31 Mayıs dondurulmuş çift embryo Transfer olanlar varmı acaba birlikte bekliyelim

Ya keşke hepberaber yakın olsak buluşurduk ne güzel olurdu
Sarı leblebi seviyorsan o da biraz iyi geliyo.
Aa iyi yapmışsın ben bildirmedim sağlık ocağına , kimse de beni aramadı

Ya keşke hepberaber yakın olsak buluşurduk ne güzel olurdu
Sarı leblebi seviyorsan o da biraz iyi geliyo.
Aa iyi yapmışsın ben bildirmedim sağlık ocağına , kimse de beni aramadı
Severim leblebi de aldirayim

Kadın doğum doktorum kayıt açmış .
gebelik diye e nabızdan ordan görüp aradılar sanırım

Ben 7+0 da duymuştum kalbini duyma ihtimalin var ama vajinal muayene ile tabi. Bu gittiğinde yolk sacını gördün mü? Böyle yuvarlak kese içinde başka bir yusyuvarlak kesesecik daha var gibi. Eğer gördüysen ihtimal daha fazla, 3 temmuz çok uzun bir vakit o zamana kadar 13 gün var. Sen o zamana kadar 8 haftalık olacaksın o zaman bebeğinin hareket ettiğini bile görebilirsin. Ben yerinde olsam giderdim, o ihtimali denerim

Kızlar 2 haziranda transfer olan var mı ben bugün muayene oldum kese göründü şükür ama doktor son adet tarihime göre 5+5 olması gerekirken transfer tarihine göre 4+ 4 günlük dedi
Kimi doktorlar son adet tarihine göre kimiside transferden önceki 10. Günün ilk gününü sayıp ona göre söylüyor.

Biraz gazim vardı çok net görünmedi ama Dr oluşum başlamış bebeği besliycek biseyler dedi ama anlamadım canım hiç inşallah sağlıklıdır yavrum

Kızlar neler aşeriyorsunuz? Ay ben akşam akşam bı salçalı makarna canım çekti öyle böyle değil hayattim da yediğim en güzel makarnaydi ,hamilelik böyle bir şey mi ya normalde olsa yemedigim yemek bugün bana en güzel yemekmiş gibi geldi

Biraz gazim vardı çok net görünmedi ama Dr oluşum başlamış bebeği besliycek biseyler dedi ama anlamadım canım hiç inşallah sağlıklıdır yavrum
Ultrason kağıdı vermedi mi? Oluşum başlamış dediyse o yolk sacını görmüş denek ki. Bu bebegin ilk Oluşum evresi ve bebeği besleyen bir yapı sonrasında bebisinle plasenta arasında ki köprü yani. Her şey yolunda çok şükür

Verdi askimin ultrason kağıdını top gibi bebişim yuvarlak içinde yuvarlak var bı tane daha hamdolsun Rabbime

Ben bebe bisküvisi yedim bı paket şu an gazdan mafoldum

Ay geçen gün benimde canım çekti yedim yarınlar yokmuşçasına bugün de patates salatası canım çekti çok şiştim ama yarı Baygın yatıyorum

Yaa afiyet olsun şekerim . Daha yeni başlıyoruz bakalım neler yicez ama ben ikizi duyunca korkum kontrollü kilo alsam iyi olucak
Evet senin azıcık daha kontrol ama canım ne istiyrosa ye sağlığında problem olmadıkça kuzum kilo verilir bı şekilde ben onu hiç düşünmüyorum yeterki iyi olsunlar boşver keyfine bak

Kilo alırım diye yememezlik yapmıyorum ki benim eşim bırakmıyor baharatlı acılı bişiler yemeyi, acı biber için dün deli oldum bırakmadı yiyeyim olmaz diyor
Çok istediyse ye yinede bu sefer istediğin bişeyi yememiş oluyorsun
Az ye tadina bak belki onu aşerdin o an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…