• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

31 Mayıs dondurulmuş çift embryo Transfer olanlar varmı acaba birlikte bekliyelim

Ben sanirim bı kaç kontrolü oraya gidecem sonra da kendime bı hastane bulacam 21 günde bir 5200 oraya versem her hafta ilaç alsak işimiş yaş tabi bebişimiz tutunsun da sağlıkla doğsun
Aynen öyle 5200 sürekli veremeyiz 🙈
Bebisi gorelim sonra doktor bulurum .
Burda kontroller en fazla 1000 falandır çok fark var .
Siz diyarbakir da mi yaşıyorsunuz?
Doktor ordan mi bakacaksiniz?

Ben sanirim bı kaç kontrolü oraya gidecem sonra da kendime bı hastane bulacam 21 günde bir 5200 oraya versem her hafta ilaç alsak işimiş yaş tabi bebişimiz tutunsun da sağlıkla doğsun
Ne kadar çok ödeme yapıyorsunuz kuzum ya Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ama çok pahalıymış ben İstanbul'dayım muaynem 1400 TL

Sizi 11. gün sonucunuzdan sonra direkt muayene günü verildi mi? Bana 2 gün sonra tekrar kan testi yaptırıp sonucu paylaşın dediler
12. Gün kan sonucum 795 cikmisti.
2. kan sonucumu doktor tekrar istedi
Bu 15. Gün Kan sonucum 3314 çikti .
Sonra muayne gunu verdi .

Kızlar kahve tüketiyormusunuz ?
Ben hiç içmedim.
Çay içiyorum açık günde 3-4 bardak sadece.

Maalesef baya bı ödedik. İlaçlar da pahalı
Benim toplam 9 embriyo dondurma ilaçlar transfer muayneler kanlar dahil tam 198 bin civari tuttu trasnferden sonrada bı 20 gitti ilaclqr muayne derken ama dogurana kadar daha neler gidicek bakalım bı beta testi 500 TL 3 kere verdim cuma tekrar vericem işte yeterki evladimiza kavusalim herşey onun için ,🤲🏼🤲🏼🤲🏼👼🏼🧿

Ben transfer gününden beri hiç içmedim. Ondan önce günde 2 bardak kahve içerdim
Çok severim bende ama verilen kağıtta kahve yasak yaziyor 🙈🤣
O yüzden tüketmedim.
Gebelikler sağlikla ilelerlerse insallah ilerki dönemlerde başlarım içmeye azar azar 🥲

Çok severim bende ama verilen kağıtta kahve yasak yaziyor 🙈🤣
O yüzden tüketmedim.
Gebelikler sağlikla ilelerlerse insallah ilerki dönemlerde başlarım içmeye azar azar 🥲
Sanırım hamilelere sadece günde 1 bardak türk kahvesine izin veriliyor. Benim de en sevmediğim kahve türk kahvesi o pütürlerinden çok huylanıyorum😂

Sanırım hamilelere sadece günde 1 bardak türk kahvesine izin veriliyor. Benim de en sevmediğim kahve türk kahvesi o pütürlerinden çok huylanıyorum😂
Tutunma aşamasinda iyice tutunsun diye tüketmedim🤣
Şuan aslinda tüketebilirim 1 fincan ☺️
Belki canim isterse içerim 1 kere 🙈

Benim toplam 9 embriyo dondurma ilaçlar transfer muayneler kanlar dahil tam 198 bin civari tuttu trasnferden sonrada bı 20 gitti ilaclqr muayne derken ama dogurana kadar daha neler gidicek bakalım bı beta testi 500 TL 3 kere verdim cuma tekrar vericem işte yeterki evladimiza kavusalim herşey onun için ,🤲🏼🤲🏼🤲🏼👼🏼🧿
Sen neden 3 kez beta testi veriyorsun ki ben sadece iki kez verdim . sonra da doktor kontrole gel dedi.

Tutunma aşamasinda iyice tutunsun diye tüketmedim🤣
Şuan aslinda tüketebilirim 1 fincan ☺️
Belki canim isterse içerim 1 kere 🙈
Mümkün olduğunca az iç diyorlar bu süreçte 1 fincan kahve ya da 2 -3 tane açık çay. Bende çay kahve bağımlısıydım 2 kere yaptım transferden sonda kahve 2 -3yudum aldım bıraktım içim almadı korkumdan şimdiye kadar 🤭

Mümkün olduğunca az iç diyorlar bu süreçte 1 fincan kahve ya da 2 -3 tane açık çay. Bende çay kahve bağımlısıydım 2 kere yaptım transferden sonda kahve 2 -3yudum aldım bıraktım içim almadı korkumdan şimdiye kadar 🤭
Riske atamiyor insan korkuyor 🥲🥲
Değer sonu güzel olsun da bekleriz napalim☺️🌸

Toplam ne kadar verdiniz hastaneye
Biz 3 ay içinde 2 kere denedik diyarbakir bahçeci de .
3 ay önceki transferim kimyasal gebelik oldu.
Hemen denemek istedim arkasindan 2 adet geçti tekrar başladık.
1. Tedavimde
Tüp bebek=111 bin
Sperm dondurma=25-200+ sperm verme ücreti .3 tüp dondurulmuş spermimiz var .

2. Tedavim oldugu için bu sefer
Tüp bebeğe =99 bin
Embryo dondurma=25-200
Embryo glue=8400

Başka bişey yok sanirim hastaneye ödenilen.bu arada benim taze transfer oldu .
Geriye 1 tane 5gün 3 bb embryom kaldı onu da dondurduk .
Rahim dinlendirme olmadı bende hiç ikisinde de taze transfer oldum.

Sen neden 3 kez beta testi veriyorsun ki ben sadece iki kez verdim . sonra da doktor kontrole gel dedi.
Ben dr dedigi tarihten çok önce basladik 0 bana 10 Haziran ilk beta dedi ben başladık 7 Haziran 9 haziran en son bu sabah işte bide cuma vericem çarşambada kese için gel dedi ben panik oldum sabah muayneye gittim dış gebelikten korkuyorum diye o da rahatlamam için lan verdirtiyo şu an ama yinede keseyi görene kadar bişey diyemiyor artisim çok güzel şu an inşallah sağlıklı bir gebeliktir. 🤲🏼

Back
X