- Konu Sahibi LeoDilara59
Kızlar bugün iyice bi garip bi anda elim ayağım boşalıyor sanki günlerdir yemek yememişim gibi
ceviz badem falan da kesmiyor. 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben trasnferden sonra ilk defa hamur kızartması yedim sabah çok koktu dışardan geldi böyle kızartma kokusu iki tanecik yedim ama kilo aldım çok ben bu 2 haftada rahat 3 4 kilo aldım keseyi kalbi goriyim düzene sokucam daha az yiycem yaKızlar bugün iyice bi garip bi anda elim ayağım boşalıyor sanki günlerdir yemek yememişim gibiceviz badem falan da kesmiyor.
![]()
Oyy çok severimBen trasnferden sonra ilk defa hamur kızartması yedim sabah çok koktu dışardan geldi böyle kızartma kokusu iki tanecik yedim ama kilo aldım çok ben bu 2 haftada rahat 3 4 kilo aldım keseyi kalbi goriyim düzene sokucam daha az yiycem ya
MaşallahKızlar bugün iyice bi garip bi anda elim ayağım boşalıyor sanki günlerdir yemek yememişim gibiceviz badem falan da kesmiyor.
![]()
Ay sabah bende yapicamOyy çok severimbende patatesli yumurta diye kalktım yataktan sabah
evet evet belki bi diyetisyenle düzenli besleniriz . İlaçlarda şişirdi bizi. Düzene girerirz. şu kritik süreci bi geçelim hayırlısıyla
Çok teşekkür ederim canım aminTebrik ederim canım hayırlı olsuninşallah sağlıkla bebişlerimize de kavuşalım
![]()
Doktor asıl 21 haziranda çağırdı kalp atışıyla beraber görmek için sanırım. hCG bildiğim kadarıyla 1.500 ün üzerine çıkınca kese görülebiliyor o yüzden salıya kendim aldım randevuBende mi salı günü gitsem acaba kese görmeye gözüküyomuş demekki sizleri çağırdıklarına göre![]()
Aminn.Kızlar merhaba şöyle bir üstten okudum da çoğu kişi pozitifi görmüş çok sevindim sizin adınıza hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim bizede nasip etsin inşallah 3. Olacak transfer hazırlığındayım![]()
AminKızlar merhaba şöyle bir üstten okudum da çoğu kişi pozitifi görmüş çok sevindim sizin adınıza hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim bizede nasip etsin inşallah 3. Olacak transfer hazırlığındayım![]()
Gunaydinnn kızlarımGÜNAYDIN GUZEL HAMİŞLERRRR İçinizde buyuttugunuz güzel meleklerimiz ve sizler nasılsınız bakalım![]()
Ben. Tam tersi heycandan erkek uyyorum gece kuşu kalkıyorum yine ya ne güzel o uyku banada gelsinnnGunaydinnn kızlarım
Ben dünden beri gözümü açamıyorum baya uyuyorum sizlerde durumlar nasil![]()
Gelir gelir size deBen. Tam tersi heycandan erkek uyyorum gece kuşu kalkıyorum yine ya ne güzel o uyku banada gelsinnnbide çok açım hep açım ben anlamadım
![]()
Gunaydinnn kızlarım
Ben dünden beri gözümü açamıyorum baya uyuyorum sizlerde durumlar nasil![]()
GünaydınnnnBen. Tam tersi heycandan erkek uyyorum gece kuşu kalkıyorum yine ya ne güzel o uyku banada gelsinnnbide çok açım hep açım ben anlamadım
![]()
Yaa hadi inşallah az zayiflamam lazım 3 kilo 470 gram almışım 2 haftadaGelir gelir size de
Bende cok heycanliyim ruyamda bile tek mi ikiz mi diye sorguluyordum elimde testlerle sonuca ulaşamadan kalktim
Belki o yuzden uyanmak istemedim
Açlik belirtisi ilk baslarda çok yedim ben yeni yeni iştah gitti bende bu hafta diyebilirim
6. Hafta da mide bulantisi başliyormuş ön hazırlık mı acaba![]()
Yiaaa basladi miiGünaydınnnn
Ay benim başladı mide bulantısı baş ağrısı 4.30 gibi uyandırdı beni . Buz falan koydum başıma sonra uyuyakalmışımbi de çok yorgunum sizde var mı? Odadan odaya gitmeye halim yok
Ay kıyamam ya bunlar güzel şeyler iyiye işaret sabır bebeğim keseyi görünce geçer inşallah hepsi şu an endişe heyecan herşey hormonlar yükseldikçe artıyor herşeyGünaydınnnn
Ay benim başladı mide bulantısı baş ağrısı 4.30 gibi uyandırdı beni . Buz falan koydum başıma sonra uyuyakalmışımbi de çok yorgunum sizde var mı? Odadan odaya gitmeye halim yok
Aldigim kilolalara hiç bakmadım 63,64 le.başladim 70 lere ciktim 3 ay icinde 2 kere tedavi gordum yıprandım behhYaa hadi inşallah az zayiflamam lazım 3 kilo 470 gram almışım 2 haftadabende heyccandan uyyamiyorum ben 5. Haftanın ilk gunundeyim şu an daha o yüzden heralde cosuyorum
Yiaaa basladi mii
mide bulantisindan dolayı olabilir .
Erken baslamişlar gerçi beta yüksekti ondan olabilir![]()
BaşladıAy kıyamam ya bunlar güzel şeyler iyiye işaret sabır bebeğim keseyi görünce geçer inşallah hepsi şu an endişe heyecan herşey hormonlar yükseldikçe artıyor herşey![]()