31 Mayıs dondurulmuş çift embryo Transfer olanlar varmı acaba birlikte bekliyelim

Ben de erken gitmek istiyorum ama beklemem gerekiyor maalesef
Pazartesi gitmek istiyorum aslında ama boşu boşuna tekrar muayne ücreti ödemek istemiyorum o yüzden sabredicez bu hafta daha canım ☺️ herşey yolunda olsunda önemli değil artık napalim alışverişe falan başladın mı ben biseyler almaya başladım annem besigiyle ana kucagini aldı erken diyolar ama 2 hafta daha bekleyince nolcak Allah'ıma emanetiz hepimiz dogumda sorun yasiyanda oluyo artık zaman kavramani pek umursamıyorum herşey çok pahalı yavaştan almaya başladım bende tulum zıbın vs

Pazartesi gitmek istiyorum aslında ama boşu boşuna tekrar muayne ücreti ödemek istemiyorum o yüzden sabredicez bu hafta daha canım ☺️ herşey yolunda olsunda önemli değil artık napalim alışverişe falan başladın mı ben biseyler almaya başladım annem besigiyle ana kucagini aldı erken diyolar ama 2 hafta daha bekleyince nolcak Allah'ıma emanetiz hepimiz dogumda sorun yasiyanda oluyo artık zaman kavramani pek umursamıyorum herşey çok pahalı yavaştan almaya başladım bende tulum zıbın vs
Hayırlı olsun canım inşallah hayırlısı ile kullanmak nasip olur.yok ben daha bı çöp bile almadım.Bi iki ay kala almayı düşünüyorum.

Valla canım bana kalsa bu saatte gider alırım herşeyi ama eşim diyor acele etme işte zamanında alalım öyle bende bekliyorum.
O zaman babayı dinle şimdilik birlikte zevkle yaparsınız ama tavsiyem etraftanda gördüm çok agarlasmadan halledersiniz bence sonra sanada zor olur canım 💕🦋🤗

Kizlar napiyorsunuz vücudunuzda değişimler nasıl🙃☺️
Benim göbek deliğim düzleşti resmen yakında dışarıya doğru çıkar 1-2 haftaya kalmaz 🍀 .
Göbek de maşallah baya çıktı 🤭😍

Kizlar napiyorsunuz vücudunuzda değişimler nasıl🙃☺️
Benim göbek deliğim düzleşti resmen yakında dışarıya doğru çıkar 1-2 haftaya kalmaz 🍀 .
Göbek de maşallah baya çıktı 🤭😍
Valla vücudumu dinliyorum steteskopla bebisi dinliyorum 😂😂😂🤭 benimde çıktı göbek göbek deliğim ufaldi yukarı çıkıyor gibi şu an bnmde haftaya Çarşamba Dr kontrolü olcak için içimi yiyo hersey yolundami diye süre çok uzun ya muayne süresi kalbim ağzımda sanki 🙄 5 kilo almışım hareketsizlik ten oda yemem normal ama çok acikiyorumm

Valla vücudumu dinliyorum steteskopla bebisi dinliyorum 😂😂😂🤭 benimde çıktı göbek göbek deliğim ufaldi yukarı çıkıyor gibi şu an bnmde haftaya Çarşamba Dr kontrolü olcak için içimi yiyo hersey yolundami diye süre çok uzun ya muayne süresi kalbim ağzımda sanki 🙄 5 kilo almışım hareketsizlik ten oda yemem normal ama çok acikiyorumm
Yaa duyuluyormu kalp sesi steteskopla 🥲🙈
Kendimde olduğunu zannediyordum sadece için rahatladı🤣🤣🙈
Ayy çok az kalmiş görüp gel bebisini canım ben yeni gördüm cumartesi günüydü🥲.
Ödem ,sivi kaybi için burdan bi doktora gitmiştim büyüyorlar kuzucuklar içini ferah tut sen🙏🏻☘️
Benim su azlığı olunca muayne sürem de kısaldı .
Daha rahatım tabbi ama her muaynede kalbim ağzımda atıyor .
Hissediyorsun yavas yavvas bebisini o da yeter bak pıt pıt bişeyler patlıyor diyordun🤭
Bende bugün bişeyler patlıyor gibi oldu ama 🙈🤭
Benim kilo alimim ayni şuan toplam 9-10 kilo almisim.
İlk 3 ay çok hizli aldim şuan iyi gidiyor gibi çok fazla yiyemiyorum mideme baskı yapıyor göbeğim acıkmıyorum sanki .yediklerim boğazimda kalıyor gibi tuhaf bi his 🥲

