31 Mayıs dondurulmuş çift embryo Transfer olanlar varmı acaba birlikte bekliyelim

Bence vazgeçmek değil de bebekle ilgili riskleri doğum yapacağınız doktorun bilmesi önemli. Ona göre doğuma çocuk doktoru hazırlıklı girer. Yenidoğan ekibi hazırlıklı girer. Bunlar önemli. Bende ebeyim çok sık karşılaştığımız bir durum olduğu için uyarmak istedim yanlış anlamayın. Ona göre ileri düzey bir hastaneye sevk edilebilirsiniz.
Tamamda canım bu söylediğim testlerde down sendromu disinda birşey belli olmuyor detaylı ultrasonda belli olur bunda sadece ense kalınlığı ve burun genişliği ölçümü alınıyor sen bilirsin yinede iyice araştır

Peki doktorlar neden yaptırmayı öneriyor
Söyle birşey yaptırdın ve risk çıktı senden bir test daha isteniyor bebeğin kesesinden sıvı aliyoar ve bu düşük riskini tetikliyen sağlıksız birşey bana göre yabancı ülkelerdeki dr karı takip ediyorum ben gerekli olan testler var ikili tarama çok hata veriyor kaç tane yakın örnek var çevremde sapa sağlam çocukları fetal DNA testi için birşey diyemem ama Rabbim hepimize sağlıklı yavrular nasip etsin inşallah dr um her dediğini yapma taraftarı değilim ben çünkü her gebelik farklı ezbere gitmemek lazim

Söyle birşey yaptırdın ve risk çıktı senden bir test daha isteniyor bebeğin kesesinden sıvı aliyoar ve bu düşük riskini tetikliyen sağlıksız birşey bana göre yabancı ülkelerdeki dr karı takip ediyorum ben gerekli olan testler var ikili tarama çok hata veriyor kaç tane yakın örnek var çevremde sapa sağlam çocukları fetal DNA testi için birşey diyemem ama Rabbim hepimize sağlıklı yavrular nasip etsin inşallah dr um her dediğini yapma taraftarı değilim ben çünkü her gebelik farklı ezbere gitmemek lazim
Böyle deyince ben korkmaya başladım.o zaman biz hangi testleri yapmalıyız ?

Dr unu dinle canım benim ben strese girmek istemedigim için yaptirmiycam biraz panik atakliligim var benim detaylı ultrason vs yapilcak diye olasılık üzerine yapılan bı testi kendi piskolojim için yaptirmiycam ben sadece dr uma söyledim sizin tercihiniz dedi o güne kadar yine gözden gecircem

Demek istediğim bu canım yani sonuç ne olursa olsun çok ta bi önemi yok kesin değil zaten kendi Dr moda kesin tanı koymuyor dedi bu test için varsayım üzerine piskolojimi bozamam Rabbim sağlıklı evlat versin bosverin güzel beslen ye ic stres yapma ultrason kontrollerine git gel yeter

Eklentiler

• Screenshot_2025-07-21-12-53-16-14_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp
    Screenshot_2025-07-21-12-53-16-14_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 13
Dr unu dinle canım benim ben strese girmek istemedigim için yaptirmiycam biraz panik atakliligim var benim detaylı ultrason vs yapilcak diye olasılık üzerine yapılan bı testi kendi piskolojim için yaptirmiycam ben sadece dr uma söyledim sizin tercihiniz dedi o güne kadar yine gözden gecircem
Şuanki doktorun mu yoksa tüp Bebek doktorun mu dedi?

Demek istediğim bu canım yani sonuç ne olursa olsun çok ta bi önemi yok kesin değil zaten kendi Dr moda kesin tanı koymuyor dedi bu test için varsayım üzerine piskolojimi bozamam Rabbim sağlıklı evlat versin bosverin güzel beslen ye ic stres yapma ultrason kontrollerine git gel yeter
Madem kesin bişi yoksa neden bizi strese sokuyorlar ?

Şuanki doktorun mu yoksa tüp Bebek doktorun mu dedi?
Benim tüp Bebek doktorum şu an takipli doktorum aynı doktor canım nasip olursa dogumumda onla olucak 2 buçuk senedir bütün işlemlerin onda oldu Ben bebeğimi iğnelerle destekleyerek elde ettim ama çoğu durumda biraz eski kafalı olmayı tercih ediyorum gerçekten Riskli bir durumum kanama sancı ekstra bir şey o zaman bakılır detaylı ultrason ve genel kontroller aylık bence gayet yeterli geliyo diğerleri para tuzağı fetal DNA testi 20 bin en az mesela neden havbiye o parayı veriyim sadece down sendromu riskini bakiyo ve cinsiyet sonucu geliyo ona vericegim.parayi bebeğimin eksiklerini alırım parası çok olan için bişey değil belki ama yazık verilen paraya ve neden DNA mi ve kanımı bilmedigim bir ülkeye gönderiyim

