31 Temmuzda Sadullah Karun'a ameliyat oluyorum :)

cok sevındım senın adınaa..ilk halini begendıysen tamamdır ozaman :) benımde orantısızlık vardı ama zamanla duzelıyor.ee artık havalı burnunun resımlerını beklıyoruz:teytey:

Venus son eklediğin fotoya baktım tatlım hala fotoya yorum yazamıyorum ama mükemmel olmuş gerçekten gün geçtikçe güzelleşmiş :)

hehe :d sağol tatlım ya doktor dedi valla havalı burun yaptım diye ama bakalım havası kaç çıkıcak

havalı yaptım dedıyse havalıdır cunku banada cokguzel bır burun yaptım demişti dedıgı cıktı:) ee artık havasından gecılmez burnununhihoyyyt

hosbuldum venuscum tesekkur ederim :)) kaydirigubbakcemile5
bugun bakindim biraz foruma, buralardaydim :)
nasil gidiyor?
ben yeni bi fotograf ekledim gecen gece burnum iner gibi olmustu ama yine performansindan bir sey kaybetmeyerek sisti :)delikafadulden

wayy wayyy sen şiş mişş dıyosun ama cokguzelll olmuşşş önden de harıka gorunuyorr.....şişer iner sorun deıl..temelı saglam atılmış:) ben artık burnumdan gectım sızınkılerı takıp edıyorum:)

dedigin gibi sisiyo iniyo, biseyler oluyor, her zaman yakalayamiyorum bu goruntuleri :)
senin burnuna bol bol baktim venuuus ondan olmustur guzelligi olduysa :))))
ben de yeni ameliyat olan birileri olunca kendimden cok meraklaniyorum, simdi pikolattan gelicek yeni eser :)

cnm ya bende cok begenıyorum senın burnunu:) ozaman bende senın kavıse bol bol bakıyım banada gecsın dıye:) gercı hep bakıyorum yenı foto ekledı mı dıye.. evt pikolatın havalı burnu merakla beklenıyor

ya şu an sargı var bisürü bişey anlaşılmıyo onun için eklemiyorum kızlar :) 12sinde kontrole gidicem tekrar sanırım çıkıcak bu sargılar da. Sargılarım çıkar çıkmaz koyucam resmini bende 1 kez görebildim burnumu bende çok merak ediyorum valla =) boshayallersmile

pikolat resim koyup sen baktıktan sonra kaldırıcam :) eluard sende bak yenı resım koyucam taze daha bugun cektıklerımden:) yalnız baglantımda sorun var bıraz bekletebılırım sızı.

tetikteyim venus :1ninca:
ama resim diyince benim baglantim da heyecanlandi bi yavasladi :)

kusura bakmayın arkadaslar gercekten baglantım cok kötü deli etti benı ::::: inş bugun koyucam:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…