31 Mayıs dondurulmuş çift embryo Transfer olanlar varmı acaba birlikte bekliyelim

Burda gösterdi canım kısa süreli hatta sayfasini inceledim doktorun bu haftalarda çoğu kişinin bakmış 🤷🏻‍♀️
Sizler gidince de belki gösterir bilemiyorum kaçıncı haftalarda başladığını çok acemiyiz daha 🥲🤭😅
Küçük insancıklara mı benziyorlardi 😁?

Evet evettt 😍🥰🤭🙈🌸🙏🏻
Siyah beyaz pek belli olmuyorlar renkli gorünce net gözüküyor🥲
Maşallah böyle devam etsin inşallah ya bende zor tutuyorum kendimi ya gitmemek için bişey olcak diye o kadar korkuyorum. Ki iyi mi diye Allah'ım inşallah iyidir benim minnosumda daha çok var gitmeme 5 Ağustos 🙄

Maşallah böyle devam etsin inşallah ya bende zor tutuyorum kendimi ya gitmemek için bişey olcak diye o kadar korkuyorum. Ki iyi mi diye Allah'ım inşallah iyidir benim minnosumda daha çok var gitmeme 5 Ağustos 🙄
İyidir kuzum Allaha emanetler .içimizi biraz ferah tutuyoruz artik bebislerimiz büyüdü tüm organlarının tamamlanmasina az kaldı .sonra sadece büyüyecekler ☺️🙏🏻
Benim 3 haftaya yaklaştı bende yoksa 12. Haftayı beklerdim gitmezdim .

Ay çok güzel benim de daha çok var ya günler geçmek bilmiyor, sürekli sıcak ben genelde ultrason fotoğrafindan hiç bir şey anlamıyorum .
3 haftayı doldurmama az kalmıştı benim baya olmuştu aslinda☺️🙈
Annemlerin yaninda olunca vakit çabucak geçti gitti.
Kendi evime geçecegim artik nasil vakit geçer ,nasil yemek piśiririm bilmiyorum.burda rahattım 🥲

İyidir kuzum Allaha emanetler .içimizi biraz ferah tutuyoruz artik bebislerimiz büyüdü tüm organlarının tamamlanmasina az kaldı .sonra sadece büyüyecekler ☺️🙏🏻
3 hafta da bir gitmek çok sıkıcı ya, hastsneye gidene kadar kafam da bin bir tane seneryo kuruyorum takı bebişimi görene kadar

3 haftayı doldurmama az kalmıştı benim baya olmuştu aslinda☺️🙈
Annemlerin yaninda olunca vakit çabucak geçti gitti.
Kendi evime geçecegim artik nasil vakit geçer ,nasil yemek piśiririm bilmiyorum.burda rahattım 🥲
Canım şimdi senin karnın çıkmıştır.azıcıkta olsa belirginleşmiştir.

Doğru söylüyorsun inşallah sağlıklı.olsunlarda 🍒

Canım şimdi senin karnın çıkmıştır.azıcıkta olsa belirginleşmiştir.
Çıktı canım alt taraftan belli oluyor artik ben söylemiyorum hamile olduğumu kendileri anlıyorlar.
Biriyle karşılaşıyoruz direk karnıma bakıyor .
Yillardir çocugumuz olmadigini biliyorlar görünce şaşırıyorlar .
Kimisi soruyor kimisi soramiyor sadece çok bakıyor 🤭🥲
Ben 3 ay dolasiya söylemeyecektim pek ama mümkün olmuyor anlasiliyor .

Doğru söylüyorsun inşallah sağlıklı.olsunlarda 🍒
Evde pek vakit geçmiyor malesef .
Annemlerin yaninda güzel vakit geçirdim.
Eve geçecegiz artik evde vakit geçmez 🥲😌
Kendimizi bişeylere versek aslinda geçer vakit ama boşboş geçmiyor hiç.

