31 Mayıs dondurulmuş çift embryo Transfer olanlar varmı acaba birlikte bekliyelim

Öyle canım tabi rabbim hayirli ,sağlıklı evlatlar nasip etsin🌸🙏🏻
Amin insallah .
Bende seviniyordum görünce kiminle tanıştıysam da hamile kalmıştı .bir ben kalmiştim hamile kalamayan.
Çok şükür rabbim şimdi nasip etti umarim saglikla kucagimiza da alabiliriz .🙏🏻🌸♥️♥️
Bi ara sık giremedim siteye ama aklım buradaydı sonra bu ara girdim baktım yazı karşıma çıktı altında senin ismin hemen geldim baktım sen hamilesin ağlayacaktım nerdeyse yemin ederim bi çok kişi aklımda idi sohbetimizden dolayı sende tabiki ve senin adına çok ama çok sevindim vallahi 🥰🥰🥰🥰

En son ne zaman gitmiştin 1 ağustos uzun geldi 🤭😅
Ben 11. Haftada gitmiş olacağım.12. Haftada tekrar gideceğim .
Doktorum 12. Haftada tekrar görmek istemişti.
Ense kalınlığı vs. ölçülecekmiş🙈
Kızlar neden siz her hafta gidiyorsunuz? Benim doktorum 3 haftada bir çağırıyor.

Yaa kısmet değilmiş bi bakıp çıksan rahatlardın gerçekten😂 neyse az kaldı 1 haftacık🤭🥰 yok kuzucum ultrason haftada 2-3 kere olmadığı müddetçe zararlı değilmiş ben sormuştum doktora.
Gittiğimizde baya boylu poslu olucaklar ama çok değişmiş görücez muhtemelen 🥹♥️
Evet evet büyümüş olucaklar 🙈
Az daha sabredeyim.
Her hafta resimlerine bakiyorum ne kadar büyüyorlar diye🥲
Baya değişmiş göreceğiz.
Cinsiyet zamanları da yaklasıyor.🥲🙈
12. Haftadan sonra belli olmaya başlayan olur belki :emir_bebek:🥲

L LeoDilara59 kuzucum herşey yolunda mı ? Merak ettim seni🤍
Merhaba Güzel anneciklerimiz evet yolunda kuzumda beni Dr 5 agustosa cagardi çok uzun geldi ya ona keyfim yok birazcık stres yapmıyorum ama o zamana kadar bişey olursa diye korkuyorum sadece pazartesi gitmiştim en son 3 hafta olcak gidene kadar 🙄 sen nasılsın canım bebisler nasıl 🍓🤗👶🏼👼🏼👶🏼👼🏼

Kızlar neden siz her hafta gidiyorsunuz? Benim doktorum 3 haftada bir çağırıyor.
Her hafta değil canım 3 hafta olucak
.normalde kontrol günüm cumartesi ama ben hem uzun yol yaptiğim hemde tatile gittigim için biraz erken mi görsem diye düşündüm bebişleri.
Ama cumartesi görmeye karar verdim artik ☺️🌸
12. Haftada herkesin gitmesi gerekiyor .
Benim arka arkaya denk gelmiş olucak biraz o da uzun yol ve tatilden kaynaklı🙈

Merhaba Güzel anneciklerimiz evet yolunda kuzumda beni Dr 5 agustosa cagardi çok uzun geldi ya ona keyfim yok birazcık stres yapmıyorum ama o zamana kadar bişey olursa diye korkuyorum sadece pazartesi gitmiştim en son 3 hafta olcak gidene kadar 🙄 sen nasılsın canım bebisler nasıl 🍓🤗👶🏼👼🏼👶🏼👼🏼
Oy kuzum normal valla özlüyoruz hepimiz minnoşları🥹 oh maşallah canım iyi ol 🧿🦋bende iyiyim çok şükür kanamam bitti ama istirahate devam et diyor doktor o yüzden genelde evdeyim sakin geçiyor benimde ♥️

Oy kuzum normal valla özlüyoruz hepimiz minnoşları🥹 oh maşallah canım iyi ol 🧿🦋bende iyiyim çok şükür kanamam bitti ama istirahate devam et diyor doktor o yüzden genelde evdeyim sakin geçiyor benimde ♥️
Aman iyi ol sende canım benim sen ne zaman gidiceksin bı daha benden estrofem bide bagisiklik haplarını kesti bı hafta oldu sadece fitil kan sulandirici kalçadan bir tane progestan kullanıyorum şimdi

Kızlar selam bir sorum olacaktı sizlere. Benim geçen ay transfer oldu tutmadı, testtten 3 gün sonra regl oldum. Regl ile birlikte tekrar hazırlığa başladık haftaya cumartesi tekrar transfer olacak inşallah. Dün muayeneye gittim transfer öncesi için dünden beri regl gibi hafif kanamam var. Böyle bir durum yaşayan var mı? Doktora yazdım daha cevap vermedi merak ettim transfer sürecimi vs. Etkiler mi acaba diye

