31 Temmuzda Sadullah Karun'a ameliyat oluyorum :)

alçılı görmüş olmama rağmen çok güzel görünüyor gerçekten.. burnunun güzel olduğu ortada peki bişi sorucam pikolat yeni burnuna alışabildin mi hemen.. ben hiç alışamadım burnuma.. ahhh ahhh

Cok cok gecmis olsun cnm, sargilar var ama belli guzel bir burun cikicak ortaya:) Cok cok buyuk bir degisim, resimlerine baktim iykide sende olmusun:))

pikolat resimlerine yorum yapamadim buraya yaziyorum harikaa sarili oldugu halde böle süper görünüyo sargilar cikinca ne halde olacagini ben tahmin bile edemiyorum. yüzünün güzelligi cikmis ortaya canim kime olmustun ameliyatini? merak ettim bu arada resim devam eklersin umarim cok güzel güle güle kullan canim yeni burnusunu a.s.

sağol tatlım tşk ederimmm a.s. burnumu başlıktada yazdığı üzere Sadullah Karun yaptı =) resimlerin devamı gelicek canım sargılarım çıktıktan sonra

ederim tabi ne demek :)
Arkadaşlar resimler sadece arkadaşlarıma açık ama görmek isteyen herkesi arkadaşım olarak ekleyebilirim

Ayy valla haklısın,dün ben baktım,yorum yapmaya vaktim olmadı çıktım,hatta dedim eğer görmüşse girip çıktığımı,yorumu yapmadığım için negatif düşünceye kapılabilir.
Hayır,tam aksine çok beğendim.Sonucunun çok güzel olacağı çok açık.Zaten bantlarla bile yüzünün güzelliği ön plana çıkmış,bence şimdiden keyfini çıkartmalısın,HARİKA çünkü.

sağol canım benim a.s. darısı tüm olmak isteyenlerin başına

Ama ya gerçekten anlam veremediğim bişey var.Bi burun insanı ne kadar değiştiriyor.Kimini az,kimini çok ;ama herkesin ifadesini değiştiriyo,diğer güzel yüz hatlarını ön plana çaıkartıyo.Sizdede buna tanık oldum;gerçekten çok güzel.GEÇMİŞ olsun tekrardan.

yüzün tam ortasında göze en çok çarpan yer olduğu için bence bu kadar çok değiştiriyo :) Senelerdir bende de takıntıydı resmen kısmet bugüneymiş. Tekrardan çok tşk ederim canım

yüzün tam ortasında göze en çok çarpan yer olduğu için bence bu kadar çok değiştiriyo :) Senelerdir bende de takıntıydı resmen kısmet bugüneymiş. Tekrardan çok tşk ederim canım

Rica ederim.
Aynı takıntı bendede var,kısmetse haftaya perşembede ben ameliyat olacam.Tarih aldığımdan itibaren bu takıntım tavan yaptı.Yani bi aksilik olurda ameliyat olamazsam kafayı yerim heralde:) Bugünlerde de ameliyata engel olabilecek o kadar çok aksilik çıkıyorki.neyseki ikisini atlattım.Geriye bana dair engellerden 2'si kaldı.İnşllh onlarıda atlatırım.

hayırlı olsun canım çok isteyince tüm engeller ortadan kalkıyo inş seninde önünde hiçbir engel kalmaz :) Sen kime olacaksın ameliyatını?

hayırlı olsun canım çok isteyince tüm engeller ortadan kalkıyo inş seninde önünde hiçbir engel kalmaz :) Sen kime olacaksın ameliyatını?

Evet;Malatya'daki Dr.Bilge Bey'e olacam inşllh.Benm ameliyat dışında başka heyecanlarımda olacak.Bi kere ailemin haberi olmayacak bu ameliyattan ve kardeşimle arkadaşlığın 2saat uzağımızda bulunan yazlığı diye Malatya'ya,hiç bilmediğimiz yere,6-7saat uzaklıktaki bi şehre gideceğiz:)
Ailemin haberi olmaması içime sinmiyo;fakat haberi olsada müsade etmezler.Kompleksli olmakla suçlarlar.Gerek yok o bakımdan söyleyipte canımı sıkmaya.
Bi macera için Allahım izin verirse Salı günü yola çıkacağız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…