• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

31 Mayıs dondurulmuş çift embryo Transfer olanlar varmı acaba birlikte bekliyelim

2 gün önce 344 gelmişti Dr yazdı gayet iyi dedi salı günü kese için gel yazdı şaşırdım bende kan verme daha dedi
Bencede gayet iyi canim. ki doktor daha bilir gayet iyi demiş🥰🌸
Sağlikla keseleri görmek nasip olsun 🙈
Salı 2 kişinin kese kontrolu var sanirim benim carsamba .
Güzel haberler alalim sizlerden 🙏🏻
Kese kalp atisi duyana kadar tedirginiz işte .

İnşallah salı günü ikimiz de güzel haberler veririz sonra da sıra size gelir.

Yaaa çok tuhaf tek taraflı olunca bi garipsemiştim acaba oraya mı tutunuyor diye .demekki erkek de olabiliyormuş .🤣🙈
Elbette kız erkek hiç fark etmez saglıkla sıhatle Allah kucaklarımıza almayı nasip etsin .sonuç bekleyenler de güzel haberler alsin 🥲🌸🤲🏻

Allah bagislasin cocugunuzu.
Tekrar kardeş nasip olsun insallah 🙏🏻
amin canım inşallah :dua:

Evet inşallah hepimize çifter çifter vardır benim tek gibi geliyo ama belli olmaz gerçi az artıp ucuz olanda gördüm burda sağlıkla gelsin de Rabbimden 1 taneyede 2 taneyede razıyız 🤲🏼🤲🏼🦋🦋🦋🍒🧿

İnşallah bitanem benim adet tarihim hepinizden geç ya nasıl hesapliycam ben 😂 16 Mayıs'ta oldum son adetimi
Kız o hesaplamayı hala bile tam anlamadım🤣 galiba kesede tam haftasını söyleyip onu baz alıyorlarmış. Ben hamilelik plus uygulamasına göre 4+5 gözüküyorum.sende ne yazıyor uygulamada ?

Ay evet görelim rahatlayalım. Sonra bebek takvimini yükleyelim hepimiz profilden düzenleniyormuş galiba 🥰🤭

Kız o hesaplamayı hala bile tam anlamadım🤣 galiba kesede tam haftasını söyleyip onu baz alıyorlarmış. Ben hamilelik plus uygulamasına göre 4+5 gözüküyorum.sende ne yazıyor uygulamada ?
Yarın 5. Haftaya giriyorum gozukuyorum başka binyerde 4.+4 chatgpt herşeyi yazdığımda 5 haftaligim ne biliyim keseden sonra belli olcak bence

Şimdi daha heycanli bide bişey sorucam kizlar sağlık ocağına gitmemiz gerekiyormu aile hekiminin bilmesi lazım mis neden
Beni ha bire ariyorlardi bi ara en son cocugum olmuyor tup bebek tedavisi goruyorum negatif oldu dedim bidaha da aramadilar .
Ama gebelik olursa mutlaka bildir dediler 🙈🤣

Back
X