evet canım baya az hasarla atlattım sayılır. Sadece sol yanağım ve gözüm biraz daha çok şişti ama geçti bile sayılır azcık kaldı ben bile beklemiyodum bu kadar çabuk atlatacağımı maşallah diyeyim de nazar değmesin :d
Kontrole gittim alçımı aldı doktorum tamponlarımı çıkardı, tamponlarım çıkarken biraz acıdı valla yalan yok zaten doktorum da acıyacak demişti :) ama sonuç güzel alçıyı ve tamponları aldıktan sonra sadece 1 dakikalığına burnumu gösterdi doktorum çabuk bak hemen sarıcaz dedi bi baktım ve şok gerçekten eski burnumdan eser kalmamış :) Doktorum da baya havalı bi burun yaptım sana demişti ama gerçekten çok beğendim. Burdan doktoruma sonsuzzzzzzz teşekkürlerimi sunuyorum. Sadece sol burun deliğim daha şiş ama zamanla ineceğini söyledi doktorum ben de ona her konuda sonsuz güveniyorum =) :sm_cool:
canım çooooooooook tşk ederim a.s.pikolat cnm çok geçmiş olsun :)
Venus son eklediğin fotoya baktım tatlım hala fotoya yorum yazamıyorum ama mükemmel olmuş gerçekten gün geçtikçe güzelleşmiş :)
hehe :d sağol tatlım ya doktor dedi valla havalı burun yaptım diye ama bakalım havası kaç çıkıcak
dedigin gibi sisiyo iniyo, biseyler oluyor, her zaman yakalayamiyorum bu goruntuleri :)
senin burnuna bol bol baktim venuuus ondan olmustur guzelligi olduysa :))))
ben de yeni ameliyat olan birileri olunca kendimden cok meraklaniyorum, simdi pikolattan gelicek yeni eser :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?