- Konu Sahibi LeoDilara59
- #1.001
Hayırlısı bakalım caniko bi uygulamaya göre kalp atışına da ay sonu diyoBelki kalp atışıyla beraber gôrmek için o sekilde çağırmıştır![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı bakalım caniko bi uygulamaya göre kalp atışına da ay sonu diyoBelki kalp atışıyla beraber gôrmek için o sekilde çağırmıştır![]()
Alttan bakinca daha erken görebiliyorlar çok az da olsaHayırlısı bakalım caniko bi uygulamaya göre kalp atışına da ay sonu diyo![]()
Kızlar niye sürekli kan veriyorsunuz?Aynen öyle sağlık ocağında kan sırası beklerken ağlama ya başladım çok ayakta kaldık diye eşim şok oldu![]()
6. Haftada duyuluyormus kalp atışı hatta bazıların da 5+3 ten sonra da duyulaniliniyormuşAlttan bakinca daha erken görebiliyorlar çok az da olsa
Belli olmuyor hiç.
Sonu güzel olsunda
Bekleriz artık bir sekilde![]()
Bişey hissediyormusun belirtilerin ne durumda .24 saatim var hastaneye gitmeye![]()
5+3 olucak carsamba günü belki alttan bakarsa duyulabilir6. Haftada duyuluyormus kalp atışı hatta bazıların da 5+3 ten sonra da duyulaniliniyormuş
Ay inşallah5+3 olucak carsamba günü belki alttan bakarsa duyulabilir![]()
Ay az kaldı hadi gidin gelin hayırlı haberlerle24 saatim var hastaneye gitmeye![]()
Göğüs ağrılarım var bazen çok acikiyorum bazen sanki dünyaları yemişim gibi tokluk hissi oluyo ara sıra sağ kasığım da batmalar oluyo ,baş ağrısı bunlar var bendeBişey hissediyormusun belirtilerin ne durumda .
Az kaldı![]()
İnşallah cnm benim yarın muhtemelen sadece kese görünüyor kalp atışı için erken olabilir5+3 olucak carsamba günü belki alttan bakarsa duyulabilir![]()
Senin hangi gündüAy az kaldı hadi gidin gelin hayırlı haberlerle♥sonra sıra bize gelsin
![]()
Göğüs agrisi bende de var çok uyuyorum.Göğüs ağrılarım var bazen çok acikiyorum bazen sanki dünyaları yemişim gibi tokluk hissi oluyo ara sıra sağ kasığım da batmalar oluyo ,baş ağrısı bunlar var bende
Keseyi bile görsek idare eder 1 hafta dahaİnşallah cnm benim yarın muhtemelen sadece kese görünüyor kalp atışı için erken olabilir
Cuma günü benimSenin hangi gündü
Nedense benim hiç uykum yok benim kafamı karıştırıyor bu durum neden uyuyamıyorum diye düşünüyorum sürekliGöğüs agrisi bende de var çok uyuyorum.
Yeme konusunda bende senin gibiyim.
Kasık batmalarım.geçti gibi nedense o dusunduruyor agriyordu sol taraf geçti.bel agrim var .
Biraz yuruyup hava alacagim markete doğru falan evde çok sıkıldım uyuyorum hep uykum geliyor.![]()
Evet ya inşallah görürüzKeseyi bile görsek idare eder 1 hafta daha![]()
Ben B12 Demir şeker falan hepsini taratmat için gittim bide gebeliği bildirmek gerekiyor erken davrandim ama olsun bizim burası çok kalabalık yer bulmuşken gittik eşimle bide beta da verdim hazir almislarken yarın sabah gidicem ama olsun goriyim yine daha çıkmadı zaten anca yarın düşerKızlar niye sürekli kan veriyorsunuz?
Hepimizin belirtisi farkli isteNedense benim hiç uykum yok benim kafamı karıştırıyor bu durum neden uyuyamıyorum diye düşünüyorum sürekli
Stres yapmamaya çalışıyorum sözde ama bilmiyorum ya uykum yok eşim bile benden daha fazla uyuyor .Hepimizin belirtisi farkli iste
Belki stres yapiyorsundur .
Yarin bende uyuyamam buyuk ihtimalle![]()