31 Mayıs dondurulmuş çift embryo Transfer olanlar varmı acaba birlikte bekliyelim

Kizlar ben nasıl uyuycam zaten uyumuyorum şimdi çok zor sabah 8 de gidiyoruzzz 🤲🏼🤲🏼🤲🏼🤲🏼🙄🙄🙄🙄🤓😪😂 endişe korku sevinç göz yaşı herşey mevcut şu an bende sabahki veridgim sonuçta çıkmadı yazik giden kanıma 😂

Kizlar ben nasıl uyuycam zaten uyumuyorum şimdi çok zor sabah 8 de gidiyoruzzz 🤲🏼🤲🏼🤲🏼🤲🏼🙄🙄🙄🙄🤓😪😂 endişe korku sevinç göz yaşı herşey mevcut şu an bende sabahki veridgim sonuçta çıkmadı yazik giden kanıma 😂
Güzel sonuçlarla gel insallah kuzum🙏🏻🌸
Guzel haberler bekliyoruz 🥲
Erken gidiyorsun o da güzel az kaldı🙏🏻

Göreceksin insallah🙏🏻
Dualarimiz seninle ve diğer 1 tane daha arkadaşımız vardı yarın muayneye gidecek.
Çiçek açsın buralar 🥲🌺
İnşallah canım benim inşallah Allah'ım hepimize aynı mujdeyi almak nasip etsin 🤲🏼🤲🏼🤲🏼💕 of çok heycanli ve tuhafim Allah yardımcımız olsun yavrularımız bizimle olsun inşallah

İnşallah canım benim inşallah Allah'ım hepimize aynı mujdeyi almak nasip etsin 🤲🏼🤲🏼🤲🏼💕 of çok heycanli ve tuhafim Allah yardımcımız olsun yavrularımız bizimle olsun inşallah
Ben 14:45 te gidecem benimkine daha var
Ay canlarım yarın ikinizde çok güzel haberlerle geleceksiniz inşallah 🙏🙏 ben buradan heyecanlandım sizi tahmin edebiliyorum ♥️ sorularınızı yazın telefona ya da bi kâğıda unutmayın 🥰🤍

Aslında bende bahçeciye gitmeyi düşündüm ama devlette 3 hak varya onu kullanayım dedim bu da son hakkım dua edin de hayırlısıyla olsun inşallah 😌🌿
Ben kullanamadim hic devletteki hakkımı.
Çünkü hepsi eşime tese yapmak istedi kabul etmedik.
Özelde de spermleri önce dondurup sonra tüp bebeğe basliyoruz bazen eşimde sperm çıkmıyor.
Devlettekiler bu sekilde ilgilenmiyor malesef .
Yoksa denerdim 3 hakkı mı .

Umarım pozitif olur Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın 🤲🏻🌸
Güzel güzel haberlerle gelelim🥲

Yaaaa oyyy çok şükür 🥲🌸🤲🏻🤍
Sağlikla ilerlesin insallah canım çok mutlu oldum 🥰
Çok teşekkür ederim canım çok sağol sizede hemen görmek nasip olsun sağlıkla inşallah de diğeride belki geriden gelebilir dedi kalp atisina 1 temmuzda cagardi o zaman kadar bakalım ama bı tane olsun sağlıkla gelsin 🤲🏼🤲🏼🤲🏼👼🏼

Back
X