31 Mayıs dondurulmuş çift embryo Transfer olanlar varmı acaba birlikte bekliyelim

Çok rahatladım kuzum çok şükür 5 hafta 4 günlük 8.67 mm yazıyı ultrason kağıdında 1 temmuz 7+4 iken de kalbi için gidicez nasipse 🤲🏼🧿🧿🧿🧿 Allah'ım korusun
Oy maşallah maşallah 🧿🧿🧿 oh şükürler olsun hadi hepimiz güzel haberler alalım böyle 🥰🥰♥️ hamilelik takviminle uyumlu çıktı dimi kuzum seninki?

Oy maşallah maşallah 🧿🧿🧿 oh şükürler olsun hadi hepimiz güzel haberler alalım böyle 🥰🥰♥️ hamilelik takviminle uyumlu çıktı dimi kuzum seninki?
Bı hafta önde çıktı kuşum normalde 16 Mayıs son adet tarihim 5. Gün embryosu yumurtlama gününden 1 gün sonra transfer yapıldı erken hazır oldu rahmim kesede belli oluyo yani net tarih

Bı hafta önde çıktı kuşum normalde 16 Mayıs son adet tarihim 5. Gün embryosu yumurtlama gününden 1 gün sonra transfer yapıldı erken hazır oldu rahmim kesede belli oluyo yani net tarih
Bana hatırlarsanız 27sinde muayeneye gidin demişlerdi ben dayanamayıp bugüne randevu aldım şimdi bi panik oldum acaba çıkar mı kese diye🥹

Cok tesekkur ederim canim❤️ 5 de benim randevum🙏🏻
Cok tesekkur ederim canim❤️ 5 de benim randevum🙏🏻
Tuğba hanımcım inşallah güzel sonuçlar alırsınız sizde. Bugün kese görmeye gittim sabah şükür keseyi gördüm, ikinci keseyi görmek için henüz erken olduğunu söyledi, nasipse 11 gün sonra hocama gözükeceğim kalp atışı için inşallah

Maşallah Dilara hanım , ben de 31 mayısta çift embriyo transferi olmuştum bugün keseyi gördük sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Allah'ım sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin inşallah çok sevindim çok şükür 🤲🏼🤲🏼🤲🏼🌹🌹♥️👼🏼👼🏼 kalbini duymak nasip olsun inşallah bir daha ne zaman kontrolunuz

Tuğba hanımcım inşallah güzel sonuçlar alırsınız sizde. Bugün kese görmeye gittim sabah şükür keseyi gördüm, ikinci keseyi görmek için henüz erken olduğunu söyledi, nasipse 11 gün sonra hocama gözükeceğim kalp atışı için inşallah
Oh gözünaydın 🧿 maşallah canım ♥️

Back
X