- 4 Eylül 2023
- 476
- 291
- 23
- 28
- Konu Sahibi LeoDilara59
Evet İyiki açmışım Başka yerde herkesin pozitif olduğu bı sayfa görmemiştimBu topik uğurlu geldi
Rabbim herkese yaşatsın inşallah pozitifleri görmeyi .
Dualarım sonuç bekleyenlerle![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet İyiki açmışım Başka yerde herkesin pozitif olduğu bı sayfa görmemiştimBu topik uğurlu geldi
Rabbim herkese yaşatsın inşallah pozitifleri görmeyi .
Dualarım sonuç bekleyenlerle![]()
Şubat mi oluyo ben Ocak olarak hesaplamiştimBu topik uğurlu geldi masallah pozitif çoğunlukla
Subat annelerine geçis yapariz![]()
Benim oluyor ya rahmime biçak saplanir gibi ozellikle sol tarafta oluyor oraya mi tutundulse naptilarKizlar kasıklarınizda batma böyle sızlama gibi şeyler oluyomu normal mi bende ki bu durum acaba arada adet sancimda oluyo geciyo şiddetli bı ağrım yok ama böyle teyit geçen sancılar var
Bende hemen hamilelik+ indirdimKızlar hangi uygulamayı kullanıyorsunuz ben happy mom kullanıyorum
Benim de sol kasığıma iğne batması gibi ağrı giriyo bir müddet de geçmiyo. Ve 8. Günden beri sürekli regl olucam zannettim karın ağrısı değil de o regl olucam hissi vardı karnımda sürekliKizlar kasıklarınizda batma böyle sızlama gibi şeyler oluyomu normal mi bende ki bu durum acaba arada adet sancimda oluyo geciyo şiddetli bı ağrım yok ama böyle teyit geçen sancılar var
O ara bişeyler oluyor sanirimŞubat mi oluyo ben Ocak olarak hesaplamiştim![]()
Benimde o sekilde tam sol tarafta .Benim de sol kasığıma iğne batması gibi ağrı giriyo bir müddet de geçmiyo. Ve 8. Günden beri sürekli regl olucam zannettim karın ağrısı değil de o regl olucam hissi vardı karnımda sürekli
Ay ay ay maşallah canım çok sevindim şükürler olsunKızlar benim sonucum da 11. Gün 629 geldi![]()
Ayy maşallah maşallahKızlar benimde 8. Günüm değerim 104 çıkmış şükür Rabbim isteyen herkese nasip etsin![]()
Kizlar kasıklarınizda batma böyle sızlama gibi şeyler oluyomu normal mi bende ki bu durum acaba arada adet sancimda oluyo geciyo şiddetli bı ağrım yok ama böyle teyit geçen sancılar var
Evet kızlar benimde var regl olacak gibi bi ağrım sürekli değil ama bi garip. İdrar ve banyo sonrası biraz daha fazla oluyor sanki .Memişlerimde hala acımıyor sadece şişti biraz.Benim de sol kasığıma iğne batması gibi ağrı giriyo bir müddet de geçmiyo. Ve 8. Günden beri sürekli regl olucam zannettim karın ağrısı değil de o regl olucam hissi vardı karnımda sürekli
Kızlar ya ne bereketli topik maşallahh be, bize de dua edin yeni hamişler. İnşallah hepiniz yavrunuzu , yavrularınızı sağlıkla kucağınıza alın![]()
![]()
![]()
Bu topik uğurlu geldi masallah pozitif çoğunlukla
Subat annelerine geçis yapariz![]()
Ay evet maşallah iyi açmışsın gerçektennEvet İyiki açmışım Başka yerde herkesin pozitif olduğu bı sayfa görmemiştim![]()
Kizlar nerelerde tedavi goruyorsunuz kaçinci denemenizAy evet maşallah iyi açmışsın gerçektenno kadar mutlu oluyorumm ki her güzel habere
9 ay hep birlikteyiz inşallah güzel hamişlerim benim
![]()
Canın benim 4. Tüp bebek denemem bu diğer 3 tedavimde hiç embriyolarımız sağlıklı gelişemediği için transfer olamamıştım. Bu sefer farklı bi protokol denedi doktorumuz şükürler olsun mucize gerçekleşti bizim içinKizlar nerelerde tedavi goruyorsunuz kaçinci denemeniz![]()
İstanbul tüp bebek merkezinde ilk denememdi 9 tane daha bebişim var orda bunları doğuriyim onlarida dogurcamKizlar nerelerde tedavi goruyorsunuz kaçinci denemeniz![]()
Evet inşallah minnosum of çok heycanliyim ya ama ben çok acikmaya başladım şimdiden 100 kiloyla doğuma giderim böyle olursa keseyi goruyimde kendime çeki düzen vericem böyle olmazAy evet maşallah iyi açmışsın gerçektenno kadar mutlu oluyorumm ki her güzel habere
9 ay hep birlikteyiz inşallah güzel hamişlerim benim
![]()
Ay o bende de var tedaviler ilaçlar derken zaten ödemliyiz tombik tombik dolaşıcaz muhtemelenEvet inşallah minnosum of çok heycanliyim ya ama ben çok acikmaya başladım şimdiden 100 kiloyla doğuma giderim böyle olursa keseyi goruyimde kendime çeki düzen vericem böyle olmaz![]()
Canım tebrik ederimBen 9. Günümde evde test yaptığımda net bir şekilde çift çizgi çıktı 12. Gün kan testi verdiğimde de pozitifti ayrıca 5. Günüm de kasık ağrım ve göğüs hassasiyetim de olmuştu hayırlısı olsun şimdiden![]()