- Konu Sahibi LeoDilara59
- #1.081
Kızlar ya 1 saattir sağ kasığımda ağrı var ara ara bıçak gibi saplanıyor geçmiyo tam. Normal dimi sizde de oluyor mu ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kuzum haberler sende ne durumdasın ?gittiniz miAy bende heyecanlandım şimdi saat 2 olana kadar bayilmazsam iyi
Yorulmuş olabilirmisin biraz canım .Kızlar ya 1 saattir sağ kasığımda ağrı var ara ara bıçak gibi saplanıyor geçmiyo tam. Normal dimi sizde de oluyor mu ?
Normal bitanem benimde sol kasigimda ara ara Ağrı var bak bebisimi gördüm sende goruceksin stres olma dinlen yorma kendini güzelimKızlar ya 1 saattir sağ kasığımda ağrı var ara ara bıçak gibi saplanıyor geçmiyo tam. Normal dimi sizde de oluyor mu ?
Kizlar sakin olun canlarim benim herşey normal hepimiz hamileyiz Dr kasık ağrısı normal ara ara rahim büyüyor dedi ve sürekli olcak diye bişey yok bak benimde dün yoktu bugün azcik geliyo gidiyo kesemizi gördük stres yapmayın lütfen bebisleri uzuyonuz böyle olmaz teyze olarak sinirlendimYorulmuş olabilirmisin biraz canım .
Benim sol tarafta ağrım oluyordu şuan olmuyor 2 gündür pek .
çok az hissediyorum hafif şekilde varla yok arası .
Biraz tedirgin oldum bende neden artık olmuyor diye
Chat gpt yerleşmiştir artık o yüzden olmuyordur diyor .
Seninki de yerini hazırlıyor olabilir mi![]()
Ay insallah ya göresiye kadar rahat yok bize sanırımKizlar sakin olun canlarim benim herşey normal hepimiz hamileyiz Dr kasık ağrısı normal ara ara rahim büyüyor dedi ve sürekli olcak diye bişey yok bak benimde dün yoktu bugün azcik geliyo gidiyo kesemizi gördük stres yapmayın lütfen bebisleri uzuyonuz böyle olmaz teyze olarak sinirlendim![]()
Yapma ben boşuna bebisimi uzmusum kaç gündürAy insallah ya göresiye kadar rahat yok bize sanırım
Bişeyler dusunecegiz devamli evham yapacağız yoksa![]()
Yorulmuş olabilirmisin biraz canım .
Benim sol tarafta ağrım oluyordu şuan olmuyor 2 gündür pek .
çok az hissediyorum hafif şekilde varla yok arası .
Biraz tedirgin oldum bende neden artık olmuyor diye
Chat gpt yerleşmiştir artık o yüzden olmuyordur diyor .
Seninki de yerini hazırlıyor olabilir mi![]()
Pek yorulmuyorum aslında evdeyim genelde ama normaldir inşalalh . Böyle çok belirtim de yok korkum başladı benimde panik oluyorum sürekliNormal bitanem benimde sol kasigimda ara ara Ağrı var bak bebisimi gördüm sende goruceksin stres olma dinlen yorma kendini güzelimdr da normal dedi rahim büyüyor çok şiddetli ağrı olup kanama olmadığı sürece herşey yolundaaa
Ayy yarin bende insallah öyle bir şok olurumYapma ben boşuna bebisimi uzmusum kaç gündürbak sabah daha dr aleti koyarken direk çıktı supriz yumurta soka girdim
sende soka girince rahatliycam sakın ol
Benimde baya ağrıyordu .ağrıması normal bebiş büyüyor yerini hazırlıyorPek yorulmuyorum aslında evdeyim genelde ama normaldir inşalalh . Böyle çok belirtim de yok korkum başladı benimde panik oluyorum sürekli
İnşallah bizde görelim rahatlayalım daha 2,5 günüm varkitap okuyorum , dizi film izliyorum, aklınıza gelecek tüm boş aktiviteleri yapıyorum zaman geçmiyo
Bebişlerimizi hissedelelim rahatlayalım inşallah
Ay inşalalh gün gelecek birbirimize tekme attı diye yazıcaz o günlerde gelsin inşallah Allahım. Sağlıkla gelsinler , yeni doğan bakım videoları izliyorum youtubeta karşıma çıktı bi sürü şey öğrenmemiz gerekiyorBenimde baya ağrıyordu .ağrıması normal bebiş büyüyor yerini hazırlıyor
Az önce regl agrisi gibi hafif bişey girdi çıktı, ben mutlu oldum orda hissetmek bile çok güzel![]()
Bende Esra erolu izliyorum şu an netfilix sıcakta sarmiyo akşam seviyorum bide boyama yapıyorum ve işime her gün bı tanePek yorulmuyorum aslında evdeyim genelde ama normaldir inşalalh . Böyle çok belirtim de yok korkum başladı benimde panik oluyorum sürekli
İnşallah bizde görelim rahatlayalım daha 2,5 günüm varkitap okuyorum , dizi film izliyorum, aklınıza gelecek tüm boş aktiviteleri yapıyorum zaman geçmiyo
Bebişlerimizi hissedelelim rahatlayalım inşallah
Olur kuzum bu agrilar dogurana kadar olcak yarın rahatlıkliycaksinAyy yarin bende insallah öyle bir şok olurum
Az kaldi ama vakit geçmiyor
Bu arada hisseti mi bilmiyorum çok az regl agrisi gibi bisey oldu simdi![]()
Ayyy insallah .Rabbim o günleri de göstersin bizlereAy inşalalh gün gelecek birbirimize tekme attı diye yazıcaz o günlerde gelsin inşallah Allahım. Sağlıkla gelsinler , yeni doğan bakım videoları izliyorum youtubeta karşıma çıktı bi sürü şey öğrenmemiz gerekiyorbenim çevremde pek bebiş yok hiç bilmiyorum
![]()
Kimse yazmiyo kız. Noldu bunlara ben kaynanamdan önce sizle paylastim askolsun hepinize ,Kızlar umarım güzel haberler almışsınızdır![]()
Bilmiyorumki heycandan mı yazmiyorlarKimse yazmiyo kız. Noldu bunlara ben kaynanamdan önce sizle paylastim askolsun hepinize ,![]()
Ayıp ediyorlar engelliycem hepsiniBilmiyorumki heycandan mı yazmiyorlar![]()
Umarim guzel haber almislardir daAyıp ediyorlar engelliycem hepsiniŞubat annelerine almıyorum bende heycanlandim hayatım geldim eve direk banyoya girerken size yazdım burda
neyse inşallah herkes keseleri görmustur inşallah
![]()