• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

31 Mayıs dondurulmuş çift embryo Transfer olanlar varmı acaba birlikte bekliyelim

Kızlar bugün iyice bi garip bi anda elim ayağım boşalıyor sanki günlerdir yemek yememişim gibi🫣 ceviz badem falan da kesmiyor. 😂

Kızlar bugün iyice bi garip bi anda elim ayağım boşalıyor sanki günlerdir yemek yememişim gibi🫣 ceviz badem falan da kesmiyor. 😂
Ben trasnferden sonra ilk defa hamur kızartması yedim sabah çok koktu dışardan geldi böyle kızartma kokusu iki tanecik yedim ama kilo aldım çok ben bu 2 haftada rahat 3 4 kilo aldım keseyi kalbi goriyim düzene sokucam daha az yiycem ya

Ben trasnferden sonra ilk defa hamur kızartması yedim sabah çok koktu dışardan geldi böyle kızartma kokusu iki tanecik yedim ama kilo aldım çok ben bu 2 haftada rahat 3 4 kilo aldım keseyi kalbi goriyim düzene sokucam daha az yiycem ya
Oyy çok severim 🤭 bende patatesli yumurta diye kalktım yataktan sabah 🤣 evet evet belki bi diyetisyenle düzenli besleniriz . İlaçlarda şişirdi bizi. Düzene girerirz. şu kritik süreci bi geçelim hayırlısıyla

Oyy çok severim 🤭 bende patatesli yumurta diye kalktım yataktan sabah 🤣 evet evet belki bi diyetisyenle düzenli besleniriz . İlaçlarda şişirdi bizi. Düzene girerirz. şu kritik süreci bi geçelim hayırlısıyla
Ay sabah bende yapicam 😂🤭 şifa olsun kuzum bebisler istiyo heralde öyle yaparız 🍓 sağlıkla görelim düzene gireriz

Bende mi salı günü gitsem acaba kese görmeye gözüküyomuş demekki sizleri çağırdıklarına göre🥹
Doktor asıl 21 haziranda çağırdı kalp atışıyla beraber görmek için sanırım. hCG bildiğim kadarıyla 1.500 ün üzerine çıkınca kese görülebiliyor o yüzden salıya kendim aldım randevu 😅🫣🥰

Kızlar merhaba şöyle bir üstten okudum da çoğu kişi pozitifi görmüş çok sevindim sizin adınıza hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim bizede nasip etsin inşallah 3. Olacak transfer hazırlığındayım 🌸🤲🏼
Aminn. 🦋Sizinde gonlunuzden geçen sağlıkla nasip olsun 🤲🏼

Kızlar merhaba şöyle bir üstten okudum da çoğu kişi pozitifi görmüş çok sevindim sizin adınıza hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim bizede nasip etsin inşallah 3. Olacak transfer hazırlığındayım 🌸🤲🏼
Amin 🥲🌸
transfer süreciniz size de uğurla gelsin bu topik☺️🌸
Tedavi nerede görüyorsunuz?

Ben. Tam tersi heycandan erkek uyyorum gece kuşu kalkıyorum yine ya ne güzel o uyku banada gelsinnn 🙈🦋🤗 bide çok açım hep açım ben anlamadım 😂
Gelir gelir size de 🙈😅
Bende cok heycanliyim ruyamda bile tek mi ikiz mi diye sorguluyordum elimde testlerle sonuca ulaşamadan kalktim🤦🏻‍♀️🥲
Belki o yuzden uyanmak istemedim🙈

Açlik belirtisi ilk baslarda çok yedim ben yeni yeni iştah gitti bende bu hafta diyebilirim 😅
6. Hafta da mide bulantisi başliyormuş ön hazırlık mı acaba 🙈😅

Gunaydinnn kızlarım☺️🌺
Ben dünden beri gözümü açamıyorum baya uyuyorum sizlerde durumlar nasil 😅🙈
Ben. Tam tersi heycandan erkek uyyorum gece kuşu kalkıyorum yine ya ne güzel o uyku banada gelsinnn 🙈🦋🤗 bide çok açım hep açım ben anlamadım 😂
Günaydınnnn🤍🤍🤍🤍
Ay benim başladı mide bulantısı baş ağrısı 4.30 gibi uyandırdı beni . Buz falan koydum başıma sonra uyuyakalmışım 🫠 bi de çok yorgunum sizde var mı? Odadan odaya gitmeye halim yok

Gelir gelir size de 🙈😅
Bende cok heycanliyim ruyamda bile tek mi ikiz mi diye sorguluyordum elimde testlerle sonuca ulaşamadan kalktim🤦🏻‍♀️🥲
Belki o yuzden uyanmak istemedim🙈

Açlik belirtisi ilk baslarda çok yedim ben yeni yeni iştah gitti bende bu hafta diyebilirim 😅
6. Hafta da mide bulantisi başliyormuş ön hazırlık mı acaba 🙈😅
Yaa hadi inşallah az zayiflamam lazım 3 kilo 470 gram almışım 2 haftada 😂😂🤭🤭😂 bende heyccandan uyyamiyorum ben 5. Haftanın ilk gunundeyim şu an daha o yüzden heralde cosuyorum

Günaydınnnn🤍🤍🤍🤍
Ay benim başladı mide bulantısı baş ağrısı 4.30 gibi uyandırdı beni . Buz falan koydum başıma sonra uyuyakalmışım 🫠 bi de çok yorgunum sizde var mı? Odadan odaya gitmeye halim yok
Yiaaa basladi mii🙈😅
mide bulantisindan dolayı olabilir .
Erken baslamişlar gerçi beta yüksekti ondan olabilir😅

Günaydınnnn🤍🤍🤍🤍
Ay kıyamam ya bunlar güzel şeyler iyiye işaret sabır bebeğim keseyi görünce geçer inşallah hepsi şu an endişe heyecan herşey hormonlar yükseldikçe artıyor herşey 🦋

Yaa hadi inşallah az zayiflamam lazım 3 kilo 470 gram almışım 2 haftada 😂😂🤭🤭😂 bende heyccandan uyyamiyorum ben 5. Haftanın ilk gunundeyim şu an daha o yüzden heralde cosuyorum
Aldigim kilolalara hiç bakmadım 63,64 le.başladim 70 lere ciktim 3 ay icinde 2 kere tedavi gordum yıprandım behh 😅🙈
Bi doğuralim da veririz insallah o kiloları 😌

Yürüyüslere cikiyordum kontrolden sonra tekrar başlarım. aksam yemeğinden sonra 1 saat yürürüm hamilelikte de faydalı ☺️

Yiaaa basladi mii🙈😅
mide bulantisindan dolayı olabilir .
Erken baslamişlar gerçi beta yüksekti ondan olabilir😅
Ay kıyamam ya bunlar güzel şeyler iyiye işaret sabır bebeğim keseyi görünce geçer inşallah hepsi şu an endişe heyecan herşey hormonlar yükseldikçe artıyor herşey 🦋
Başladı 🥹 benim midem hep hassastır gerçi kusma olmadı ama çok bulandı .
Ay sonu güzel olsun razıyız hepsine tabi 🫣
Bende 3 yılda kademeli olarak 7-8 kilo aldım tedavilerden stresten falan. Biraz tombik başlıyorum hamişliğe.
Bencede veririz kuzular doğumdan sonra baya koşturmaktan da vericez kilocukları ♥️

Back
X