• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

31 Mayıs dondurulmuş çift embryo Transfer olanlar varmı acaba birlikte bekliyelim

Şimdi daha heycanli bide bişey sorucam kizlar sağlık ocağına gitmemiz gerekiyormu aile hekiminin bilmesi lazım mis neden
Ayy evet bildirmek gerekiyomuş. Ben de okudum bunu dün bir yerde. Zorunlu değilmiş ama bildirirseniz daha iyi gibi bir şey yazıyo chatgpt’de de.

Hamdolsun Dr da iyi dedi herkesin değeri başka başka ister istemez kıyas yapıyorum kuzum ya benimki bana biraz az geliyo ama sağlıklı olsun inşallah 🦋🙈🤲🏼🤲🏼🙈🦋
2 artmış ônemli olan o .
Benim bir arkadasim beta hcg 21 le hamile kaldi saglikla doğurdu kızını ☺️
Katlaması çok önemli sağlikla ilerlemesi bide.

Kızlar benim sağ kasığım da baya bı ağrı var sizin de öyle oluyo mu?
Benim sol tarafta oluyor . Ozellikle sağ tarafima yatınca, sırt üstü uzanınca ,yorulunca oluyor bide ara ara ☺️
Devamlı sabit bi ağrı degil gelip geçiyor

Kızlar sol tarafa yatmak iyiymiş aklinizda bulunsun kan akışı ozaman rahat oluyormuş . Sol tarafınıza yatın ☺️🌸🙏🏻

Benim sol tarafta oluyor . Ozellikle sağ tarafima yatınca, sırt üstü uzanınca ,yorulunca oluyor bide ara ara ☺️
Devamlı sabit bi ağrı degil gelip geçiyor
Benimde sabit bi ağrı yok ama bi huzursuzluk var. Bi de vücudum çok sıcak ellerim ayaklarım buz gibi

Benimde sabit bi ağrı yok ama bi huzursuzluk var. Bi de vücudum çok sıcak ellerim ayaklarım buz gibi
Ateşimiz yükselebiliyor genelde 37 falan çıkıyormuş okuduğum kadarıyla belki ateşiniz hafif çıkmış olabilir☺️

Kızlar benim sağ kasığım da baya bı ağrı var sizin de öyle oluyo mu?
Benimde sol ve orta rahmim şanlı bı agarlik var sabah çekiliyordu batış batış kalbim ağzımda ilk defa hamile kaldığım için şaşkınım 😂🦋🤗😉 annem kesin erkek dedi kardeşim sola yerleşmiş ama belli olmaz bakalım bende iki tane istiyorum ya ikiside tutmuştur inşallah bide digelimki biri tuttu diğerine noluyo

Kızlar benim hiç belirtim yoktu sadece 7. Gün bel ağrım başladı 9. Günde bel ağrım da kesildi ve bu benim altıncı denememde tüp bebek tedavisinde lütfen belirti aramayın Rabbime binlerce şükür bugün öğrendim ki hamileyim asla umudum yoktu Rabbim bu yoldaki herkese nasip etsin elim ayağım titriyor hala🥺🧿🤲

Bende mi salı günü gitsem acaba kese görmeye gözüküyomuş demekki sizleri çağırdıklarına göre🥹

Kızlar benim hiç belirtim yoktu sadece 7. Gün bel ağrım başladı 9. Günde bel ağrım da kesildi ve bu benim altıncı denememde tüp bebek tedavisinde lütfen belirti aramayın Rabbime binlerce şükür bugün öğrendim ki hamileyim asla umudum yoktu Rabbim bu yoldaki herkese nasip etsin elim ayağım titriyor hala🥺🧿🤲
Tebrik ederim canım hayırlı olsun 🧿 inşallah sağlıkla bebişlerimize de kavuşalım ☺️🦋🙏

Back
X