• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

31 Mayıs dondurulmuş çift embryo Transfer olanlar varmı acaba birlikte bekliyelim

Kizlar kasıklarınizda batma böyle sızlama gibi şeyler oluyomu normal mi bende ki bu durum acaba arada adet sancimda oluyo geciyo şiddetli bı ağrım yok ama böyle teyit geçen sancılar var
Benim oluyor ya rahmime biçak saplanir gibi ozellikle sol tarafta oluyor oraya mi tutundulse naptilar🙈🤣
Bel agrim da ara ara gidip geliyor.
Ama rahime bicak saplanir gibi nedense daha çok oluyor .

Kizlar kasıklarınizda batma böyle sızlama gibi şeyler oluyomu normal mi bende ki bu durum acaba arada adet sancimda oluyo geciyo şiddetli bı ağrım yok ama böyle teyit geçen sancılar var
Benim de sol kasığıma iğne batması gibi ağrı giriyo bir müddet de geçmiyo. Ve 8. Günden beri sürekli regl olucam zannettim karın ağrısı değil de o regl olucam hissi vardı karnımda sürekli

Benim de sol kasığıma iğne batması gibi ağrı giriyo bir müddet de geçmiyo. Ve 8. Günden beri sürekli regl olucam zannettim karın ağrısı değil de o regl olucam hissi vardı karnımda sürekli
Benimde o sekilde tam sol tarafta .
Midemden sesler de geliyor . İçeride bişeyler oluyor gibi gurulduyor 🙈
Damar atması gibi biseyler hissediyorum sizde de oluyor mu bu durum.
Biraz arastirdim kan damarlari genisledigi icin ve kanlandığı icin atabiliyor yaziyor☺️

Evet kızlar benimde var regl olacak gibi bi ağrım sürekli değil ama bi garip. İdrar ve banyo sonrası biraz daha fazla oluyor sanki .Memişlerimde hala acımıyor sadece şişti biraz.

Kızlar ya ne bereketli topik maşallahh be, bize de dua edin yeni hamişler. İnşallah hepiniz yavrunuzu , yavrularınızı sağlıkla kucağınıza alın 🧿 🤰 🤲
Bu topik uğurlu geldi masallah pozitif çoğunlukla 🙈🌸🥲🤲🏻
Subat annelerine geçis yapariz 🤲🏻

Evet İyiki açmışım Başka yerde herkesin pozitif olduğu bı sayfa görmemiştim 🙈🙈🙈💕💕🧿💕🧿🧿💕🧿🧿💕💕🧿🧿
Ay evet maşallah iyi açmışsın gerçektenn🍀 o kadar mutlu oluyorumm ki her güzel habere 🤍🤍 9 ay hep birlikteyiz inşallah güzel hamişlerim benim🧿🤍

Kizlar nerelerde tedavi goruyorsunuz kaçinci denemeniz 🙈☺️
Canın benim 4. Tüp bebek denemem bu diğer 3 tedavimde hiç embriyolarımız sağlıklı gelişemediği için transfer olamamıştım. Bu sefer farklı bi protokol denedi doktorumuz şükürler olsun mucize gerçekleşti bizim için🧿🤍 İstanbul Anadolu yakasındayım ben şimdi gebelik takibi için doktor bakmaya başladım ufaktan 🥹🤭 senin kaçıncı denemendi bu🤍

Ay evet maşallah iyi açmışsın gerçektenn🍀 o kadar mutlu oluyorumm ki her güzel habere 🤍🤍 9 ay hep birlikteyiz inşallah güzel hamişlerim benim🧿🤍
Evet inşallah minnosum of çok heycanliyim ya ama ben çok acikmaya başladım şimdiden 100 kiloyla doğuma giderim böyle olursa keseyi goruyimde kendime çeki düzen vericem böyle olmaz 😂🙈🙈🙈

Ben 9. Günümde evde test yaptığımda net bir şekilde çift çizgi çıktı 12. Gün kan testi verdiğimde de pozitifti ayrıca 5. Günüm de kasık ağrım ve göğüs hassasiyetim de olmuştu hayırlısı olsun şimdiden 🌸

Ben 9. Günümde evde test yaptığımda net bir şekilde çift çizgi çıktı 12. Gün kan testi verdiğimde de pozitifti ayrıca 5. Günüm de kasık ağrım ve göğüs hassasiyetim de olmuştu hayırlısı olsun şimdiden 🌸
Canım tebrik ederim 🧿 hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin inşallah 🍀 keseni gördün mü kaç haftalıksın☺️☺️

Back
X