- Konu Sahibi LeoDilara59
- #1.061
Oy maşallah maşallahÇok rahatladım kuzum çok şükür 5 hafta 4 günlük 8.67 mm yazıyı ultrason kağıdında 1 temmuz 7+4 iken de kalbi için gidicez nasipseAllah'ım korusun

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oy maşallah maşallahÇok rahatladım kuzum çok şükür 5 hafta 4 günlük 8.67 mm yazıyı ultrason kağıdında 1 temmuz 7+4 iken de kalbi için gidicez nasipseAllah'ım korusun
Bı hafta önde çıktı kuşum normalde 16 Mayıs son adet tarihim 5. Gün embryosu yumurtlama gününden 1 gün sonra transfer yapıldı erken hazır oldu rahmim kesede belli oluyo yani net tarihOy maşallah maşallahoh şükürler olsun hadi hepimiz güzel haberler alalım böyle
hamilelik takviminle uyumlu çıktı dimi kuzum seninki?
Bana hatırlarsanız 27sinde muayeneye gidin demişlerdi ben dayanamayıp bugüne randevu aldım şimdi bi panik oldum acaba çıkar mı kese diyeBı hafta önde çıktı kuşum normalde 16 Mayıs son adet tarihim 5. Gün embryosu yumurtlama gününden 1 gün sonra transfer yapıldı erken hazır oldu rahmim kesede belli oluyo yani net tarih
Hesabına göre kaç haftasın bugün kuzum ? 4. Haftanın sonundan itibaren ufakta olsa kese gözüküyormuş genelde öyle okudumBana hatırlarsanız 27sinde muayeneye gidin demişlerdi ben dayanamayıp bugüne randevu aldım şimdi bi panik oldum acaba çıkar mı kese diye![]()
Transferi ne zaman olsun canım belki kalbinide duymak için o tarih verilmiştir sana canımBana hatırlarsanız 27sinde muayeneye gidin demişlerdi ben dayanamayıp bugüne randevu aldım şimdi bi panik oldum acaba çıkar mı kese diye![]()
Benim en son adet tarihim 8 mayıs. Uygulamaya göre bugün 5+5Hesabına göre kaç haftasın bugün kuzum ? 4. Haftanın sonundan itibaren ufakta olsa kese gözüküyormuş genelde öyle okudum
31 mayıs transferim.Transferi ne zaman olsun canım belki kalbinide duymak için o tarih verilmiştir sana canım![]()
Sen kalbinide duyarsın 27 sinde bitanem şimdi gidersen kesesini görürsün muhtemelen31 mayıs transferim.
Ayyy insallahSen kalbinide duyarsın 27 sinde bitanem şimdi gidersen kesesini görürsün muhtemelen![]()
İnşallah dualarım seninle ne zaman gidiceksin senAyyy insallah![]()
Cok tesekkur ederim canimİnşallah dualarım seninle ne zaman gidiceksin sen![]()
Sende kesecikleri gorucen inşallah canım belki daha öndedir bilemezsin benim adeti baz alırsan 4 haftalık kuzum ama bak 5+4 gözüktü o adetle bir olmuyo biz tüp bebekle gebe kaldikCok tesekkur ederim canim5 de benim randevum
![]()
Oh maşallah ne güzel yükselmiş öyleKizlar dün sabah veridgim 16. Gün yani test 3845 gelmiş 3 günde 4 buçuk kat artmış belki diğer minnosumda sonradan tutunuyordur inşallah![]()
İnşallah sağlıkla gelsinler bir anne adayımız daha vardı 14 45 de gidicek gittimi acaba nerdesin kızOh maşallah ne güzel yükselmiş öyleay belli olmaz kendini göstermemiştir belki
![]()
Cok tesekkur ederim canim5 de benim randevum
![]()
Tuğba hanımcım inşallah güzel sonuçlar alırsınız sizde. Bugün kese görmeye gittim sabah şükür keseyi gördüm, ikinci keseyi görmek için henüz erken olduğunu söyledi, nasipse 11 gün sonra hocama gözükeceğim kalp atışı için inşallahCok tesekkur ederim canim5 de benim randevum
![]()
Maşallah Dilara hanım , ben de 31 mayısta çift embriyo transferi olmuştum bugün keseyi gördük sağlıkla kucağımıza alalım inşallahKizlar dün sabah veridgim 16. Gün yani test 3845 gelmiş 3 günde 4 buçuk kat artmış belki diğer minnosumda sonradan tutunuyordur inşallah![]()
Allah'ım sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin inşallah çok sevindim çok şükürMaşallah Dilara hanım , ben de 31 mayısta çift embriyo transferi olmuştum bugün keseyi gördük sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Ay maşallahMaşallah Dilara hanım , ben de 31 mayısta çift embriyo transferi olmuştum bugün keseyi gördük sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Oh gözünaydınTuğba hanımcım inşallah güzel sonuçlar alırsınız sizde. Bugün kese görmeye gittim sabah şükür keseyi gördüm, ikinci keseyi görmek için henüz erken olduğunu söyledi, nasipse 11 gün sonra hocama gözükeceğim kalp atışı için inşallah