• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

31 Mayıs dondurulmuş çift embryo Transfer olanlar varmı acaba birlikte bekliyelim

Ben dr dedigi tarihten çok önce basladik 0 bana 10 Haziran ilk beta dedi ben başladık 7 Haziran 9 haziran en son bu sabah işte bide cuma vericem çarşambada kese için gel dedi ben panik oldum sabah muayneye gittim dış gebelikten korkuyorum diye o da rahatlamam için lan verdirtiyo şu an ama yinede keseyi görene kadar bişey diyemiyor artisim çok güzel şu an inşallah sağlıklı bir gebeliktir. 🤲🏼
İnşallah sağlıklı bir şekilde keseyi görürüz

Kesinlikle katılıyorum ben sabrı ve şükürü çok güzel bir şekilde bu süreçte öğrendim o psikolojiye kendini hazırlamak stresi yönetmek ilaçlar derken zor bir süreç ama sonucu güzel olunca unuttum ben tüm acıları çok şükür allah kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻🌸

Günaydın kuzucum 🥰 ben iyiyim gece biraz sol kasık ağrım oldu geçti sonra🍀 bi de genel yorgunluk var sanki çok dinç hissetmiyorum kendimi . Sen nasılsın 🤍
Benimde dün öyleydi bugün çok iyiyim canım bende sadece gece çok acikiyorum o biraz sinirlendiriyo beni akşamda lifli güzel besleniyorum aslında 🙈 yarın son değerimi de veriyim rahatlıyim artık Çarşamba günüde inşallah keseyi yada keseciklerimi görürüm ya zaman hiç gecmiyo 🙈🤲🏼🍒👼🏼

Benimde dün öyleydi bugün çok iyiyim canım bende sadece gece çok acikiyorum o biraz sinirlendiriyo beni akşamda lifli güzel besleniyorum aslında 🙈 yarın son değerimi de veriyim rahatlıyim artık Çarşamba günüde inşallah keseyi yada keseciklerimi görürüm ya zaman hiç gecmiyo 🙈🤲🏼🍒👼🏼
Zaman gerçekten hiç geçmiyo sanki iple bağlamışlar

Ay evet kese görme beklemesi daha heyecanlıymış, napıyolar büyüdü mü iyice yerleşti mi 🤣analık merakımız devrede🤭 inşallah kuzum haftaya rahatlayacağız biraz daha 🙏 evet bende akşam sağlıklı besleniyorum sonra gece acıkıyorum😂

Gece 12,1 e kadar yatakta bı o yana bi bu yana dönüyorum sonra nasıl kendimden geçtigimi bilmiyorum bile o derece bacaklarım sızlıyor geceleri belki ondandır diyorum

Back
X