- Konu Sahibi LeoDilara59
Bizde aynı şekilde verdik25-200 verdik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizde aynı şekilde verdik25-200 verdik
İnşallah sağlıklı bir şekilde keseyi görürüzBen dr dedigi tarihten çok önce basladik 0 bana 10 Haziran ilk beta dedi ben başladık 7 Haziran 9 haziran en son bu sabah işte bide cuma vericem çarşambada kese için gel dedi ben panik oldum sabah muayneye gittim dış gebelikten korkuyorum diye o da rahatlamam için lan verdirtiyo şu an ama yinede keseyi görene kadar bişey diyemiyor artisim çok güzel şu an inşallah sağlıklı bir gebeliktir.![]()
Biz doguruna kadar Allah izniyle ilk tutmuş mu diye bekledim sonra ikinci betahcg şimdi de kese için gün sayıyorum inşallah bı sorun olmadan görürüm tabi ondan sonra kalp atışı varİnşallah sağlıklı bir şekilde keseyi görürüz
İnşallah hepimiz kesemizi görürüz sonrada kalbini duyarız Allahimin izniyleBiz doguruna kadar Allah izniyle ilk tutmuş mu diye bekledim sonra ikinci betahcg şimdi de kese için gün sayıyorum inşallah bı sorun olmadan görürüm tabi ondan sonra kalp atışı var
Amin inşallahİnşallah hepimiz kesemizi görürüz sonrada kalbini duyarız Allahimin izniyle![]()
Düne göre bugün daha iyiyim Allah a şükür sizler nasılsınız?Günaydın Taze anneler nasılsınızherkes iyimi
Günaydın kuzucumGünaydın Taze anneler nasılsınızherkes iyimi
Bende bugün daha iyiyim çok şükür arada ufak sızlama oluyo kasiklarimda o kadarcijDüne göre bugün daha iyiyim Allah a şükür sizler nasılsınız?
Benimde dün öyleydi bugün çok iyiyim canım bende sadece gece çok acikiyorum o biraz sinirlendiriyo beni akşamda lifli güzel besleniyorum aslındaGünaydın kuzucumben iyiyim gece biraz sol kasık ağrım oldu geçti sonra
bi de genel yorgunluk var sanki çok dinç hissetmiyorum kendimi . Sen nasılsın
![]()
Zaman gerçekten hiç geçmiyo sanki iple bağlamışlarBenimde dün öyleydi bugün çok iyiyim canım bende sadece gece çok acikiyorum o biraz sinirlendiriyo beni akşamda lifli güzel besleniyorum aslındayarın son değerimi de veriyim rahatlıyim artık Çarşamba günüde inşallah keseyi yada keseciklerimi görürüm ya zaman hiç gecmiyo
![]()
Ay evet kese görme beklemesi daha heyecanlıymış, napıyolar büyüdü mü iyice yerleşti miBenimde dün öyleydi bugün çok iyiyim canım bende sadece gece çok acikiyorum o biraz sinirlendiriyo beni akşamda lifli güzel besleniyorum aslındayarın son değerimi de veriyim rahatlıyim artık Çarşamba günüde inşallah keseyi yada keseciklerimi görürüm ya zaman hiç gecmiyo
![]()
Ben normalde çok uyurum sabahları , transferden beri saat 7 de alarm çalmış gibi kalkıyorumKızlar ben geceleri uyuyamıyorum ya sizin de öyle oluyor mu ?
İyiyim ama zaman gerçekten geçmiyor uyuyamaz hale geldim uyku düzenim yok .Günaydın Taze anneler nasılsınızherkes iyimi
Ben 8:30 gibi kalkıyorum iğnem var kullanıyorum sonra uykum olmuyo zatebBen normalde çok uyurum sabahları , transferden beri saat 7 de alarm çalmış gibi kalkıyorum![]()
Test sonucumu öğrenesiye kadar bende çok iyi uyuyordum. şuan o uyku yokk nedenseBen 8:30 gibi kalkıyorum iğnem var kullanıyorum sonra uykum olmuyo zateb