Kızlar selam bir sorum olacaktı sizlere. Benim geçen ay transfer oldu tutmadı, testtten 3 gün sonra regl oldum. Regl ile birlikte tekrar hazırlığa başladık haftaya cumartesi tekrar transfer olacak inşallah. Dün muayeneye gittim transfer öncesi için dünden beri regl gibi hafif kanamam var. Böyle bir durum yaşayan var mı? Doktora yazdım daha cevap vermedi merak ettim transfer sürecimi vs. Etkiler mi acaba diye
Hayırlısı olsun hakkında inşallah ama benim bı bilgim yok hiç etrafimdada duymadım en iyisi doktorundan bilgi almak sanırım umarım olağan bir durumdur trasnferin gerceklesir 🤲🏼

Aman iyi ol sende canım benim sen ne zaman gidiceksin bı daha benden estrofem bide bagisiklik haplarını kesti bı hafta oldu sadece fitil kan sulandirici kalçadan bir tane progestan kullanıyorum şimdi
Oh hadi geçmiş olsun darısı başıma kuzum, ben sadece kalçadan progestanı 3 günde 1 taneye indirdim onun dışında herşey devam ediyor . 1 inde gidicem bende heralde o zaman bırakıcaz ama bi anda keser mi bilemedim 🤷🏻‍♀️

Merhaba canım transfer olduğun için kullandığın ilaçlardan kaynaklıdır belki rahim kalınlaşması olduğu için olmuştur ama bende böyle bişey yaşamadım doktorun daha net bilgi verir sana, sular seller gibi geçsin süreçlerin inşallah 🤍🙏

Kızlar dün akşam yediğim yemek ağır geldi sanırım .
Az önce baya istifra ettim.
10. Haftada yaşamış oldum bu durumu 😌🙏🏻🌸

Benim cuma günü gittiğim doktorum 3 hafta sonra gel dedi o zaman 13 hafta olucak . kızlar ikili tarama testi neye bakılarak yapılıyor?

Benim cuma günü gittiğim doktorum 3 hafta sonra gel dedi o zaman 13 hafta olucak . kızlar ikili tarama testi neye bakılarak yapılıyor?
Down sendroumu riskine bakılıyor ense kalınlığı ve burun kemiğine bqkiliyor ben ne fetal DNA nede ikili tarama yaptiricam sadece detaylı ultrason yaptircam bişey çıksa evladından vazgecicek halim yok çünkü bide gerek yok benim için doktorum tavsiye ediyorsa özel hastane her doktor öneriyor bunu zaten klasik bir durum

Down sendroumu riskine bakılıyor ense kalınlığı ve burun kemiğine bqkiliyor ben ne fetal DNA nede ikili tarama yaptiricam sadece detaylı ultrason yaptircam bişey çıksa evladından vazgecicek halim yok çünkü bide gerek yok benim için doktorum tavsiye ediyorsa özel hastane her doktor öneriyor bunu zaten klasik bir durum
Peki doktorlar neden yaptırmayı öneriyor ?

Bide kızlar benim iki gündür afedersin vajinam da ağrı var bu normal mi böyle bişey batiyormuş gibi oluyo ?

Bence vazgeçmek değil de bebekle ilgili riskleri doğum yapacağınız doktorun bilmesi önemli. Ona göre doğuma çocuk doktoru hazırlıklı girer. Yenidoğan ekibi hazırlıklı girer. Bunlar önemli. Bende ebeyim çok sık karşılaştığımız bir durum olduğu için uyarmak istedim yanlış anlamayın. Ona göre ileri düzey bir hastaneye sevk edilebilirsiniz.

Bizim tüp bebek olduğu için mi yapmamizi öneriyorlar yoksa zaten doğal yoldan gebe kalanlarada mi yapilmasi öneriliyor?
Her gebelikte isteğe bağlı yapılıyor .
Ben kararsızım yanlış çıkma olasıliğı yüksek deniliyor ikili taramanin. Fetal dna belki doğru sonucu verebilir.
İkiz gebelikte olunca pek önerilmediğini okumuştum.
Yine bilemiyorum tabi durum neyi gösterir.
Şüpheli bir durum olursa elbette yaptırırım.
Detaylı incelemeye gideceğim.

Bide kızlar benim iki gündür afedersin vajinam da ağrı var bu normal mi böyle bişey batiyormuş gibi oluyo ?
Sağ alt tarafa doğru benimde oluyor.
Kasık bölgemde yani bebeklerin olduğu bölgede çekilme gibi oluyor .

Back
X