Yaa duyuluyormu kalp sesi steteskopla 🥲🙈
Kendimde olduğunu zannediyordum sadece için rahatladı🤣🤣🙈
Ayy çok az kalmiş görüp gel bebisini canım ben yeni gördüm cumartesi günüydü🥲.
Ödem ,sivi kaybi için burdan bi doktora gitmiştim büyüyorlar kuzucuklar içini ferah tut sen🙏🏻☘️
Benim su azlığı olunca muayne sürem de kısaldı .
Daha rahatım tabbi ama her muaynede kalbim ağzımda atıyor .
Hissediyorsun yavas yavvas bebisini o da yeter bak pıt pıt bişeyler patlıyor diyordun🤭
Bende bugün bişeyler patlıyor gibi oldu ama 🙈🤭
Benim kilo alimim ayni şuan toplam 9-10 kilo almisim.
İlk 3 ay çok hizli aldim şuan iyi gidiyor gibi çok fazla yiyemiyorum mideme baskı yapıyor göbeğim acıkmıyorum sanki .yediklerim boğazimda kalıyor gibi tuhaf bi his 🥲
Doğru söylüyorsun canim sabah sağlık ocağına gittim haftaya Perşembe tetonaz boğmaca difteri karışık bı asi yapilcakmis önce zaten doktor muaynem var ondan sonra aşı olcam tek doz olcam diğerini yaptırmam ne olur ne olmaz ben hayatımda hiç olmadım o yüzden lazim bebekle benim için artık napalim steteskopla kalbi daha değil ama tam tik tik geliyo bagarsak hareketlerindne ayrıt ediliyor bende eski tansiyon aleti vardı onun steteskopuyla akşamları dinliyorum 😂 ben hepinizden kiloluyum şu an o yüzden bana çok geldi ama napim inşallah sağlıkla gelsinde minnosum veririz ☺️☺️🤲🏼🌹🤗🤲🏼

Doğru söylüyorsun canim sabah sağlık ocağına gittim haftaya Perşembe tetonaz boğmaca difteri karışık bı asi yapilcakmis önce zaten doktor muaynem var ondan sonra aşı olcam tek doz olcam diğerini yaptırmam ne olur ne olmaz ben hayatımda hiç olmadım o yüzden lazim bebekle benim için artık napalim steteskopla kalbi daha değil ama tam tik tik geliyo bagarsak hareketlerindne ayrıt ediliyor bende eski tansiyon aleti vardı onun steteskopuyla akşamları dinliyorum 😂 ben hepinizden kiloluyum şu an o yüzden bana çok geldi ama napim inşallah sağlıkla gelsinde minnosum veririz ☺️☺️🤲🏼🌹🤗🤲🏼
Benimde yapilmadi daha 🙈
Yapilacak bebişin harketlerini iyice hissedeyim.sonra yapacaklarmis 😅🙈
Bende tek doz olurum ya .
Kac kilosun suan bende kiloluyum 80-81 kilo geldim saglik ocaginda .😌🥲
Veririz insallah saglikli olsunlarda☘️🙏🏻
Baya belli oldu kilom artik .🥲

