31 Mayıs dondurulmuş çift embryo Transfer olanlar varmı acaba birlikte bekliyelim

Göğüs ağrılarım var bazen çok acikiyorum bazen sanki dünyaları yemişim gibi tokluk hissi oluyo ara sıra sağ kasığım da batmalar oluyo ,baş ağrısı bunlar var bende
Göğüs agrisi bende de var çok uyuyorum.
Yeme konusunda bende senin gibiyim.
Kasık batmalarım.geçti gibi nedense o dusunduruyor agriyordu sol taraf geçti.bel agrim var .
Biraz yuruyup hava alacagim markete doğru falan evde çok sıkıldım uyuyorum hep uykum geliyor.🙈

Göğüs agrisi bende de var çok uyuyorum.
Yeme konusunda bende senin gibiyim.
Kasık batmalarım.geçti gibi nedense o dusunduruyor agriyordu sol taraf geçti.bel agrim var .
Biraz yuruyup hava alacagim markete doğru falan evde çok sıkıldım uyuyorum hep uykum geliyor.🙈
Nedense benim hiç uykum yok benim kafamı karıştırıyor bu durum neden uyuyamıyorum diye düşünüyorum sürekli

Kızlar niye sürekli kan veriyorsunuz?
Ben B12 Demir şeker falan hepsini taratmat için gittim bide gebeliği bildirmek gerekiyor erken davrandim ama olsun bizim burası çok kalabalık yer bulmuşken gittik eşimle bide beta da verdim hazir almislarken yarın sabah gidicem ama olsun goriyim yine daha çıkmadı zaten anca yarın düşer

Back
X