31 Mayıs dondurulmuş çift embryo Transfer olanlar varmı acaba birlikte bekliyelim

Bencede iyi düşünmüşsün canım benim. Fikir almış olursun farklı bi öneride bulunur belki .🥰
Bir ay daha bitti kızlar ekime geldik maşallah zaman çok hızlı geçiyor sanki 🥹
Aynen canım sen ne yaptin ne zaman gitmeyi dusunuyorsun🥰☺️

Ay maşallah sanki daha hizli geçmeye basladi evet🙈
Kontrollerde sıklaşınca daha iyi oldu.
1 ay çok uzun geliyordu 🥲
Bu sekilde strese girmemiş oluyorum

Aynen canım sen ne yaptin ne zaman gitmeyi dusunuyorsun🥰☺️

Ay maşallah sanki daha hizli geçmeye basladi evet🙈
Kontrollerde sıklaşınca daha iyi oldu.
1 ay çok uzun geliyordu 🥲
Bu sekilde strese girmemiş oluyorum
Bende yarın gidiyorum kuzum detaylıya heyecanlıyım ♥️
evett sağlıkla geçsin bu zamanlar ♥️

Bende yarın gidiyorum kuzum detaylıya heyecanlıyım ♥️
evett sağlıkla geçsin bu zamanlar ♥️
Amin kuzum insallah 🙏🏻☘️
Hayirli güzel haberlerle gel 🥲
Bebişleri hissediyormusun nasillar🙈
Bir kac gundur ben bi kipirti hissediyor gibiyim ama net değil daha hemen gelip geçiyor tam anlayamasamda bi hareketlenme var 😅

Amin kuzum insallah 🙏🏻☘️
Hayirli güzel haberlerle gel 🥲
Bebişleri hissediyormusun nasillar🙈
Bir kac gundur ben bi kipirti hissediyor gibiyim ama net değil daha hemen gelip geçiyor tam anlayamasamda bi hareketlenme var 😅
Benimkiler hareketli bebişler ya tekme gibi değil ama baya kıpır kıpırlar. İkisini de ayrı ayrı hissediyorum sanki 🫣🥹
Bence bu hafta sende biraz daha yoğun hissetmeye başlarsın kuzum.Büyüyor bıcırıklarımız 😍😍

Benimkiler hareketli bebişler ya tekme gibi değil ama baya kıpır kıpırlar. İkisini de ayrı ayrı hissediyorum sanki 🫣🥹
Bence bu hafta sende biraz daha yoğun hissetmeye başlarsın kuzum.Büyüyor bıcırıklarımız 😍😍
Dün baya biseyler hissetim🥲🙈🙏🏻☺️
İkisini de ayri ayri dedigin gibi☘️
Benim biciriklar biraz tembel herhalde🤣🤣🤭

Kuzum çok şükür herşey yolunda şuan için, ikiz olduğu için erken doğum risklerinden bahsetti bize. Erken hazırlanın dedi. Onun dışında bi problem gözükmüyor çok şükür
Çok şükür kuzum çok sevindim güzel haberler darısı başımıza 🤗🤲🏼🌹 strese girme hic inşallah günlerini doldurup sağlıkla gelirler ♥️🤗

Kizlar detayli ultrasondan çiktim.
Malesef küçük olan erkek bebekte beyninde sıvı birikimi varmış.
Suyu hala az.
Ne olacak yaşayıp göreceğiz .
🤲🏻☘️
Diğer kız bebeğim gayet sağlıklı.
Allah hakkimizda nasil hayirli ise onu nasip etsin.🙏🏻
Karnimda ölme ihtimali var ,doğum ölme ihtimali de var ,yaşayıp engelli olma durumu da var.
Ben her şekilde kabul ediyorum en iyisini Allah bilir .
Dışarıdan Müdehale ettirmeyeceğim .

