da sorucam aşıyı ne zaman yapayım diye

Kızlar sabah gittim doktora ben minnosum 23 cm 320 gram cikti çok iyi şükür 20+1 gözüküyor şu an 2 hafta sonra perinatologtan randevu alicam detaylı için ama İstanbul'da oturan varmı önericeginiz bir perinatolog doktoru 🤗☺️

Kızlar sabah gittim doktora ben minnosum 23 cm 320 gram cikti çok iyi şükür 20+1 gözüküyor şu an 2 hafta sonra perinatologtan randevu alicam detaylı için ama İstanbul'da oturan varmı önericeginiz bir perinatolog doktoru 🤗☺️
Oh maşallah kuzum çok sevindim 🧿🧿♥️ güzel güzel büyüsün kuzuşko♥️♥️

Oyyy maşallah canım saglikla buyusunler ☺️🍀🌸
Benim de yarin kontrolum var 🤲🏻🙈
Baya heycanlıyım detaylı ya da gireceğim yarın.
Doktor 20. Haftayi uygun görmüştü.
Nasillar bakalim bende çok merak ediyorum🥲☘️

Oyyy maşallah canım saglikla buyusunler ☺️🍀🌸
Benim de yarin kontrolum var 🤲🏻🙈
Baya heycanlıyım detaylı ya da gireceğim yarın.
Doktor 20. Haftayi uygun görmüştü.
Nasillar bakalim bende çok merak ediyorum🥲☘️
İyidir inşallah annesi ikiside merak etme gir bakalım hayırlı sonuçlar nasip etsin rabbim inşallah 🧿🧿🤲🏼🤲🏼🤲🏼🦋💕

İyidir inşallah annesi ikiside merak etme gir bakalım hayırlı sonuçlar nasip etsin rabbim inşallah 🧿🧿🤲🏼🤲🏼🤲🏼🦋💕
Amin canım inşallah 🤲🏻🌸
Bebişin hareketlerini hissediyormusun?
Ben 1-2 gündür bi kipirti hissediyorum gibi sanki ama bilemedim yani tam odaklandiğimda kipirdamiyor.zamansız çok kısa süreli bi kipirti olup geçiyor gibi .
Sanki bişey atıyor gibi oluyor 🤣

Amin canım inşallah 🤲🏻🌸
Bebişin hareketlerini hissediyormusun?
Ben 1-2 gündür bi kipirti hissediyorum gibi sanki ama bilemedim yani tam odaklandiğimda kipirdamiyor.zamansız çok kısa süreli bi kipirti olup geçiyor gibi .
Sanki bişey atıyor gibi oluyor 🤣
Aynen öyle zaten kuşum ben hissediyorum dobis olmama rağmen 😂🤭 sakinlesip odaklaninca duruyor zilli gün içinde bir kaç kez dinlenirken elimi hafif bastiryorum o sırada genelde altında bişey kayiyo dalgalanma gibi oluyo degisikt bişey 🙈💕 dr 2 hafta sonra dışardan bile görünür dedi harekeleri

Aynen öyle zaten kuşum ben hissediyorum dobis olmama rağmen 😂🤭 sakinlesip odaklaninca duruyor zilli gün içinde bir kaç kez dinlenirken elimi hafif bastiryorum o sırada genelde altında bişey kayiyo dalgalanma gibi oluyo degisikt bişey 🙈💕 dr 2 hafta sonra dışardan bile görünür dedi harekeleri
Oyyy maşallah prensese hareketli olacak desene 😅🙈
Benimkiler biraz tembel herhalde 🥲🙈🤭

Oyyy maşallah prensese hareketli olacak desene 😅🙈
Benimkiler biraz tembel herhalde 🥲🙈🤭
Ay hadi yarın güzel haberlerle gel bize kuzu.♥️ benimde bu hafta detaylım çok heyecanlıyım.
Ben akşamları baya hissediyorum elimi koyunca minik bi tepki bile veriyorlar . Kıpır kıpırlar çok 🥰

Glz1 Glz1 kuzum gittin mi kontrole herşey yolunda mı🥰🍀🧿🙏
Kuzum gidemedim malesef doktor ameliyata girmiş .
Benim randevu iptal oldu .
Persembeye kaldi🙈🥲
Farkli bi doktordsn randevu aldim baska fikir almak istedim.
Kendi doktorumdann bu hafta bize uygun randevu da bulamamiştim bahanesi oldu belki daha iyi olur baska fikir almak☺️

Kuzum gidemedim malesef doktor ameliyata girmiş .
Benim randevu iptal oldu .
Persembeye kaldi🙈🥲
Farkli bi doktordsn randevu aldim baska fikir almak istedim.
Kendi doktorumdann bu hafta bize uygun randevu da bulamamiştim bahanesi oldu belki daha iyi olur baska fikir almak☺️
Bencede iyi düşünmüşsün canım benim. Fikir almış olursun farklı bi öneride bulunur belki .🥰
Bir ay daha bitti kızlar ekime geldik maşallah zaman çok hızlı geçiyor sanki 🥹

Back
X