• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

31 Mayıs dondurulmuş çift embryo Transfer olanlar varmı acaba birlikte bekliyelim

1 gün arayla olmuşuz 🙈
Aynı gün olsak demekki karsilasacakmisiz 😅
Değerim evet yüksek çikti ikiz gebelik bekliyorum bu değerle ama bilemiyorum tabii.
Doktorla da görusemedim sekreteri açtı telefonu 🙃
Siz taze transfer mi oldunuz dondurulmuş mu ?
Benimle birlikte 3 kişi hemen hemen aynı saatlerde olmuştuk . hayır dondurulmuş 5.gün embriyosuydu

1 gün arayla olmuşuz 🙈
Aynı gün olsak demekki karsilasacakmisiz 😅
Değerim evet yüksek çikti ikiz gebelik bekliyorum bu değerle ama bilemiyorum tabii.
Doktorla da görusemedim sekreteri açtı telefonu 🙃
Siz taze transfer mi oldunuz dondurulmuş mu ?
Sen bı gün benden öndesin peki ne zaman keseyi görmek için gideceksin?

Selam kızlar ben de 31 Mayısta 5AA dondurulmuş embriyo transferi olmuştum. Normalde test günüm yarındı ama daha fazla bekleyemedim 11.günüm bugün kan verdim sonucum çıkmış 594 🥹😍🥳🥰🐣🤲🏻🎉 çok şükür nasip edene hepiniz için güzel güzel sonuçlar olsun inşallah
Tebrik ederimmm sağlıkla kucağınıza alın 🌸🌸

Bende pek belirti olmadı panik oldum hatta tutmadı mı acaba diye. Sadece 8 ve 9. Gün iğne batması gibi kasıklarımda hissettim.
Bel agrisi falan olmadi mi🙈
Vucuddan vücuda degisiyor demekki ama bende de 8. Günden sonra başladı belirtiler .
3. Gun embryosu oldugu icin sanirim .

Bana da burda bı arkadaş senin de tek embriyo bölünüp ikiz olmuş olabilir dedi ama bilemiyorum tabi sağlıklı olsun da sağ salim kuçagimiza alalım bı tane olsada olur

Bana da burda bı arkadaş senin de tek embriyo bölünüp ikiz olmuş olabilir dedi ama bilemiyorum tabi sağlıklı olsun da sağ salim kuçagimiza alalım bı tane olsada olur
Evet olabilir neden olmasin .
Bi ara bi bayanla konusmustuk onunda cift embryo koyulmuş ikisi tuttu ve birisi içerise bölündü üçüz oldu🙈🤣
Nasip kısmet gerçekten saglikla gelsinler elbette tek cift fark etmez.
isterim ikiz ama onemli olan saglikli olmaları.
Değer yuksek olunca ikiz diye umutlaniyoruz elbette☺️🌸

Şuan Unuttum bile.
kim bilir sonrası nasıl güzeldir 🥲🌺🙏🏻
Sağljkla gelsinler insallah .
Hiç olmaz gibi geliyordu bazen.
Şuan bile rüya gibi sanki uyanacak gibiyim her an 🥲
Rabbim isteyen herkese nasip etsin tüm kalbimle dua ediyorum herkese .🌸🤲🏻
Düşmanıma bile yasatmasın çok zor o eksiklik hicbir sekilde dolmuyor.
Kendi mesajımı okuyormuşum gibi hissettim. 🥹 ben de sanki rüyadayım Leyla gibi dolanıyorum evin içinde..
Amin canım Allah kimseyi evlat hasreti ile sınamasın çok zor şeyler yaşatıyor insana bu süreç, ama ben normalde çok tez canlıyımdır bana sabırlı olmayı , beklemeyi öğretti bu süreç🙏

