• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

31 Mayıs dondurulmuş çift embryo Transfer olanlar varmı acaba birlikte bekliyelim

Hadi gözün aydın olsun inşallah bitanem sen kalbinide duyarsın direk inşallah ben bilmiyorum ne kadarlık oluyo nasıl oluyo valla ben hala saskinim 🙈🙈😂🍒👼🏼🌹🍒🌹🍒
şimdi konuştum kuzum değer yüksek çıkmış bi daha test verme dedi 20 Haziran cumaya kese günü verdiler banada 🥹🤍
Eveeet inşallah cümbür cemaat yeni topiğimize geçelim 😂🤍🤍🤍di

Hadi gözün aydın olsun inşallah bitanem sen kalbinide duyarsın direk inşallah ben bilmiyorum ne kadarlık oluyo nasıl oluyo valla ben hala saskinim 🙈🙈😂🍒👼🏼🌹🍒🌹🍒
Ay bende anlamadım bi kaçtane uygulama indirdim 4+3 hafta yazıyor senin son regl tarihin ne zamandı ? Benim 11 Mayıs onu baz alıcaz galiba . 🫣🥹🤭

Kızlar hafif işler yapıyor musunuz artık yoksa
Hafif kaşık batismalarim oluyo benim çok fazla yapmıyorum hala ama daha esnettim ben kendimi hamdolsun artık tutundu rabbbime emanet sürekli yatmakta olmaz yemeyimi yapmaya başladım eşim birakmiyo ama içim el vermiyo artık 10 günü geçti

Kızlar hafif işler yapıyor musunuz artık yoksa
Hafif kaşık batismalarim oluyo benim çok fazla yapmıyorum hala ama daha esnettim ben kendimi hamdolsun artık tutundu rabbbime emanet sürekli yatmakta olmaz yemeyimi yapmaya başladım eşim birakmiyo ama içim el vermiyo artık 10 günü geçti
Benimde annemle eşim hiç birşey yaptırmıyorlar keseyi görene kadar yapma diyorlar. Sadece tezgahta yemek hazırlıyorum ufak ufak . Benimde içim gidiyor herşeye

Back
X