- 4 Eylül 2023
- 476
- 291
- 23
- 28
- Konu Sahibi LeoDilara59
2 gün önce 344 tu şimdi 895 kusur olmuş bakalim inşallah sağlıklı sihatlidir2 kat artmış canım 2 günde sanırım öyleyse gayet normal çıkmış .2 katı artış yeterli görüyorlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 gün önce 344 tu şimdi 895 kusur olmuş bakalim inşallah sağlıklı sihatlidir2 kat artmış canım 2 günde sanırım öyleyse gayet normal çıkmış .2 katı artış yeterli görüyorlar
Bugünkü kan sonucun mu cnm?2 gün önce 344 tu şimdi 895 kusur olmuş bakalim inşallah sağlıklı sihatlidir
Kuşum 2 katından fazla artmış maşallah2 gün önce 344 gelmişti Dr yazdı gayet iyi dedi salı günü kese için gel yazdı şaşırdım bende kan verme daha dedi
Bencede gayet iyi canim. ki doktor daha bilir gayet iyi demiş2 gün önce 344 gelmişti Dr yazdı gayet iyi dedi salı günü kese için gel yazdı şaşırdım bende kan verme daha dedi
İnşallah salı günü ikimiz de güzel haberler veririz sonra da sıra size gelir.Bencede gayet iyi canim. ki doktor daha bilir gayet iyi demiş
Sağlikla keseleri görmek nasip olsun
Salı 2 kişinin kese kontrolu var sanirim benim carsamba .
Güzel haberler alalim sizlerden
Kese kalp atisi duyana kadar tedirginiz işte .
İnşallah bitanem benim adet tarihim hepinizden geç ya nasıl hesapliycam benKuşum 2 katından fazla artmış maşallahSüperişko ama gerçekten artık kan verme psikolojini yoruyorsun böyle
![]()
amin canım inşallahYaaa çok tuhaf tek taraflı olunca bi garipsemiştim acaba oraya mı tutunuyor diye .demekki erkek de olabiliyormuş .
Elbette kız erkek hiç fark etmez saglıkla sıhatle Allah kucaklarımıza almayı nasip etsin .sonuç bekleyenler de güzel haberler alsin
Allah bagislasin cocugunuzu.
Tekrar kardeş nasip olsun insallah![]()
Evet inşallah hepimize çifter çifter vardır benim tek gibi geliyo ama belli olmaz gerçi az artıp ucuz olanda gördüm burda sağlıkla gelsin de Rabbimden 1 taneyede 2 taneyede razıyızBencede gayet iyi canim. ki doktor daha bilir gayet iyi demiş
amin inşallah canımRabbim İnşallah Bu duyguyu tekrar tattirsin sana canım olurmu öyle şey burası hepimizin tun guzel annelerin sayfasıhepimizin herşey gönlünce olsun mübarek bu günde
Kız o hesaplamayı hala bile tam anlamadımİnşallah bitanem benim adet tarihim hepinizden geç ya nasıl hesapliycam ben16 Mayıs'ta oldum son adetimi
Ay evet görelim rahatlayalım. Sonra bebek takvimini yükleyelim hepimiz profilden düzenleniyormuş galibaBencede gayet iyi canim. ki doktor daha bilir gayet iyi demiş
Yarın 5. Haftaya giriyorum gozukuyorum başka binyerde 4.+4 chatgpt herşeyi yazdığımda 5 haftaligim ne biliyim keseden sonra belli olcak benceKız o hesaplamayı hala bile tam anlamadımgaliba kesede tam haftasını söyleyip onu baz alıyorlarmış. Ben hamilelik plus uygulamasına göre 4+5 gözüküyorum.sende ne yazıyor uygulamada ?
evet keseyle net belli olacak inşalalhYarın 5. Haftaya giriyorum gozukuyorum başka binyerde 4.+4 chatgpt herşeyi yazdığımda 5 haftaligim ne biliyim keseden sonra belli olcak bence
Şimdi daha heycanli bide bişey sorucam kizlar sağlık ocağına gitmemiz gerekiyormu aile hekiminin bilmesi lazım mis nedenevet keseyle net belli olacak inşalalh![]()
Bilmiyorum kuzum hiç duymadım öyle bişeyŞimdi daha heycanli bide bişey sorucam kizlar sağlık ocağına gitmemiz gerekiyormu aile hekiminin bilmesi lazım mis neden
Kese gozukunce bildirmek lazim .Şimdi daha heycanli bide bişey sorucam kizlar sağlık ocağına gitmemiz gerekiyormu aile hekiminin bilmesi lazım mis neden
Aşı listesi ölçüm bı sürü şey orda yapılıyormuş genelde muayne harici aşılar falan sorarım Dr çok heycanlandim zaten salı günü için Çarşamba demişti Dr saliya aldı sevindimBilmiyorum kuzum hiç duymadım öyle bişey
Beni ha bire ariyorlardi bi ara en son cocugum olmuyor tup bebek tedavisi goruyorum negatif oldu dedim bidaha da aramadilar .Şimdi daha heycanli bide bişey sorucam kizlar sağlık ocağına gitmemiz gerekiyormu aile hekiminin bilmesi lazım mis neden
Hee tamam o zaman haftaya inşallah nasipse bildiririzKese gozukunce bildirmek lazim .
Kayıtlara geçiyorlar .
Gerekli olan testler var onlari falan da istiyorlar.![]()