Evde pek vakit geçmiyor malesef .
Annemlerin yaninda güzel vakit geçirdim.
Eve geçecegiz artik evde vakit geçmez 🥲😌
Kendimizi bişeylere versek aslinda geçer vakit ama boşboş geçmiyor hiç.
Hiç geçmiyor sorma havalarda berbat malesef bide benim belirtim yok kız daha senin varmı biseyim arada kasık batması oluyo o kadar o yüzden korkuyorum bişey mi oldu diye ,9 ay ben bu pimpirikli nasıl gecicek bilmiyorum bide saçma sapan Instagram da önüne hamileylen bebeğini kaybedenler çıkıyor bı tuhaf oluyorum

Çıktı canım alt taraftan belli oluyor artik ben söylemiyorum hamile olduğumu kendileri anlıyorlar.
Biriyle karşılaşıyoruz direk karnıma bakıyor .
Yillardir çocugumuz olmadigini biliyorlar görünce şaşırıyorlar .
Kimisi soruyor kimisi soramiyor sadece çok bakıyor 🤭🥲
Ben 3 ay dolasiya söylemeyecektim pek ama mümkün olmuyor anlasiliyor .
Ben de sözde söylemeyecektim ama herkes öğrenmiş .Benim önceden de biraz göbeğim olduğu için anlamıyorum göbeğim çıkmış mi yoksa aynı mi diye?

Hiç geçmiyor sorma havalarda berbat malesef bide benim belirtim yok kız daha senin varmı biseyim arada kasık batması oluyo o kadar o yüzden korkuyorum bişey mi oldu diye ,9 ay ben bu pimpirikli nasıl gecicek bilmiyorum bide saçma sapan Instagram da önüne hamileylen bebeğini kaybedenler çıkıyor bı tuhaf oluyorum
Aynen ya hiç sorma bende onları görünce direk geçiyorum yoksa moralim bozuluyor.kiz benim de arada bir kasık ağrısı oluyor o başka da bişi yok.

Aynen ya hiç sorma bende onları görünce direk geçiyorum yoksa moralim bozuluyor.kiz benim de arada bir kasık ağrısı oluyor o başka da bişi yok.
İnşallah zaman çabuk geçer günlerde uzun bu ay da 31 cekiyo bide ya 13 gün var gitmeme doktora

Sıcaklar zaten bizi perişan etmiş bide mide bulantısı ön önemlisi lavabodan çıkmıyorum en son yatağımı orda serecem .😂🤭

Kizlar ben bu gün muayne oldum normalde cumartesi kontrol günümdü ama memlekette bi muayne olmak istedim.
Doğumu belki burda düşünürüm diye doktordan bilgi aldim.
12. Hafta da tekrar kendi doktorima zaten gidecegim detaylı bakacaklar bebişlere🙈🙏🏻
Bu gün gördüm ikisini de birisi son adet tarihime göre 2 gün önde çıktı .diğer bebişim küçük ama sağlikli çikti hatta kipir kipirdi masallah digeri uyuyordu buyuk ihtimal elini yüzünü kapatmiş 🤭🥲🙈☘️10+4 biri diğeri 9+5 çıktı normalde 10+2 çıkması lazımdı. Doktordan doktora ölçümler fark eder bebekler saglikli takilmiyoruz şuan buna dedi .
4d ultrasonla gösterdi renkli ,Rabbim herkese yaşatsın insallah bu duyguları bizler de saglikla kavuşalım bebişlerimize 🙏🏻🌸
Ay maşallah maşallah kuzucuklara 🤍🧿renkli ultrason güzel olmuş daha net görmüşsündür siyah beyaz hiç anlaşılmıyor gerçekten 🫣🫠
Evet haftaya takılma doğru demiş her doktor başka bi ölçü söylüyor
Ya ikiz diye mi bilmiyorum benimde baya alt karnım çıktı bi belirgin orası. Kot pantolonlarımın bazıları kapanmıyor bazıları sıkıyo, kilo olarak aynıyım ama göbüşlendim baya🥹

Back
X