31 Mayıs dondurulmuş çift embryo Transfer olanlar varmı acaba birlikte bekliyelim

Ben evde erken gebelik testi yaptım arife gecesi orda silik çizgi çıktı o yüzden bayramın 2. Günü kan verdim aslında Dr un demesinden 4 gün önce verdim o yüzden böyle oldu olsun sonu güzel olsun ben kan verdikten sonra Yolda gelirken 1 paket sigara aldırdım eşime 0 yazsaydi icicektim tam sigarayı elime aldım sonuca baktım 78 çıkmış tövbe ettim sonra 😂
Sigara benimde çok kanayan yaram, çok dürtüyo beni çook 🐻

Ben evde erken gebelik testi yaptım arife gecesi orda silik çizgi çıktı o yüzden bayramın 2. Günü kan verdim aslında Dr un demesinden 4 gün önce verdim o yüzden böyle oldu olsun sonu güzel olsun ben kan verdikten sonra Yolda gelirken 1 paket sigara aldırdım eşime 0 yazsaydi icicektim tam sigarayı elime aldım sonuca baktım 78 çıkmış tövbe ettim sonra 😂
4 gün önce de baya erken vermişsin🙈🤣
İyi ki içmemişsin sigarayı 😅😅
Bayram hediyesi gibi olmuştur size 🌸🙏🏻

Ne kadar doğru bilmiyorum benim sol taraf genelde ağrıyor 🙈🤣

Eklentiler

• IMG_20250612_132757.webp
    IMG_20250612_132757.webp
    59,2 KB · Görüntüleme: 24
Ne kadar doğru bilmiyorum benim sol taraf genelde ağrıyor 🙈🤣
İnşallah olsunda kız erkek ama içime sorarsan ben biraz erkek ciyim ama kızda olsa yerim onu erkekte saglikla gelsinler başka bişey istemiyorum 🤲🏼🤲🏼🤗oğlum olursa Aslan Zeyd istiyorum kızım olursa Hanne Sare öyle sesleniyorum şu an hangisisyse artık 🙈🙈😂belki ikiside

Back
X