31 Mayıs dondurulmuş çift embryo Transfer olanlar varmı acaba birlikte bekliyelim

Bence gorunur canim🙈🌸
Benim de 8 hazirandı test günüm.
Ama acele etmiyim diyorsan 23 ünden sonra git garantiye almak istersen eğer☺️
İlaçlarım cuma günü bitecek, ilaçları da devam ettirirler herhalde diye düşünüyorum acele etmek istemesem de bu cuma giderim herhalde 🥰

O zamanlara çok var ama Allah nasip ederse 10. Haftalara geldiğinizde fetal dna yaptıracak mısınız kızlar ne düşünüyorsunuz?

Kizlar benden Pembe kırmızımsı bı leke geldi korkuyorum çok su an
Kuzum günaydınn, çok normal vajinal muayene oldun belki orda bi hassaslık olmuştur. Pıhtıılı kan gibi değilse hepsi normal diyorlar 3 ay . Hiç panik olma uzan dinlen doktoruna söylersin hemen . Endişelenecek bir şey olmayacak Allah’ımın izni ile🙏♥️

Kızlar günaydın hangi folik asiti kullanmaya başladınız ben doktora kese için gitmedim daha cuma günü gidicem

Kuzum günaydınn, çok normal vajinal muayene oldun belki orda bi hassaslık olmuştur. Pıhtıılı kan gibi değilse hepsi normal diyorlar 3 ay . Hiç panik olma uzan dinlen doktoruna söylersin hemen . Endişelenecek bir şey olmayacak Allah’ımın izni ile🙏♥️
Günaydın canım benim sabaha kadar zor ettim yazdım az önce dr şu an bişey yok çok şükür ama çok korktum bı daha alttan muayne istemiyorum karından gorcegi zaman cagarsin sokaktami buldum ben onu ya kalbim çıktı gece gece 🙄😪 bı daha olmaz inşallah şimdi fitilini yaparken bile elim titredi 🙄

Canım bel ağrın oluyor mu sadece leke mi var dinlen canım zaten düşük önleyici ilaçlarını alıyorsun
İlk defa oldu 3 4 damlalık sürüntu gibi kırmızı geldi gece 3 gibiydi şu an biseyim yok öyle çok şiddetli sancım agrimda yok hafif bı batma var kasıkta o da 1 haftadan fazladır ara ara var belim arada agriyo

İlk defa oldu 3 4 damlalık sürüntu gibi kırmızı geldi gece 3 gibiydi şu an biseyim yok öyle çok şiddetli sancım agrimda yok hafif bı batma var kasıkta o da 1 haftadan fazladır ara ara var belim arada agriy
İlk defa oldu 3 4 damlalık sürüntu gibi kırmızı geldi gece 3 gibiydi şu an biseyim yok öyle çok şiddetli sancım agrimda yok hafif bı batma var kasıkta o da 1 haftadan fazladır ara ara var belim arada agriyo
hiç korkutma kendini canım benim benim ilk gebeliğimde 3 aya kadarda kanamalarım olmuştu insan ister istemez tedirgin oluyor bardaktan boşalırcasına kanama olmadığı sürece sıkıntı yok uzan dinlen ayakta kalma

Çok teşekkür ederim canım öyle yapicam dr yazdı şimdi porgestan iğne günde 2 ye çıktı 1 hafta boyunca 🙄 heralde bişey olmasın diye

Günaydın canım benim sabaha kadar zor ettim yazdım az önce dr şu an bişey yok çok şükür ama çok korktum bı daha alttan muayne istemiyorum karından gorcegi zaman cagarsin sokaktami buldum ben onu ya kalbim çıktı gece gece 🙄😪 bı daha olmaz inşallah şimdi fitilini yaparken bile elim titredi 🙄
Haklısın kuzum insan panik olur , şükürler olsun devamı gelmemiş 🙏 ya aslında tamamen güvenli yoksa bizde yapmayız vajinal diyor doktorlar ama yine de orada bizim ekstra hassaslığımız var bence. İlaçlar fitiller narin oldu o bölge. İnşallah kalp atışını artık göbüşten yapar 🤍🙏🙏
Dinlen bugünde bişey yapma bak uykusuzlukta iyi değil (kendi sağlığın için) gündüz biraz uyumaya çalış fırsat bulursan 😘🍀

Haklısın kuzum insan panik olur , şükürler olsun devamı gelmemiş 🙏 ya aslında tamamen güvenli yoksa bizde yapmayız vajinal diyor doktorlar ama yine de orada bizim ekstra hassaslığımız var bence. İlaçlar fitiller narin oldu o bölge. İnşallah kalp atışını artık göbüşten yapar 🤍🙏🙏
Dinlen bugünde bişey yapma bak uykusuzlukta iyi değil (kendi sağlığın için) gündüz biraz uyumaya çalış fırsat bulursan 😘🍀
Oyle yapicam kuzum inşallah bi daha yaşamam Dr 1 hafta iğnenin günlük ikiye çıkardı progestan i inşallah iyi gelir dahada 🤲🏼 yok dünde biraz dozunu kaçırdm çok yatmadım bugün iğneye girip gelicem başka bişey yapmam 🤲🏼🦋 sen nasılsın canım iyimisin

Oyle yapicam kuzum inşallah bi daha yaşamam Dr 1 hafta iğnenin günlük ikiye çıkardı progestan i inşallah iyi gelir dahada 🤲🏼 yok dünde biraz dozunu kaçırdm çok yatmadım bugün iğneye girip gelicem başka bişey yapmam 🤲🏼🦋 sen nasılsın canım iyimisin
Allah’ın izniyle hiç birşey olmayacak bitanem🍀🙏. Şifa olsun iğneler , tamamen önlem için yapmış. İçimiz rahat etsin bizimde 🤍
Şükür canım iyiyim ben, dünkü o yoğun kasık ağrım azaldı rahatladım .

Back
X