Suyu hala az.
🤲🏻☘️
Karnimda ölme ihtimali var ,doğum ölme ihtimali de var ,yaşayıp engelli olma durumu da var.
Canım benim Allah'ım yavrularını sana bağışlasın inşallah Rabbimden Ümit kesilmez bugüne geldik hayırlısıyla bilmiyorum tıbbi olarak bu durumu ama inşallah saglikli bı şekilde kız kardeşi gibi dünyaya gelir dışardan müdahale derken dr bir öneride mi bulundu 🙄

Canım benim Allah'ım yavrularını sana bağışlasın inşallah Rabbimden Ümit kesilmez bugüne geldik hayırlısıyla bilmiyorum tıbbi olarak bu durumu ama inşallah saglikli bı şekilde kız kardeşi gibi dünyaya gelir dışardan müdahale derken dr bir öneride mi bulundu 🙄
Amin canım benim hiç belli olmaz herseyiyle kabul ediyorum 🌸🙏🏻.

Tibbi olarak kalbini durdurabiliriz iğneyle dediler .
Ben istemediğimi söyledim.

Suyu hala az.
🤲🏻☘️
Canım benim rabbim herşeyin hayırlısını versin. Sen elinden geleni yapıyorsun , inşallah sağlıkla kucağına alacaksın iki güzel yavrunuda🙏 takipte mi kalacaklar ? Belki büyüdükçe suyu fazlalaşır .
doktorun ne önerdi ?

Amin canım benim hiç belli olmaz herseyiyle kabul ediyorum 🌸🙏🏻.

Tibbi olarak kalbini durdurabiliriz iğneyle dediler .
Ben istemediğimi söyledim.
Allah'ım sağlıkla yavrumu bağışlasın sana canım rabbim bu kararıni bile mukafatlandirir hiç stres yapma kendine inşallah neler duyuyoruz 🤲🏼

Allah'ım sağlıkla yavrumu bağışlasın sana canım rabbim bu kararıni bile mukafatlandirir hiç stres yapma kendine inşallah neler duyuyoruz 🤲🏼
Amin canım benim yaşayıp göreceğiz bende bilmiyorum ne olacak .
Biraz stres oldum ama kendimi birakmamaya çalışıyorum biraz şoktayım 🥺.
Bebegin suyu az geri de derken bu cikti .
Vardir herseyde bi hayir 🙏🏻🌸
Hazirlik bile yapamiyorum şuan .
içim buruk.
hamileliğim de stresli geçecek sanirim 🥺
Güçlü durmaya çalisacagim ama çok kolay olmayacak .🙏🏻🌸

Canım benim rabbim herşeyin hayırlısını versin. Sen elinden geleni yapıyorsun , inşallah sağlıkla kucağına alacaksın iki güzel yavrunuda🙏 takipte mi kalacaklar ? Belki büyüdükçe suyu fazlalaşır .
doktorun ne önerdi ?
Amin canım benim .
3 hafta sonra tekrar çagirdi .
1 defalik çagirdi sadece perinatolog.
10 günde bir kadin dogum doktoruna muayne olacagim.
Kadin dogum doktorun Kalpleri atiyormu diye baksa sadece yeterli dedi perinatolog.

Kuzum sorun suyu değil artık malesef beyninde buyuk problem var .
Doktor yaşamasa daha iyi olur diye dusunuyor .
Engelli doğabilirmiş ,ya da dogumda ölebilirmiş.
Ben kendim müdehale ettirmem doktor kalbini durdurabilirim istersen dedi. yaşarsa tabiki bakacağız evladimiz sonuçta.
Heryeri sağlam sadece beyninde sivi toplamiş 🥺
Ayaklarinda da içe dönüklük varmis.

Amin canım benim .
3 hafta sonra tekrar çagirdi .
1 defalik çagirdi sadece perinatolog.
10 günde bir kadin dogum doktoruna muayne olacagim.
Kadin dogum doktorun Kalpleri atiyormu diye baksa sadece yeterli dedi perinatolog.

