31 Mayıs dondurulmuş çift embryo Transfer olanlar varmı acaba birlikte bekliyelim

Saol canım desteğin için teşekkğr ederim ne hayallerle gittim ne gördüm gerçekten. Bebeğimden başka hiçbir şeyi düşünmicem artık zaten yeterince canımı sıktım bugün onu da daha fazla etkilemicem kendimi üzerek🥹
Üzme yapma bak şu an meleklerimiz. Kalbi olusuyor sinir hucreleri organları ilk. Kısımları derin nefes al müzik dinle ev kalabaliksa erken yayman gerektiğini şöyle duanı et uyu ailevi işlerinize kimsenin karışmam ama böyle anlarda kayinvalidenle gitmeni tavsiye etmem çok uzulmussun çünkü 🙄

Kuzum okudum tüm konuşmaları bende aynı fikirdeyim. Kendi doktoruna bi danış riske atma olmadı yakınlarda bir yere git en azından keselerini görmeye sonra gidersin kendi doktoruna 🦋
Çok güzel haberler gelecek inşallah yarın senden ♥️♥️🥰🙏
İnsallah kuzum 🤲🏻🌺
Eşimle konustum doktorla goruselim sabah dedi ona gore iptal edecegim 🙏🏻
Hemen burdan bi doktora giderim ☺️

Kızlar herkese iyi akşamlar güzel haberler gelmiş geliyor maşallah 🧿 bir şey soracağım size son adet tarihime (12 Mayıs) göre 5+1deyim tüp bebek doktorum şehir dışında olduğu için 23 Haziran ve sonrasında kese görünümü için doktora gidebilirsin dedi bana ama bu cuma kullandığım ilaçlar bitiyor, sizlerden okuduğum kadarıyla da ilaçlar devam edecek cuma gitsem erken olmaz değil mi?

Keseyi gördüm çok şükür darısı senin başına cnm
Çok sevindim canım. sağlikla ilerlesin insallah 🌺

Canım sen şehir dışında mı yaşıyordun yoksa diyarbakırda mı?
Ben sehir disinda yasiyorum yarın ki kontrole gidip gitmemekte kararsızım .seni merak ettim sehir disindan mı kontrole gittin diye ?

Ah kuzum ya ben okurken gerildim tüylerim ürperdi . Çok saçma olmuş, ama şükürler olsun minik mercimeğinle ilk buluşmanı yaşadın en güzel şey de bu herşeye değer♥️
Allahım tamamına erdirsin inşallah ♥️güzel bi doktor araştırırsın kafana yatan maalesef hepsi aynı özveride bulunmuyor artık.
Ama dipnot kayınvalidene gıcık oldum ayıp yani. İlerde karın ulturasonu olur 5-6 aylık hani belki gelir bebeği görmeye falan da . Vajinal muayenede ne işi var yanında . Düşüncesizlik etmiş 🫠
Neyse sen artık uzat ayaklarını sakinleş , yap nefes egzersizini bebişine güzel enerjini ver dinlen güzelce 🦋🤍
Off gerçekten her detayı hatırladıkça geriyo beni. Benim kendi annem de yanımızdaydı anneme dönüp doktorun odasına kalabalık girmeyelim biz tuğbayla girelim dedi şok geçirdim anneme sen de gel diye kaş göz yaptım kayınvalidem öyle dedi siye gelemedi. Her detayı birbirinden kötü ama bu süreçte bir daha eşim dışında kimseyi istemicem yanımda. Kimseyi kırmamaya çalışıyorum ama kendimi ve bebeğimi düşünmem lazım😔

Off gerçekten her detayı hatırladıkça geriyo beni. Benim kendi annem de yanımızdaydı anneme dönüp doktorun odasına kalabalık girmeyelim biz tuğbayla girelim dedi şok geçirdim anneme sen de gel diye kaş göz yaptım kayınvalidem öyle dedi siye gelemedi. Her detayı birbirinden kötü ama bu süreçte bir daha eşim dışında kimseyi istemicem yanımda. Kimseyi kırmamaya çalışıyorum ama kendimi ve bebeğimi düşünmem lazım😔
Evet canım ya bu konularda biraz bencil olmak lazım. Bu doğumdan sonra çok sık başımıza gelebilecek durumlar hayır diyip biraz mesafe koymamız gerekiyor galiba .
Neyse bitti gitti çok şükür uzan dinlen bu akşam hiç yorma kendini

Kızlar herkese iyi akşamlar güzel haberler gelmiş geliyor maşallah 🧿 bir şey soracağım size son adet tarihime (12 Mayıs) göre 5+1deyim tüp bebek doktorum şehir dışında olduğu için 23 Haziran ve sonrasında kese görünümü için doktora gidebilirsin dedi bana ama bu cuma kullandığım ilaçlar bitiyor, sizlerden okuduğum kadarıyla da ilaçlar devam edecek cuma gitsem erken olmaz değil mi?
Hayırlı olsun canım maşallah, giderden görürsün muhtemelen keseni 🥰🤍

Test zamanınız ne zamandı?
Benimde yarın 5+3 muayneye gidecegim☺️
Alttan görünür sanirim bebis🙈

İlk kanı 11 haziranda verdim 594 çıktı, 2 gün sonra yine verdim 13 haziranda 1328 çıkmıştı beta değerim. 13 haziranda doktorumla görüştüğümde 10 gün sonra yani 23 Haziran ve sonrasında kese görmeye gidebilirsin dedi.

İlk kanı 11 haziranda verdim 594 çıktı, 2 gün sonra yine verdim 13 haziranda 1328 çıkmıştı beta değerim. 13 haziranda doktorumla görüştüğümde 10 gün sonra yani 23 Haziran ve sonrasında kese görmeye gidebilirsin dedi.
Bence gorunur canim🙈🌸
Benim de 8 hazirandı test günüm.
Ama acele etmiyim diyorsan 23 ünden sonra git garantiye almak istersen eğer☺️

Back
X