31 Mayıs dondurulmuş çift embryo Transfer olanlar varmı acaba birlikte bekliyelim

Oyy çok şükür sağlıkla ilerlesinler canımm
Vajinel mi bakti yoksa karından mı.
Haftasini falan söyledi mi
Ay o kadar şok oldum ki 2 tane diyince devamı bende yok çıktık eşim anlatıyo şöyle dedi böyle oldu diye. Vajinal baktı , regl tarihinle uyumlu 5+5 dedi. Kese boyuna falan baktı ama ölçmedi, kalp atışları için erken dedi
Şükürler olsun Allahım isteyen herkesin emeklerini görsün. Rüyada gibiyim

Gozunn Aydın kuzum çok sevindimm Allah'ım kucağına almayi nasipse tsin sağlıkla gelsin bebisler inşallah

Oyy oyy ikiz geliyor desene
Çok sevindim. kalp atışlarını da duyalim bebeklerimizin başka topiğe geçeriz hamişler olarak
Ben de cuma tekrar gidecegim bakalim duyabilecekmiyiz kalp atışı

Hayırlı olsun canım bebişlerin Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Gözün aydın canım sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah bizede nasip olur inşallah

Gozunn Aydın kuzum çok sevindimm Allah'ım kucağına almayi nasipse tsin sağlıkla gelsin bebisler inşallah
Oyy oyy ikiz geliyor desene
Çok sevindim. kalp atışlarını da duyalim bebeklerimizin başka topiğe geçeriz hamişler olarak
Ben de cuma tekrar gidecegim bakalim duyabilecekmiyiz kalp atışı
Hayırlı olsun canım bebişlerin Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Gözün aydın canım sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah bizede nasip olur inşallah
Çoook sağolun kızlar , hepiniz iyi ki varsınız iyi ki denk geldik birbirimize hepimiz inşallah sağlıkla kavuşucaz bebişlerimize yolumuz uzun topiğimizi açarız birlikte alışveriş listelerimizi yapıp doğuma da giriciez inşallah çok güzel olacak her şey

K
Canım senin kaşık agrin var mı yada nasıl benim dünden beri kasık ağrım var

İnşallah canım benim Allah'ım izniyle Rabbim o günlerde nasip etsinnn

korkma lütfen bir şeyler ters gitmiyor bebeğin yerleşmeye devam ediyor. aksi bir durumda koyu kırmızı adet oluyormuşsun gibi renkte bir kanama olur.

korkma lütfen bir şeyler ters gitmiyor bebeğin yerleşmeye devam ediyor. aksi bir durumda koyu kırmızı adet oluyormuşsun gibi renkte bir kanama olur.
Sabah muayne için gittim 6+0 ile uyumlu kanama alanı yok dedi ama Dr kanamamnin neden kaynaklandığını acikliyamadi bazı gebelerde olur dedi sadece ben bı risk gömüyorum dedi dr izne cikicakmis ama istersen ben gelene kadar haftaya bı Dr önerdi kontrol olabilirsin dedi 3 temmuzda donucekmis sence kendi doktorumumi bekliyim yoksa dediği gibi başka birine muayne olsam mi kalbini duyarmiyim hafta içi 6+4 Ken yada 5 Ken falan canım

Arada bir değil böyle çok şiddetli değil ama sürekli var bazen batma gibi oluyo bazen de böyle gaz sıkışması gibi
Rahim büyüyor bende sürekli değil ama sık sık oluyor ki dün pembe kanama bile yaşadım düşün sabah Dr uma gittin kese Bebek gayet iyi kanama rahimde değil dedi yani herşey oluyor gebelikte ben bunu anladım o yüzden stres yapma gaz bende trasnferden beri var yememe dikkat etsemde kullandigimiz ilaclarda yapıyor canım ve plesanta oluşurken sancı normal mis bebek artık kendi kordonundan beslenmeye basliycak kanimizdan değil

Kuşum eski konuşmaları şimdi okudum. Hiç korkulacak bişey yok ufak tefek lekelenmeler olabilir normal korkma bu süreçte dedi bana da. Benim 5+5 4 temmuza gün verdi daha erkek olur ama gelişim için 2 hafta sonra gelsen daha iyi anlarız acele etmeyelim dedi. Sen de istersen bekle kendi doktorunu . Benim doktorum 3. Aya kadar beraberiz sonra başka doktora geçiş yaparsın riskli süreci beraber bitirelim dedi.

Canım inşallah dediğin gibidir ne bilim insan ister istemez endişeleniyor

Aslında doktorun iyi demiş ilk 3 ay çok önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…