Benimde yapilmadi daha 🙈
Yapilacak bebişin harketlerini iyice hissedeyim.sonra yapacaklarmis 😅🙈
Bende tek doz olurum ya .
Kac kilosun suan bende kiloluyum 80-81 kilo geldim saglik ocaginda .😌🥲
Veririz insallah saglikli olsunlarda☘️🙏🏻
Baya belli oldu kilom artik .🥲
Ben şu an 85 kiloyum 🦋😂😂 6 buçuk aylık duruyorum hamile taytı aldım LC waikikiden kabinden çıkınca eşime gösteri ektim bı kadın ayyy maşallah ne zaman doğum dedi dedim az kaldı 😂😂 5. Aya doğru gidiyoruz daha diyemedim 😂

Ben şu an 85 kiloyum 🦋😂😂 6 buçuk aylık duruyorum hamile taytı aldım LC waikikiden kabinden çıkınca eşime gösteri ektim bı kadın ayyy maşallah ne zaman doğum dedi dedim az kaldı 😂😂 5. Aya doğru gidiyoruz daha diyemedim 😂
Yiaaa 😅🙈
Benimde büyük duruyor karnım.
Başka bi Doktora gitmistim ozaman 16 haftaliktim.
16 haftaligim deyince karniniz daha buyuk duruyor sanki dedi 🤭
Bende ikiz belki o yüzdendir dedim 😌🙃
Bi 6 bucuk aylik duruyor cidden. bu hafta baya bi gösteriyor kendini🤭🧿
Panda gibi oldum🐼
8-9 ayda nasil olacagim bakalim🤣
Bebislerin arkasinda koşarken veririz artik kilolaları.onların sagliklari yerinde olsun da☘️🤲🏻🌸

En zayıf benim galiba ama sanki bende kilo alıyorum.Dün tartıldım 61 kilo çıktım.

Yiaaa 😅🙈
Benimde büyük duruyor karnım.
Başka bi Doktora gitmistim ozaman 16 haftaliktim.
16 haftaligim deyince karniniz daha buyuk duruyor sanki dedi 🤭
Bende ikiz belki o yüzdendir dedim 😌🙃
Bi 6 bucuk aylik duruyor cidden. bu hafta baya bi gösteriyor kendini🤭🧿
Panda gibi oldum🐼
8-9 ayda nasil olacagim bakalim🤣
Bebislerin arkasinda koşarken veririz artik kilolaları.onların sagliklari yerinde olsun da☘️🤲🏻🌸
Miniklerimiz sağlıklı olsunda çok heycanliyim gerisi boş ben her gün akşam Hindistan Cevizi yağı ve jahnos baby bebek yağı şurup göğüs bacak göbek masaj yapıyorum çok şükür hiç biseyim yok daha böyle gider insallah gitmessede değer yavrularımıza boşver ya 🍒🤭👶🏼👶🏼🌹🧿

Benim bebeğim zayıf mi acaba ondan mı kilo almıyorum?
Onla alakası yoktur canım öyle düşünme o gününü yakalar bizim kilo almanız bebeğe kilo aldırmıyor biraz etkisi var onun sağlığı yerinde olsun gerisi önemli değil 1 ekimde bakalım neler görcez dayanamıyorum valla

Miniklerimiz sağlıklı olsunda çok heycanliyim gerisi boş ben her gün akşam Hindistan Cevizi yağı ve jahnos baby bebek yağı şurup göğüs bacak göbek masaj yapıyorum çok şükür hiç biseyim yok daha böyle gider insallah gitmessede değer yavrularımıza boşver ya 🍒🤭👶🏼👶🏼🌹🧿
Tabiki canım onlarin sagliklari yerinde olsun önemli olan o☺️🌸🙏🏻
Benimde şuan yok bende suruyordum aksaatim biraz evde misafirim var kaynanamla kayinbabam geldiler 🤭
8-9 güne anca giderler.
Onlarin yaninda pek rahat olamiyorim aklima da gelmiyor 🤣
Ama kullanmam lazim bi anda çatlayabilirim.

Back
X