Evet olabilir neden olmasin .
Bi ara bi bayanla konusmustuk onunda cift embryo koyulmuş ikisi tuttu ve birisi içerise bölündü üçüz oldu🙈🤣
Nasip kısmet gerçekten saglikla gelsinler elbette tek cift fark etmez.
isterim ikiz ama onemli olan saglikli olmaları.
Değer yuksek olunca ikiz diye umutlaniyoruz elbette☺️🌸
Sen randevu aldın ya 5200 gibi bı ek ücret daha ödemek gerekiyormuş sanırım 21 gün geçerliymis ben bilmiyordum.yeni randevu alınca öğrendim

Sen randevu aldın ya 5200 gibi bı ek ücret daha ödemek gerekiyormuş sanırım 21 gün geçerliymis ben bilmiyordum.yeni randevu alınca öğrendim
Evet bana da söylediler az önce. ilk kontrol ücretsiz saniyordum ama olsun artik 🤣🙈
Bebisleri görelim de 🥲🤲🏻

Evet bana da söylediler az önce. ilk kontrol ücretsiz saniyordum ama olsun artik 🤣🙈
Bebisleri görelim de 🥲🤲🏻
Ben sanirim bı kaç kontrolü oraya gidecem sonra da kendime bı hastane bulacam 21 günde bir 5200 oraya versem her hafta ilaç alsak işimiş yaş tabi bebişimiz tutunsun da sağlıkla doğsun

Sizi 11. gün sonucunuzdan sonra direkt muayene günü verildi mi? Bana 2 gün sonra tekrar kan testi yaptırıp sonucu paylaşın dediler

Bı tane hatıra olsun kenarda 🤲🏼🤲🏼🤲🏼💕🧿hamdolsun kan sonuçlarının hepsinin ciktisinida aldım eşim diyo yandik iğne biriktirmiyorum en azından 😂

Eklentiler

• IMG_20250611_150850.webp
    IMG_20250611_150850.webp
    175 KB · Görüntüleme: 18
Oy maşallah maşallah 🧿🧿🧿🥰
İgnemi olurken benim dr unun tüp bebek hastasi vardı eski komusumuz o doğum yapmış odasına girdik annemle Allah'ım. Bir güzel minnacik bişey bı gözlerim doldu Allah'ım bu anı yasamayi hepimize nasip etsin dünyanın en güzel duygusu bir tatlı sesi var ağlasa agliyamiyo mikir mikir kurban olduğum Allah'ım bizede en güzellerini nasip etsin kizlar çok duygulandım 🤲🏼🤲🏼🤲🏼👼🏼👼🏼👼🏼👼🏼 önümüzdeki kış yavrularımız kucagimizda olsun 👼🏼👼🏼

İgnemi olurken benim dr unun tüp bebek hastasi vardı eski komusumuz o doğum yapmış odasına girdik annemle Allah'ım. Bir güzel minnacik bişey bı gözlerim doldu Allah'ım bu anı yasamayi hepimize nasip etsin dünyanın en güzel duygusu bir tatlı sesi var ağlasa agliyamiyo mikir mikir kurban olduğum Allah'ım bizede en güzellerini nasip etsin kizlar çok duygulandım 🤲🏼🤲🏼🤲🏼👼🏼👼🏼👼🏼👼🏼 önümüzdeki kış yavrularımız kucagimizda olsun 👼🏼👼🏼
Ay canım benim maşallah Allah analı babalı büyütsün 🤍minik kurabiye hoşgelmiş dünyaya. Amin kuzum darısı başımıza olsunnn🥹🥰🧿

Kendi mesajımı okuyormuşum gibi hissettim. 🥹 ben de sanki rüyadayım Leyla gibi dolanıyorum evin içinde..
Amin canım Allah kimseyi evlat hasreti ile sınamasın çok zor şeyler yaşatıyor insana bu süreç, ama ben normalde çok tez canlıyımdır bana sabırlı olmayı , beklemeyi öğretti bu süreç🙏
Bize de çok şey öğretti 🤲🏻🌸
Dayanamam dedigi şeylere dayaniyor insan.
Ama şimdi çok güçlüyüm bişeylerin kiymetini de çok çok iyi anladım🥲

Back
X