Doğru demişsin cnm ben tüp bebek doktoruma gidemediğim için yıkıldım resmen güvenebileceğim bı doktor arayaşindayim şuanda dediklerin mantıklı geldi bana açıkçası

Doğru demişsin cnm ben tüp bebek doktoruma gidemediğim için yıkıldım resmen güvenebileceğim bı doktor arayaşindayim şuanda dediklerin mantıklı geldi bana açıkçası
Gönlün nasıl rahat ederse inşallah iyi bir dr bulursun canım paragöz olmiyan işini seven doktorlar denk gelsin inşallah ♥️♥️🧿👼🏼

Kaçıncı haftada hastaneye gideceksiniz kızlar?
12. Hafta 2 günlük oldugumda cagardi beni 5 ağustosta 🙄 çok var daha ya korkuyorum bende o zamana kadar inşallah buyuyordur insan çok merak ediyor havalarda berbat nefes alamıyorum resmen sen ne zaman gidiceksin

12. Hafta 2 günlük oldugumda cagardi beni 5 ağustosta 🙄 çok var daha ya korkuyorum bende o zamana kadar inşallah buyuyordur insan çok merak ediyor havalarda berbat nefes alamıyorum resmen sen ne zaman gidiceksin
Gerçekten çok sıcak sıcaktan hergün başım ağrıyor.Gece zaten 3,4 kez lavaboya gidiyorum uyku düzeni kalmadı 😁ama olsun bebişlerimiz sağlıklı olsun da dayanariz artık benim midem yemek kaldırmıyor transfer zamanı 62 kiloydum şimdi 57 olmuşum .Benim 8 Ağustos cuma günü daha çok var.

Şimdi biz 12+6 olduğum da 13+0 oluyor ya hani 1. Trimester bitiyor mu yoksa 13+6 da mı bitiyo kafam karıştı?

Gerçekten çok sıcak sıcaktan hergün başım ağrıyor.Gece zaten 3,4 kez lavaboya gidiyorum uyku düzeni kalmadı 😁ama olsun bebişlerimiz sağlıklı olsun da dayanariz artık benim midem yemek kaldırmıyor transfer zamanı 62 kiloydum şimdi 57 olmuşum .Benim 8 Ağustos cuma günü daha çok var.
Çok iyi ben aynı kilodayım şu an ama alt karnım çok şişti

Kizlar ben bu gün muayne oldum normalde cumartesi kontrol günümdü ama memlekette bi muayne olmak istedim.
Doğumu belki burda düşünürüm diye doktordan bilgi aldim.
12. Hafta da tekrar kendi doktorima zaten gidecegim detaylı bakacaklar bebişlere🙈🙏🏻
Bu gün gördüm ikisini de birisi son adet tarihime göre 2 gün önde çıktı .diğer bebişim küçük ama sağlikli çikti hatta kipir kipirdi masallah digeri uyuyordu buyuk ihtimal elini yüzünü kapatmiş 🤭🥲🙈☘️10+4 biri diğeri 9+5 çıktı normalde 10+2 çıkması lazımdı. Doktordan doktora ölçümler fark eder bebekler saglikli takilmiyoruz şuan buna dedi .
4d ultrasonla gösterdi renkli ,Rabbim herkese yaşatsın insallah bu duyguları bizler de saglikla kavuşalım bebişlerimize 🙏🏻🌸

Kizlar ben bu gün muayne oldum normalde cumartesi kontrol günümdü ama memlekette bi muayne olmak istedim.
Doğumu belki burda düşünürüm diye doktordan bilgi aldim.
12. Hafta da tekrar kendi doktorima zaten gidecegim detaylı bakacaklar bebişlere🙈🙏🏻
Bu gün gördüm ikisini de birisi son adet tarihime göre 2 gün önde çıktı .diğer bebişim küçük ama sağlikli çikti hatta kipir kipirdi masallah digeri uyuyordu buyuk ihtimal elini yüzünü kapatmiş 🤭🥲🙈☘️10+4 biri diğeri 9+5 çıktı normalde 10+2 çıkması lazımdı. Doktordan doktora ölçümler fark eder bebekler saglikli takilmiyoruz şuan buna dedi .
4d ultrasonla gösterdi renkli ,Rabbim herkese yaşatsın insallah bu duyguları bizler de saglikla kavuşalım bebişlerimize 🙏🏻🌸
Canım bu kadar erken süreçte renkli ultrason ile gösteriyorlar mi?

Canım bu kadar erken süreçte renkli ultrason ile gösteriyorlar mi?
Burda gösterdi canım kısa süreli hatta sayfasini inceledim doktorun bu haftalarda çoğu kişinin bakmış 🤷🏻‍♀️
Sizler gidince de belki gösterir bilemiyorum kaçıncı haftalarda başladığını çok acemiyiz daha 🥲🤭😅

Back
X