Kuzum sorun suyu değil artık malesef beyninde buyuk problem var .
Doktor yaşamasa daha iyi olur diye dusunuyor .
Engelli doğabilirmiş ,ya da dogumda ölebilirmiş.
Ben kendim müdehale ettirmem doktor kalbini durdurabilirim istersen dedi. yaşarsa tabiki bakacağız evladimiz sonuçta.
Heryeri sağlam sadece beyninde sivi toplamiş 🥺
Ayaklarinda da içe dönüklük varmis.
Allahım çok büyük kuzum, vardır bir hayır her şeyde . Sen kalbinin sesini dinle 🙏
Kontrol altındasın şuan da doktorla inşallah. bu kötü senaryoların hiçbiri gerçek olmayadabilir. Bazen göründüğü gibi ilerlemiyor , başka bir perinatologa daha gidecek misiniz ?
Önemli olan senin kendine de bakman gerekiyor . Çok zor biliyorum ama bırakma kendini. gıdana uykuna dikkat et kuzum

Amin canım benim yaşayıp göreceğiz bende bilmiyorum ne olacak .
Biraz stres oldum ama kendimi birakmamaya çalışıyorum biraz şoktayım 🥺.
Bebegin suyu az geri de derken bu cikti .
Vardir herseyde bi hayir 🙏🏻🌸
Hazirlik bile yapamiyorum şuan .
içim buruk.
hamileliğim de stresli geçecek sanirim 🥺
Güçlü durmaya çalisacagim ama çok kolay olmayacak .🙏🏻🌸
Güçlü ol İki can var içinde kuzum şu an Rabbimden Ümit kesilmez bence farklı bir Dr daha git istersen farklı bir görüş belki gözden kaçan yada yanlış bir durum var belki soyledigi gibi büyük bir durum değildir herşey olabilir neler duyuyoruz Allah'ım alicak nefesini sağlıkla almayı nasip etsin yavrunun kendini sıkma hiç bak öyle bir şey olsa dahi sağlıklı bir evladın daha var içinde onun sana ihtiyacı var şu anda sürekli dua edicem sizin için yapabileceğimiz birsey olsa keşke 🙄🤲🏼🤲🏼🤲🏼🤲🏼

Allahım çok büyük kuzum, vardır bir hayır her şeyde . Sen kalbinin sesini dinle 🙏
Kontrol altındasın şuan da doktorla inşallah. bu kötü senaryoların hiçbiri gerçek olmayadabilir. Bazen göründüğü gibi ilerlemiyor , başka bir perinatologa daha gidecek misiniz ?
Önemli olan senin kendine de bakman gerekiyor . Çok zor biliyorum ama bırakma kendini. gıdana uykuna dikkat et kuzum
Bu sefer başka perinatolog doktoruna gitmiştim.
İlk gittigim pertinatologa da gidecegim ama sonuç değişmeyecek gibi.
Mucize olup o gördüklerimiz düzelirse bi ihtimal herşey çok açık görünüyordu 🥺
Elbette kendimi birakmamaya calisiyorum .bi tane daha bebeğim var o çok zor işte .

Bu sefer başka perinatolog doktoruna gitmiştim.
İlk gittigim pertinatologa da gidecegim ama sonuç değişmeyecek gibi.
Mucize olup o gördüklerimiz düzelirse bi ihtimal herşey çok açık görünüyordu 🥺
Elbette kendimi birakmamaya calisiyorum .bi tane daha bebeğim var o çok zor işte .
Haklısın kuzum insan yaşadığını bilir. Aynen öyle diğer bebeğin içinde güçlü olmalısın. Git bakalım kendi perinatologuna belki başka bi bakış açısı söyler. Dualarımdasın Allah’m en hayırlısını nasip edecek, inanıyorum ben🙏

Back
X