- 23 Ocak 2021
- 1.531
- 1.125
- 83
- Konu Sahibi LeoDilara59
- #1.021
Benimde o civar geć veriyorlar erken versenize birazBenim randevum 14:45 e ertelendi yaa![]()

Çok yoğun oluyor doktor gebeleri ogleden sonraya aliyor demekki

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde o civar geć veriyorlar erken versenize birazBenim randevum 14:45 e ertelendi yaa![]()
Stres yapmamaya çalışıyorum sözde ama bilmiyorum ya uykum yok eşim bile benden daha fazla uyuyor .
Benim normalde saat 13:15 ti bı saat önce aradilar yoğunluk var sizin randevunuzu o saatte aldık dediler.Benimde o civar geć veriyorlar erken versenize biraz
Çok yoğun oluyor doktor gebeleri ogleden sonraya aliyor demekki![]()
Evet ya ben uyuyamıyorum adam yanım da harıl harıl uyuyo
Gıcık oluyor insan
Havada sicak beeEvet ya ben uyuyamıyorum adam yanım da harıl harıl uyuyo
Güzel sonuçlarla gel insallah kuzumKizlar ben nasıl uyuycam zaten uyumuyorum şimdi çok zor sabah 8 de gidiyoruzzzendişe korku sevinç göz yaşı herşey mevcut şu an bende sabahki veridgim sonuçta çıkmadı yazik giden kanıma
![]()
Korkuyorum dua edin nolur keseyi görememektenGüzel sonuçlarla gel insallah kuzum
Guzel haberler bekliyoruz
Erken gidiyorsun o da güzel az kaldı![]()
Göreceksin insallahKorkuyorum dua edin nolur keseyi görememekten![]()
İnşallah canım benim inşallah Allah'ım hepimize aynı mujdeyi almak nasip etsinGöreceksin insallah
Dualarimiz seninle ve diğer 1 tane daha arkadaşımız vardı yarın muayneye gidecek.
Çiçek açsın buralar![]()
Aaa sen benden önce öğreneceksinKizlar ben nasıl uyuycam zaten uyumuyorum şimdi çok zor sabah 8 de gidiyoruzzzendişe korku sevinç göz yaşı herşey mevcut şu an bende sabahki veridgim sonuçta çıkmadı yazik giden kanıma
![]()
Ben 14:45 te gidecem benimkine daha varGöreceksin insallah
Dualarimiz seninle ve diğer 1 tane daha arkadaşımız vardı yarın muayneye gidecek.
Çiçek açsın buralar![]()
İnşallah canım benim inşallah Allah'ım hepimize aynı mujdeyi almak nasip etsinof çok heycanli ve tuhafim Allah yardımcımız olsun yavrularımız bizimle olsun inşallah
Ay canlarım yarın ikinizde çok güzel haberlerle geleceksiniz inşallahBen 14:45 te gidecem benimkine daha var
Aslında bende bahçeciye gitmeyi düşündüm ama devlette 3 hak varya onu kullanayım dedim bu da son hakkım dua edin de hayırlısıyla olsun inşallahDiyarbakır bahçeci de![]()
Ben kullanamadim hic devletteki hakkımı.Aslında bende bahçeciye gitmeyi düşündüm ama devlette 3 hak varya onu kullanayım dedim bu da son hakkım dua edin de hayırlısıyla olsun inşallah![]()
Canım günaydın hastaneye gittin mi?İnşallah canım benim inşallah Allah'ım hepimize aynı mujdeyi almak nasip etsinof çok heycanli ve tuhafim Allah yardımcımız olsun yavrularımız bizimle olsun inşallah
Eveeeet yeni geldik eşimle 5+4 günlük bi tane Melegimm şimdiki tutunmuş annesineCanım günaydın hastaneye gittin mi?
Yaaaa oyyy çok şükürEveeeet yeni geldik eşimle 5+4 günlük bi tane Melegimm şimdiki tutunmuş annesinehamdolsunnnn
Çok teşekkür ederim canım çok sağol sizede hemen görmek nasip olsun sağlıkla inşallah de diğeride belki geriden gelebilir dedi kalp atisina 1 temmuzda cagardi o zaman kadar bakalım ama bı tane olsun sağlıkla gelsinYaaaa oyyy çok şükür
Sağlikla ilerlesin insallah canım çok mutlu oldum![]()