31 Mayıs dondurulmuş çift embryo Transfer olanlar varmı acaba birlikte bekliyelim

Kizlar benden Pembe kırmızımsı bı leke geldi korkuyorum çok su an
Korkma kuzum genelde yaşanılan bi durum.
Rahim de çok hassas şuan bizim.
Büyüyor ,fitil koyarken bile bazen acıyor içerisi bi küçülmüş ,şişlik var gibi oluyor belki vajinal muayne tetiklemiş olabilir o yüzden 🙏🏻🌸
Devamı gelmez insallah sende ayaklarini uzat dinlen bolbol🤍

Korkma kuzum genelde yaşanılan bi durum.
Rahim de çok hassas şuan bizim.
Büyüyor ,fitil koyarken bile bazen acıyor içerisi bi küçülmüş ,şişlik var gibi oluyor belki vajinal muayne tetiklemiş olabilir o yüzden 🙏🏻🌸
Devamı gelmez insallah sende ayaklarini uzat dinlen bolbol🤍
Öyle yapicam kuzum de iğneyi sabah akşam çıkardı o beni mafetti şu an ama olsun napiyim 1 hafta sikicam dişimi kalbini duyana kadar en azından 🤲🏼🤲🏼🤲🏼🧿

Öyle yapicam kuzum de iğneyi sabah akşam çıkardı o beni mafetti şu an ama olsun napiyim 1 hafta sikicam dişimi kalbini duyana kadar en azından 🤲🏼🤲🏼🤲🏼🧿
Kalçadan mı vuruluyordu öyle hatirliyorum sanki ?
Göbekten vurulan falan verse etkisi hemen hemen ayni olmazmiydi 😔
Benim gobekten ama kalçadan olanla nasil bir etkisi var bilmiyorum.
Kendin vururdun enazindan rahat kullaniyorum ben sabah akşamdı benim.
Gitmene gerek kalmazdı dışarıya 🙏🏻🌸

kızlar kendinize ve bebeğinize çok fazla stres yüklüyorsunuz. 1 saatlik yol korkunuz ya da şunu yaparsam bir şey olur mu korkularınızı yenmeye çalışın lütfen. ki bu stres o çıkacağınız yoldan daha fazla zarar veriyor bebeğinize. size şöyle örnek vereyim, ablam transferden 2 saat sonra otobüsün arkasından 500 metre koştu yakalamak için, ona yalvardım taksi ile dönelim diye ama o nasibimde varsa tutunur dedi. sonrasında Aydın'a 5-6 saatlik yola evine gitti. şuan iki kızı var. ben de sağlık çalışanıyım ve transfer sonrası sürekli ayakta ağır cerrahi setler ve malzemeler kaldırarak çalıştım dönemdi ve oğlum şuan 4,5 yaşında. benim doktorum stres yapma normal yolla gebe kaldığını düşün derdi, yani normal yolla olsaydı şuan haberiniz yoktu bebişlerden. tamam tamamen koyvermeyin ama çokta kendinize korku pompalamayın. yola mı gideceksiniz gidin sadece sık mola verin ve inip yürüyün. inanın bir şey olmaz. :emir_bebek:

kızlar kendinize ve bebeğinize çok fazla stres yüklüyorsunuz. 1 saatlik yol korkunuz ya da şunu yaparsam bir şey olur mu korkularınızı yenmeye çalışın lütfen. ki bu stres o çıkacağınız yoldan daha fazla zarar veriyor bebeğinize. size şöyle örnek vereyim, ablam transferden 2 saat sonra otobüsün arkasından 500 metre koştu yakalamak için, ona yalvardım taksi ile dönelim diye ama o nasibimde varsa tutunur dedi. sonrasında Aydın'a 5-6 saatlik yola evine gitti. şuan iki kızı var. ben de sağlık çalışanıyım ve transfer sonrası sürekli ayakta ağır cerrahi setler ve malzemeler kaldırarak çalıştım dönemdi ve oğlum şuan 4,5 yaşında. benim doktorum stres yapma normal yolla gebe kaldığını düşün derdi, yani normal yolla olsaydı şuan haberiniz yoktu bebişlerden. tamam tamamen koyvermeyin ama çokta kendinize korku pompalamayın. yola mı gideceksiniz gidin sadece sık mola verin ve inip yürüyün. inanın bir şey olmaz. :emir_bebek:
Merhaba , Allah bağışlasın bebişini ve yeğenlerini maşallah 🧿🦋
Haklısın , evham yapmamak gerekiyor çok ama gönül söz dinlemiyor :)
Bence de stress olunca bebişler içerde hissediyor vücut kendini de kasıyor. Ama o kadar hassas süreçlerden geçiyoruz ki insan kendine engell olamıyor .Allah hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin 🙏

Çok haklısınız Allah bağışlasın ama bazı durumlarda bu geçerli değil size katılmıyorum malesef herkesin gebeliği bir değil siz ne güzel rahat gecirmissiniz rabbim nasip etmiş ama çoğu kadın risk taşıyor ve doğuma kadar ayakları havada yatabiliyor sadece lavobo ihtiyaç bı görüyor Dr ne derse biz o şekilde hareket ediyoruz ve buna mecburuz keşke risksiz olsa gönül rahatligiyla bir gebelik gecirsek hepimiz ama şu an hepimiz daha yeni tutunan embryolara sahibiz bence hepimziin dikkatli olması lazım şu an benim öngörümde bu şekilde gerisi taktiri ilahi Allah yazdiysa olcak zaten

Kalçadan mı vuruluyordu öyle hatirliyorum sanki ?
Göbekten vurulan falan verse etkisi hemen hemen ayni olmazmiydi 😔
Benim gobekten ama kalçadan olanla nasil bir etkisi var bilmiyorum.
Kendin vururdun enazindan rahat kullaniyorum ben sabah akşamdı benim.
Gitmene gerek kalmazdı dışarıya 🙏🏻🌸
Evet kuzum kalçadan alıştım artık yaptırdım az önce aksmaa bı daha gidicem sağlıkla tutunsun yavrumuda de Lada konuştum kese büyürken minik kanamalar oluyormuş yada diğer embryon yeni tutunuyordur dedi korkma için rahatladı 🤲🏼🤲🏼🤲🏼🤗

Evet kuzum kalçadan alıştım artık yaptırdım az önce aksmaa bı daha gidicem sağlıkla tutunsun yavrumuda de Lada konuştum kese büyürken minik kanamalar oluyormuş yada diğer embryon yeni tutunuyordur dedi korkma için rahatladı 🤲🏼🤲🏼🤲🏼🤗
Oh çok şükür 🙏🙏 hadi bakalım diğer bebişko kardeşinin yanına yer yapmıştır belki kendine 🧿 rahat ol bitanem güzel olacak Allah’ın izniyle 🙏🍀♥️

Back
X