• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

31 Mayıs dondurulmuş çift embryo Transfer olanlar varmı acaba birlikte bekliyelim

Ben evde erken gebelik testi yaptım arife gecesi orda silik çizgi çıktı o yüzden bayramın 2. Günü kan verdim aslında Dr un demesinden 4 gün önce verdim o yüzden böyle oldu olsun sonu güzel olsun ben kan verdikten sonra Yolda gelirken 1 paket sigara aldırdım eşime 0 yazsaydi icicektim tam sigarayı elime aldım sonuca baktım 78 çıkmış tövbe ettim sonra 😂
Sigara benimde çok kanayan yaram, çok dürtüyo beni çook 🐻

Ben evde erken gebelik testi yaptım arife gecesi orda silik çizgi çıktı o yüzden bayramın 2. Günü kan verdim aslında Dr un demesinden 4 gün önce verdim o yüzden böyle oldu olsun sonu güzel olsun ben kan verdikten sonra Yolda gelirken 1 paket sigara aldırdım eşime 0 yazsaydi icicektim tam sigarayı elime aldım sonuca baktım 78 çıkmış tövbe ettim sonra 😂
4 gün önce de baya erken vermişsin🙈🤣
İyi ki içmemişsin sigarayı 😅😅
Bayram hediyesi gibi olmuştur size 🌸🙏🏻

İçtim mi hiç transferden sonra ben 1 tane içtim transferden 2 gün sonraydı çok ağlamıştım neden bilmiyorum onara bı tane içtim bı daha içmedim 😊
Bende ıqos var az kokuyo diye ondan içtim 2-3 tane ağlama nöbetlerimde bi de transferden sonra ben kabız olmuştum ya o zaman 🫣

Ne kadar doğru bilmiyorum benim sol taraf genelde ağrıyor 🙈🤣

Eklentiler

• IMG_20250612_132757.webp
    IMG_20250612_132757.webp
    59,2 KB · Görüntüleme: 29
Ne kadar doğru bilmiyorum benim sol taraf genelde ağrıyor 🙈🤣
İnşallah olsunda kız erkek ama içime sorarsan ben biraz erkek ciyim ama kızda olsa yerim onu erkekte saglikla gelsinler başka bişey istemiyorum 🤲🏼🤲🏼🤗oğlum olursa Aslan Zeyd istiyorum kızım olursa Hanne Sare öyle sesleniyorum şu an hangisisyse artık 🙈🙈😂belki ikiside

Back
X